Ambaleaza corect

Plicuri Curierat Clasice, 5 motive sa le folosești în expedierea coletelor tale

Plicuri Curierat Clasice, 5 motive sa le folosești în expedierea coletelor tale

Plicuri Curierat Clasice – sunt acele ambalaje pe care foarte multe magazine online le folosesc și există un motiv întemeiat pentru asta. Există atât de multe lucruri mici și ușoare care sunt livrate în fiecare zi prin serviciile poștale și de curierat încât aceste plicuri de curierat sunt una dintre cele mai simple soluții de împachetat.  Deși cutiile pot fi personalizate pentru a se potrivi pe mărimea produsului aceste plicuri curierat clasice reprezintă modalitatea de a economisi spațiu. 

Plicuri Curierat Clasice I 5 motive sa le folosești în expedierea coletelor tale

Varietate Plicuri Curierat Clasice 

Există mai multe tipuri de plicuri pentru curierat care sunt excelente pentru transportul documentelor, produselor soft sau îmbrăcăminte. Plicuri clasice, plicuri antisoc, Plicuri Curierat EcoPlicuri Securizate. Plicuri cu bule eco, Plicuri carton ondulat, Plicuri carton simplu,  plicuri corespondenta și bineînțeles plicuri AWB autoadezive.

Toate isi au rolul lor și fiecare vine sa completeze o anumită necesitate.  Îți cunoști produsul mai bine decât oricine. În cazul în care produsul pe care îl expediezi are nevoie de un strat suplimentar de protectie, poti alege un plic antisocDacă este un produs care nu prezintă nici o amenințare de a se deteriora în timpul transportului, puteți alege aceste plicuri curierat clasice.

Costuri reduse de achiziție

Toată lumea știe că plicurile de curierat sunt foarte rentabile. Sunt eficiente din punct de vedere a costurilor, o diferența semnificativă fata de alte soluții de ambalare iar dacă nu ești convins de acest lucru poți da o privire AICI

Plicuri Curierat Clasice – Eficienta în costuri de expediere

Companiile de curierat au introdus de mai multi ani termenul de ,, greutate volumetrica ” care se adaugă la costul final. Plicurile sunt o varianta excelenta de beneficia de primul tarif din oferta companiilor de curierat. În plus este rentabil și din alt punct de vedere. Atunci când clientul dorește să returneze produsele, plicurile de curierat sunt varianta cea mai buna de a le trimite înapoi.

Sunt pe măsură perfecta
Am fost cu toții în acea situație în care deschidem o cutie uriașă cu un produs mic în interior. Plicurile de curierat sunt opusul ambalării excesive. Sunt subțiri și disponibile cu multe opțiuni diferite, astfel încât să puteți găsi dimensiunea care se potrivește perfect nevoilor dumneavoastră. Acest lucru este minunat pentru portofelul dvs., pentru planetă și pentru experiența clientului.
Plicuri Curierat Clasice – Spațiu redus pentru depozitare
Ne plac cutiile din carton care sunt 100% reciclabile. Dar dacă aveți produse care pot fi livrat fără probleme în plicurile de curierat, ușurința depozitării acestor ambalaje poate fi un motiv important de a le folosi.
Echipa MyEbox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *