Livrarea produselor de pe myebox.ro 

Livrarea produselor – Împachetăm și ambalăm cu mare atenție produsele comandate de pe MyEbox. Nu lăsăm nimic la voia întâmplării. Punem accent foarte mare pe ideea ca produsele comandate să ajungă intacte la dumneavoastră.

Lucrăm cu cele mai bune companii de curierat din țară ( pe testate ). Comenzile efectuate pe myebox.ro  se expediază prin curierat ( GLS Romania ) termenul de livrare fiind de 24 – 48 de ore lucrătoare.  95% din comenzile noastre sunt livrate în 12 – 24 de ore de la predarea către curier. Un procent excelent de livrare in 24h.

Livrarea produselor cu volume mai mari, în regim paletizat, se vor efectua prin NemoExpress sau Pallex Romania și în acest caz termenul de livrare este de 24 – 48 de ore lucrătoare de la procesarea comenzii.

Când predăm curierului comanda dumneavoastră

  • Comenzile plasate pe myebox.ro până la ora 15:00 se predau curierului în aceeași zi iar comenzile plasate după această oră se vor preda curierului în ziua următoare.
  • Comenzile plasate în intervalul Vineri de la ora 15:00 până Duminică se vor preda curierului în cursul zilei de Luni.

Cât costă Livrarea produselor achiziționate de pe myebox.ro 

  • Livrarea produselor de pe myebox.ro este GRATUITĂ la un coș de cumpărături de minim 500 de lei.
  • Excepție de la regula de transport GRATUIT pentru cumpărături de minim 500 lei sunt Fulgii Biodegradabili Albi/Verzi sac 500 de litri deoarece aceștia au un volum consistent. În cazul acestui produs indiferent de valoarea achiziției se taxează 25 de lei transport/comanda. ( Atenție: NU se taxează pentru fiecare sac 25 lei ci doar o singura data pentru toată achiziția indiferent de numărul sacilor adăugați în cos )
  • Transportul achizițiilor de pe myebox.ro pentru cumpărături mai mici de 500 lei este 25 lei cu TVA inclus indiferent dacă plata este cu card sau prin RAMBURS la curier.

Retururi

  • Dupa Livrarea produselor exista posibilitatea sa nu fi comandat produse care sa va fie de folos. Pentru retururi va rugam sa ne transmiteți un email în 7 zile ca răspuns la comanda dumneavoastră prin care transmiteți dorința de a returna produsele. Returul este gratuit și ne ocupam noi de toate formalitățile. Produsele nu trebuie sa aibe urmă de uzură, urmă de folosință și sa nu fie deteriorate. Taxa de transport din achiziția dumneavoastră nu este returnabila, doar valoarea produselor.
  • După verificarea produselor se emite factură storno și se vor returna sumele aferente în contul IBAN transmis
  • Cheltuielile de transport pentru retururi vor fi suportate de către myebox.ro
  • Livrarea produselor