Ambaleaza corect

5 elemente indispensabile pentru ambalarea produselor de Black Friday

5 elemente indispensabile pentru ambalarea produselor de Black Friday

5 elemente indispensabile pentru ambalarea produselor de Black Friday

Anul trecut am scris aici pe blog, ce este și ce înseamnă Black Friday I Black November I Cyber Monday I Boxing Day I 

Black Friday 2021 România se organizează în data de 12 noiembrie 2021. Conform tradiției americane, Black Friday 2021 este în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), adică pe 26 noiembrie 2021.

5 elemente indispensabile pentru ambalarea produselor de Black Friday

Cu siguranță Black Friday te va ține ocupat și în acest an. Coordonarea magazinului tău, supravegherea vânzărilor, gestionarea echipelor și împachetarea comenzilor clienților vor fi punctul central al zilei. Te-ai pregătit din timp si ai luat toate masurile necesare. Ambalajele și accesoriile de împachetat pentru acest eveniment trebuiesc pregătite și ele. Stocurile trebuiesc marite pentru ca este posibil ca în aceasta perioada livrările companiilor de curierat dinspre noi spre magazinul tău sa întârzie.  Azi venim cu cele 5 elemente indispensabile pentru ambalarea produselor de Black Friday dar pe care trebuie sa le ai înainte de a începe marea nebunie.

Cutii de carton5 elemente indispensabile pentru ambalarea produselor de Black Friday

Pilonul indiscutabil. Majoritatea comenzilor clienților sunt livrate într-o formă de cutie, așa că este obligatoriu să aveți stocurile proprii de cutii pentru aceasta perioada de promoții.

Când alegeți exact ce fel de cutii veți avea nevoie, luați în considerare produsele pe care le vindeți; dimensiunile, formele și potențialele vulnerabilități ale acestora. Nu vrei spațiu pierdut, dar nici nu vrei să-ți zdrobești produsele. Cutiile de carton de pe MyEbox sunt disponibile intr-o gama variata de mărimi, vezi care sunt acestea AICI

Banda Adeziva Personalizata I Banda Adeziva cu LOGO tip sandwish I

Banda Adeziva Personalizata I Banda Adeziva cu LOGO tip sandwish I

Benzi Adezive 

Este nevoie de timp pentru ca, comanda unui client să ajungă la ușă. Ceea ce înseamnă că există o mulțime de șanse ca o cutie cu bandă de proastă calitate să se deschidă și să-și piardă conținutul. Acesta nu este un rezultat bun pentru nimeni, este un coșmar al oricărui magazin online cu siguranță.  Aprovizionați-vă cu acest tip de accesoriu întotdeauna cu mai mult decât credeți că veți avea nevoie și nu uitați să aveți la îndemână distribuitoare de bandă pentru a vă accelera eforturile de ambalare.

Recomandam cu drag benzile adezive disponibile pe MyEbox în variante multiple de mărimi sau culori, afla mai multe AICI

Plicuri Antisoc sau Plicuri Curierat

Plic Curierat 400 X 500 mm

Plic Curierat 400 X 500 mm

Dacă vindeți articole care sunt mai mici sau mai ușor de expediat decât altele, ar trebui să aruncați o privire atentă asupra plicurilor; plicuri antisoc sau a plicurilor de curierat. Profilele lor mai mici reduc costul expedierii si mențin protecția produsului. Toate acestea sunt avantaje atunci când produsele dvs. sunt mai mici, mai plate ca profil.

Plicurile cu bule sunt deosebit de populare, deși fiecare stil de plic are proprietăți potrivite pentru diferite produse. Vezi diversitatea plicurilor antisoc disponibilă pe MyEbox AICI iar dacă produselor tale i se potrivesc mai mult plicurile de curierat atunci acestea le poți comanda AICI

Hartie de protectie FormPack Box

Hartie de protectie FormPack Box

Un alt produs din cele 5 elemente indispensabile pentru ambalarea produselor este acesta. Siguranță produselor din colet este cea mai mare prioritate a ta. Folia cu bule se foloseste la impachetarea coletelor si asigura o protectie speciala impotriva socurilor, respectiv impotriva loviturilor. Folia cu bule este un material de ambalat format din două straturi de polietilenă, de joasă densitate ( LDPE pur) in combinatie cu LDPE regranulat. Golurile de aer ( alveolele de aer )  sunt obținute prin vacuumare. Poți vedea dimensiunile disponibile AICI iar dacă ești genul căruia ii plac variantele sustenabile, ecologice atunci iti recomandam cu mare drag ,, folia cu bule ” din hârtie 100% reciclata, vezi detalii AICI.

Fixare și umplere

Fulgi Biodegradabili Albi, 500 litri

Fulgi Biodegradabili Albi, 500 litri

De cele mai multe ori în cutiile de carton folosite la expedierea produselor către clienți, rămân goluri nedorite. Este absolut necesar ca acestea sa fie umplute cu materiale adecvate.

Acest lucru duce la fixarea produselor în interiorul cutiei. Fie ca vorbim de Hartie de umplutura sau Fulgi Biodegradabili sunt produse care cresc efectiv siguranță expedierii dumneavoastră.

Afla variantele de fixare și umplere AICI

Acum ca am descris cele 5 elemente indispensabile pentru ambalarea produselor de Black Friday iti transmitem mult succes în vânzări și nu uita ca livram toate produsele afișate pe MyEbox în 24 – 48 de ore iar în perioada aglomerata de Black Friday este posibil sa fie întârzieri, datorită companiilor de curierat pana spre 72 de ore.

Călin Pacurar

CEO MyEbox – www.myebox.ro

Afla mai multe pe canalele noastre sociale MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *