Cum plătesc cumpărăturile de pe myebox.ro

O întrebare frecventă în comerțul online. Produsele achizitionate de pe MyEbox se achita in urmatoarele variante: Prin card bancar – serviciu externalizat 3D secure Unicredit Payments. Prin card bancar – serviciu externalizat 3D secure Netopia Payments. Prin ordin de plata in conturile IBAN ale companiei. Cum plătesc ramburs la curier până la cumpărături de 1000 lei.  Cumpărăturile peste 1000 de lei se plătesc prin card sau prin transfer bancar. Prin moneda electronica: Bitcoin. Cum plătesc

Cum plătesc Mostrele cu Transport Gratuit ?

Mostre de cutiiMostre Benzi AdeziveMostre Plicuri AntisocMostre Plicuri Curierat EcoMostre Plicuri CartonMostre de cutii toate dimensiunileMostre Pungi ziplock toate dimensiunile sau Cutii Protectie Sticle. Toate cu transport GRATUIT. Excelent pentru a testa și a vedea fizic produsele. O soluție ideală pentru proiectele mai mici. Comandă mostre dacă nu ești sigur pe dimensiunea unui anume produs. Toate optiunile de Mostre cu Transport Gratuit se achita doar cu card bancar direct pe site. Aceste mostre nu sunt returnabile.

Cum plătesc – MyEbox – este un magazin online care comercializează Cuii Carton ecommerce si accesorii de împachetat iar plățile acceptate sunt prin card bancar, prin ramburs la curier sau prin transfer bancar. În cazurile comenzilor ce depășesc 1000 de lei metoda de plata este cu ordin de plata și deci plata prin transfer bancar.

Prin card bancar

Serviciu externalizat 3D secure Netopia Payments. Clientul nu are comision de tranzacție. Acesta este suportat de către MyEbox indiferent de sumă sau de cardul folosit Visa, MasterCard, etc.

Ramburs la curier până la cumpărături de 1000 lei

Cum plătesc – Nici în acest caz, clientul nu are comisioane suplimentare, prețul plătit pentru livrarea produselor este același indiferent de sistemul de plată ales. Recomandare de plată MyEbox Datorită pandemiei Covid19 –  myebox.ro vă recomandă să optați pentru varianta de plată prin card bancar, astfel eliminați contactul direct cu banii cash. Afla detalii despre ramburs la curier.