Cum returnez ? – Apreciem si suntem incantati ca esti client MyEbox.ro

Ne dorim să iti oferim o experiență plăcută, fara batai de cap și in acelasi timp iti mulțumim pentru că ai achizitionat produsele noastre. După livrarea achizitiei de pe MyEbox.ro există posibilitatea ca anumite produse să nu iti fie de folos ( o dimensiune de cutie gresita, un plic curierat, plic antisoc, plic port awb autoadeziv prea mare sau prea mic si lista poate continua ). În cazul în care apar astfel de erori la un produs achiziționat, esti eligibil pentru a returna comanda în conformitate cu politica noastră de returnare. Afla mai jos toate detaliile despre Cum returnez produsele achizitionate de pe MyEbox.ro

Condiții si Eligibilitate pentru returnari

 • Atat persoanele fizice cat si persoanele juridice beneficiaza de retur GRATUIT pentru achizitiile de pe MyEbox.ro
 • Perioada de returnare – Aveți la dispoziție o perioadă de 15 zile calendaristice de la plasarea comenzii pentru a solicita returnarea unui produs. Această perioadă începe din momentul plasării comenzii produsului.
 • Stare produs – Produsul/produsele trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, fără semne evidente de uzură, urme de folosință, deteriorare sau modificare. Acesta trebuie să fie returnat împreună cu ambalajul original, etichetele intacte și toate accesoriile sau documentele furnizate.
 • Pentru a finaliza returnarea – avem nevoie de o chitanță sau o dovada platii achizitiei dumneavoastra Cum returnez
 • Pentru returul produsului sau a produselor veți primi contravaloarea acestora si deci un credit ( voucher de cumparaturi pe myebox.ro )
 • Cerere retur produse – Dupa solicitarea de returnare ( din panoul dumneavoastra de client ) vom analiza acceptarea sau respingerea acesteia
 • Produsele personalizate, custom made, pe baza de comenzi speciale  NU sunt eligibile pentru RETUR
 • Produsele expediate paletizat ( care au beneficiat de discounturi consistente ) NU sunt eligibile pentru RETUR GRATUIT. Costul returului se va retine din valoarea totala.
 • Produsele din categoria ,, Fulgi de Umplutura Biodegradabili ” sunt eligibile pentru returnare dar costurile de retur vor fi acoperite de client ( aprox 50 lei/sac )
 • Costuri Transport Retur –Vă rugăm să NU trimiteți produsele înapoi
 • Returul este gratuit ( mai putin cele doua categorii mentionate mai sus ) și ne ocupam noi de toate formalitățile.
 • Costurile de transport sunt nerambursabile, doar valoarea produselor.

Cum returnez ?Cum returnez produsele achizitionate de pe MyEbox.ro

După plasarea, expedierea, plata, livrarea si finalizarea unei comenzi ( pe care o gasiti în contul dumneavoastră de client MyEbox ) veti avea la dispozitie timp de 15 zile butonul ,, RETURNARE “. Inregistrarea returului fiind posibila dupa accesarea acestui buton ( RETURNARE ) din coloana „Acțiuni”. După completarea detaliilor din pasul următor apăsați butonul „Trimite cererea” și ne vom ocupa noi de restul.

 • Dupa ce produsele vor ajunge in depozitul MyEbox.ro vei primi o factura storno pentru produsele eligibile respectiv o notificare privind contravaloarea creditului ( voucherului )

Dupa cele 15 zile de la plasarea comenzii acest buton de RETURNARE nu se va mai afisa in panoul dumneavoastra de comenzi. Cum returnez

Ne dorim să vă oferim o experiență de cumpărături plăcută și suntem aici pentru a vă ajuta. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri legate de politica noastră de returnare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră de asistență pentru clienți este disponibilă pentru a vă oferi suportul necesar.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru că ați ales magazinul nostru online!

Echipa MyEbox.ro – Iți ambalăm afacerea

Hai pe canalele sociale MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Linkedin I MyEbox TikTok I MyEbox Instagram I