Ambaleaza corect

Dimensiunile unei cutii din carton I Cum măsori corect o cutie din carton ? I

Dimensiunile unei cutii din carton I Cum măsori corect o cutie din carton ? I

Dimensiunile unei cutii din carton

Primul pas în învățarea modului de măsurare a unei cutii din carton este familiarizarea cu dimensiunile acesteia. Dimensiunile unei cutii din carton sunt cea mai importantă parte a oricărui pachet sau colet deoarece au un impact asupra materialelor care trebuie utilizate, a costului de producție, a transportului, etc. Cele trei dimensiuni principale prin care sunt măsurate cutiile includ Lungimea, lățimea și înălțimea. Măsurarea dimensiunilor unei cutii este foarte, foarte ușoară.

Întrebare: Când te gândești la scoci cum este corect sa spui ? Afla care este forma corecta scotch sau scoci sau scoci sau scotch

Dimensiunile unei cutii din carton – Cele trei dimensiuni ale unei cutii din carton

Cutie Carton 540x360x100 mm

Cutie Carton L540 x l360 x î100 mm

Lungime: cea mai lungă parte a unei cutii carton care conține o clapetă

Lățime: a doua cea mai lungă parte a unei cutii cu clapetă.

Înălțime: cea mai scurtă dimensiune și singura dimensiune care nu face parte din clapeta cutiei.

În majoritatea cutiilor pătrate, lungimea, lățimea și adâncimea sunt egale în măsurare dar toate cele trei vor fi egale între ele numai în circumstanțe excepționale sau dacă producătorul a intenționat să fie cazul.

Dimensiunile unei cutii din carton

Notă: În unele cazuri Lungimea și lățimea unei cutii pot fi mai mici decât înălțimea acesteia, așa cum se poate vedea din imaginea alăturată.

În cele din urmă, produsul ambalat va determina ce fel de cutie va trebui utilizată.

Volumul unei cutii din carton

Pentru a calcula volumul total al unei cutii, va trebui să înmulțiți cele trei dimensiuni ale cutiei.

Dimensiuni interioare versus dimensiuni exterioare ale cutiei

Dimensiunile Interioare

Măsurătorile cutiilor din carton trebuie și este necesar ca întotdeauna să fie date pe dimensiunile lor interioare rezultând astfel Dimensiunile unei cutii din carton. Acest lucru este important deoarece conținutul unei cutii este întotdeauna garantat să se potrivească bine dacă cutia este măsurată după dimensiunile sale interioare. Dacă o cutie este măsurată după dimensiunile sale exterioare atunci produsul introdus în cutie ar urma să sufere în timpul transportului prin serviciile poștale sau curierat.

Problema dimensiunii exterioare

Conținutul unei anumite cutii riscă să nu se potrivească perfect dacă cutia a fost măsurată prin dimensiuni exterioare. Acest lucru ar putea deteriora în mod fezabil anumite produse care trebuie să se potrivească bine în cutie. Acesta este motivul pentru care calculul măsurării unei cutii prin dimensiunile sale interne elimină orice urmă de îndoială.

Foarte important în cazul cutiilor de carton și dimensiunile unei cutii din carton

Majoritatea producătorilor sunt foarte specifici cu privire la măsurătorile unei cutii din carton, se precizează atât cele interne, cât și cele din exterior. La urma urmei, nimeni nu dorește ca produsele lor să fie deteriorate din cauza măsurătorilor incorecte. In schimb văd din ce în ce mai mult pe magazinele online sau marketplace-uri cutii puse spre vânzare cu dimensiunile exterioare ale acesteia. Aceste dimensiuni sunt trecute ca și titlu produs iar faptul că acestea reprezintă măsurarea exterioară apare doar în descrierea produsului. De cele mai multe ori clienții nu observă acest aspect.

PONT: Cutiile din carton de pe MyEbox  sunt afișate întotdeauna cu dimensiunile interioare ale cutiei.

Concluzie

Înălțimea unei cutii din carton este dată întotdeauna de deschiderea acesteia.

Acesta a fost articolul despre cum se măsoară corect dimensiunile unei cutii din carton. Dacă aveți întrebări referitoare la ambalarea produselor dumneavoastră nu uitați să vizitați www.myebox.ro sau să ne scrieți e-mail sau chiar să ne contactați telefonic. Te aștept pe MyEbox.ro pentru cele mai bune soluții de împachetat dedicat segmentului ecommerce.Cutii carton en gros, cutie de carton ecommerce, cutii protecție sticle. cutii cărți, cutii autoadezive, cutii tip tub, plicuri, pungi termice, benzi adezive, folie cu bule, pungi ziplock, materiale de fixare și umplere,

www.myebox.ro

MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Facebook GroupMyEbox Linkedin I MyEbox TikTok I MyEbox Instagram I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *