ecommerce

Hartie de Umplutura pentru colete I 100% ecologica si reciclabila I

Hartie de Umplutura pentru colete

Hartie de umplutura pentru colete cu o lungime de 450 metri. Poți alege varianta vrac Hartie Umplutura Colete 0.39mx450 m –  este un material de umplere ideal si in acelasi timp o alternativăHartie de umplutura 5 ecologică fata de variantele din plastic ( foliile cu bule ) economisind mult mai mult spațiu de depozitare. Fiind vorba de hartie este 100% reciclabilă si vine ambalat intr-o cutie de carton, dispenser cu dimensiunile de: 259x259x391 mm

Datorită dimensiunilor mici, poate fi depozitat cu ușurință direct langa spatiul destinat pentru ambalare. Aceasta Hartie de umplutura de la MyEbox faciliteaza o ambalare rapida, usoara si poate inlocui pana la trei saci de fulgi pentru umplutura.

Hartie de Umplutura pentru colete – Specificatii tehnice

  • Lungime: 450 m
  • latime hartie: 38 cm
  • Greutate: 12 kilograme
  • Material: Hartie Reciclata 100%
  • Dimensiuni dispenser: 259x259x391 mm

Cum se foloseste ? 

Aceasta hartie de umplutura pentru colete este un ajutor excelent în ambalarea ecologică a transporturilor în cantități mici și medii. Este ideal pentru umplerea golurilor din aceste cutii carton și umplerea pachetelor pentru operatorii de magazine online, atât pentru începători, cât și pentru profesioniștii din domeniul comerțului electronic, precum și pentru expedieri private.

Hartie de umplutura, 450 m

Hartie de umplutura, 450 m

Datorită dimensiunii reduse a cutiei, se potrivește în fiecare colț și permite utilizarea mobilă. În interiorul cutiei se află o rolă de hârtie de ambalat lungă de 450 m, pe care o desfaci treptat prin gaură – doar scoate bucata de hârtie dorită și o rupi cu mâna. Hârtia de umplere în sine este fabricată din hârtie 100% reciclabilă, care va fi apreciată de toți cei cărora le pasă de mediu.

Hartie de Umplutura pentru colete este 100% reciclabilă și ecologică. Cutia de distribuție este ușor de deplasat în zona de ambalare – Scoateți panoul perforat și trageți hârtia din centrul ruloului – Hârtia este suficient de puternică pentru a fi protectoare, dar este ușor de rupt la dimensiunea dorita.

Produs recomandat de MyEbox – Cutii ecommerce si accesorii de impachetat – Accesorii de umplutura colete.

Afla mai multe pe canalele noastre sociale MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *