Garantii Cutii

Produsele și descrierile pe myebox.ro sunt conforme cu realitatea și respectă toate normele legislative românești și europene în vigoare. Cutiile sunt concepute pentru a proteja si a mentine produsele in siguranta in timpul transportului, astfel incat sa ajunga la clienti in cea mai buna stare posibila. La MyEbox.ro poti gasi o gama variata de cutii de carton, adaptate pentru a satisface nevoile si preferintele afacerii tale. Alege una din optiunile dedicate magazinului tău online: Cutie de carton ecommercecutii protecție sticlecutii cărțicutii autoadezive sau cutii tip tub.

Garantii Cutii – Prețul corect pe myebox.ro

Garanții Cutii

Garanții Cutii

Misiunea myebox.ro este aceea de a oferi un preț corect și la comenzi mai mici, astfel fiecare client are ocazia să achiziționeze cutii la prețuri imbatabile chiar și la o bucată cumpărată. Pe MyEbox.ro preturile la cutiile de carton sunt foarte accesibile, cu un raport calitate perfect. Spunem asta pentru ca spre deosebire cei care comercializează ambalaje, noi am creat aceste produse special pentru segmentul ecommerce. În plus ne-am asigurat ca vor rezista la șocuri și lovituri. Testele noastre confirma acest aspect, intra AICI pentru a vedea rezultatele testului.

De aceea

Tarifele afișate pe myebox.ro sunt cu până la 20% mai mici decât a competitorilor existenți ( alte magazine online ) – aceste tarife ar trebui sa fie cele mai bune pe care le veți găsi în online-ul din România.

Garantii Cutii, alege solutia de mostre cu transport gratuit AICI. Da ai auzit bine, ai opțiune de a cumpara cutii mostre atunci când nu știi ce model sa alegi sau dacă ai un proiect mic personal. O multitudine de variante Mostre cu transport GRATUIT oferite de MyEbox.

Selecteaza din variantele propuse: Mostre de cutiiMostre Benzi AdeziveMostre Plicuri AntisocMostre Plicuri Curierat EcoMostre Plicuri CartonMostre de cutii toate dimensiunileMostre Pungi ziplock toate dimensiunile sau Cutii Protectie Sticle. Toate cu transport GRATUIT. Excelent pentru a testa și a vedea fizic produsele. O soluție ideală pentru proiectele mai mici. Comandă mostre dacă nu ești sigur pe dimensiunea unui anume produ.

Garantii Cutii

Siguranta coletelor tale este prioritatea numarul 1 pentru MyEbox. Aceste Cutii de carton  disponibile pe MyEbox sunt varianta ideala de protectie si expediere sigura. Pentru ca oferim o calitate mult superioara fata de alte variante disponibile in piata si pentru ca ne plac dovezile cu cifre am testat presiunea verticala la care rezista una dintre cutiile MyEbox. Rezultatele au fost fabuloase – Vezi AICI testul de presiune si rezistenta a cutiilor MyEbox.

MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Facebook Group I MyEbox Linkedin I MyEbox TikTok I MyEbox Instagram I