myebox.ro

Fabricat în România de Ziua Națională pe MyEbox

Program expedieri 2

Fabricat în România de Ziua Națională pe MyEbox

Apreciem fiecare comanda și fiecare recenzie. Ascultam cu atenție o critica pentru ca doar așa știm ce avem de schimbat.

Mulțumim Frumos ca ești client MyEbox

Anul 2021 a fost acela în care prețurile au sărit din păcate în ,, aer “. Nu exista domeniu în care sa nu fi crescut prețurile iar asta ne-a afectat pe toți. Dacă vorbim de produsele comercializate de noi și acestea au avut creșteri consistente datorită unui cumul de factori.

Dacă ar fi sa exemplificam atunci cu siguranță hârtia este cea care a crescut prețul cutiilor de carton. Aceasta materie prima din care se fabrica cutiile de carton a avut o dublare de preț din septembrie 2020 pana în septembrie 2021 iar asta s-a reflectat în mod direct în producție. Sigur ca produsul în sine nu s-a dublat însă a avut o creștere agresiva, uneori chiar săptămânală.

Dar sa revenim la subiect…

Fabricat în România de Ziua Națională pe MyEbox

Fabricat în RomâniaȘtii deja ca toate produsele afișate pe MyEbox sunt disponibile pe stoc cu livrare rapida în 24/48 de ore, în toată România. Dar oare te-ai întrebat câte și mai ales care dintre acestea sunt fabricate la noi în țară ?

Ei bine pe 1 Decembrie în zi de Sărbătoare vei avea ocazia sa vezi care sunt acestea și mai ales sa le achiziționezi cu un discount cuprins între 5% și 35%.

Campania Fabricat în România de Ziua Națională pe MyEbox începe miercuri dimineață la 00:01 și se încheie miercuri seara ( la miezul noptii ) la ora 23:59.

 

Întrebări frecvente despre campanie

  1. Pot sa comand cu ramburs.? Da poți comanda produsele și poți selecta ramburs la curier ( pana la 1000 lei ). plata card 3D secure sau plata OP.
  2. Cum știu care produse sunt în campania Fabricat în România ? Intri de Ziua Națională a României  pe myebox.ro și produsul/produsele fabricate în România vor avea un mesaj clar cu acest detaliu.
  3. Pot sa comand și alte produse împreună cu cele care sunt în campania #fabricatinromania ? Da poți comanda orice produs afișat pe magazin.
  4. Beneficiez de transport Gratuit ? Da, comanda produse de minim 400 lei și ai transport gratuit. Dacă coșul de cumpărături este sub 400 de lei atunci costul transportului este 25 lei cu TVA inclus.
  5. Am întrebări despre campanie, cine mă ajuta ? Scrie un e-mail la pack[at]myebox.ro

Ce zici ne vedem pe 1 Decembrie la Fabricat în România de Ziua Națională pe MyEbox  ?

Echipa MyEbox – www.myebox.ro

Afla mai multe pe canalele noastre sociale MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Linkedin

O părere despre “Fabricat în România de Ziua Națională pe MyEbox

  1. Avatar pentru Mihaela Mihaela spune:

    Ce idee/inițiativă bună!
    Aveți un site plin de informații și resurse, pare că vă străduiți să vă gândiți, pe cât posibil, la toate. Felicitări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *