Ambaleaza corect

Cum expediezi coletele FRAGILE prin curierat sau poștă

Cum expediezi coletele FRAGILE

Cum expediezi coletele FRAGILE

In cazul coletelor fragile, riscul unui colet de a fi deteriorat pe durata transportului este destul de ridicat, indiferent de firma de curierat pe care o folosesti. Intrebarea corecta ar fi cum reducem acest risc ? Intr-un articol anterior am povestit care ar fi cele mai importante trei greseli de evitat in ambalarea produselor. Daca nu l-ai citit atunci iti recoand cu drag sa arunci o privire AICI

Cum expediezi coletele FRAGILE 

Alegeți dimensiunea corectă a cutiei

Când expediați articole fragile, s-ar putea să fiți tentați să folosiți cutii carton mari sau o cutie mai mare, care să lase mult spațiu suplimentar în jurul produsului. Acest lucru este gresit deoarece riscul deteriorarii produselor din cutie creste. Ideal este ca intre produsele introduse si cutia de carton sa nu ramana mai mult de 0,5 cm – 1 cm spatiu gol.

Pentru a masura corect o cutie de carton te invit sa vezi un articol pe acest subiect AICI 

Protectie suplimentara pentru coletele tale

Cum expediezi coletele FRAGILE. Folia cu Bule, Fulgii Biodegradabili ( verzi, albi, roz, albaștri, etc ) sau hartia de umplutura sunt accesorii de care ai neaparata nevoie in protejarea suplimentara a produselor pe care le amblezi.  Alege varianta care te avantajeaza cel mai mult în ambalarea coletelor. Nu uita că cel mai important lucru este ca produsele achiziționate de către clienți să ajungă în siguranța la destinație.

Folositi Banda de marcare FRAGILE

Cum expediezi coletele FRAGILE – Atunci cand impachetati colete fragile este recomandat să folosiți pentru sigilarea cutiilor Banda adeziva Fragil Red, Silențioasă – 48 mm x 60 mCuloarea scrisului prin decupaj ,, FRAGILE ” pe suport alb oferă o vizibilitate sporită de atenționare datorită roșului aprins. Dimensiunea acestei benzi de marcare este de 48 mm lățime pe 60 de metri Lungime. Se poate achiziționa începând de la o bucată și este disponibilă pe STOC cu livrare imediată în toată România.

Hai pe MyEbox.ro pentru cele mai bune soluții de împachetat dedicat segmentului ecommerce: cutie de carton ecommerce, cutii protecție sticle, cutii cărți, cutii autoadezive, cutii tip tub, plicuri, pungi termice, benzi adezive, folie cu bule, pungi ziplock, materiale de fixare și umplere,

I MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Facebook GroupMyEbox Linkedin I MyEbox TikTok I MyEbox Instagram I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *