myebox.ro

Pungi ziplock pentru testele de saliva la copii

Pungi ziplock pentru testele de saliva la copii

Pungi ziplock pentru testele de saliva la copii – Rezumat Articol

  • Care este procedura
  • Cum vin ambalate testele de saliva
  • Concluzie MyEbox
  • Ce dimensiuni are un test de saliva pentru copii
  • Soluție de ambalare teste saliva oferită de MyEbox
  • Mărimi recomandate de pungi ziplock

Pe 2 decembrie a început programul de testare a elevilor cu teste pe bază de salivă. Testarea se va face în sala de clasă sau în alte spații, sub îndrumarea unui cadrul medical, dar și la domiciliu, sub îndrumarea părinților.  Ministerul Sănătății a anunțat ca testarea periodică cu teste rapide antigen efectuate din proba de salivă se va realiza în prima şi în a patra zi lucrătoare a săptămânii – luni și joi, așadar -, înaintea începerii orelor de curs.

Procedura

La nivelul fiecărei unități de învățământ se va organiza procesul de testare. Testarea se va efectua în sala de clasă/grupă, de către cadrul medical/persoanele desemnate din cadrul unității de învățământ, la începutul orelor de program. Testarea propriu-zisă este simplă și ușor de executat, fără a necesita cunoștințe medicale de specialitate.

Cum vin testele de saliva ? 

Moderator: Cine va asambla până la urmă aceste teste, care știm că au venit în mai multe componente, separat?

Sorin Cîmpeanu: “În primul rând, nu este niciun haos, deloc. În al doilea rând, cele mai multe dintre componente sunt deja asamblate. În al treilea rând, acum, am lansat cu sprijinul Ministerului Sănătății un material suport-video cu trei secțiuni. l-am distribuit către toate școlile și grădinițele din România și sunt 17.632.

Moderator: Sunt foarte bune aceste materiale, domnule ministru, dar concret, în cazul în care nu sunt asamblate cine o va face: profesorul?

Sorin Cîmpeanu: Este, într-adevăr, o dificultate aceea a asamblării pe componente a acestor teste, dar în primul rând, acest lucru s-a făcut deja în multe județe. Avem raportările de la inspectorate. Acest consum de timp din partea cadrelor didactice este compensat de importanța existenței acestor teste în școli. După mult timp, ele există”.

Moderator: Domnule ministru, ca să înțeleagă și poate cadre didactice ce au de făcut. În cazul în care nu sunt asamblate aceste teste, ele, cadrele didactice vor ajuta la asamblarea testelor, așa este?

Sorin Cîmpeanu: “Exact, asta se află în materialul video, pe care repet, l-am pus la dispoziția presei, la dispoziția tuturor colegilor cadre didactice”.

Concluzie MyEbox

Testele de saliva pentru elevi vin în cutii dar pentru ca se împart individual acestea trebuiesc puse în punguțe pentru o protecție suplimentară. Ministerul Sănătății a lăsat pe seama directorilor/profesorilor aceasta atribuție cu tot cu procedura de achiziție.

Pungi ziplock pentru testele de saliva la copii – Soluție 

"<yoastmark

În ultimele zile am avut foarte multe solicitări, de achiziții pungi ziplock, venite din partea profesorilor din întreaga țară. Aceste solicitări confirma faptul ca profesorii au nevoie de acest tip de ambalaj pentru a introduce în ele testele de saliva pentru copii.

Dimensiunea unui astfel de test, și mă refer aici la tot pachetul, este de aproximativ 12,5 cm x 9 cm. Asta înseamnă ca orice punga ziplock cu laturile mai mari decât aceste dimensiuni este perfecta pentru a depozita aceste teste.

Despre Pungi ziplock pentru testele de saliva la copii

Pungi ziplock cunoscute ca și pungi zip sau pungi cu fermoar, pungi resigilabile. Aceste pungi cu multiple utilizari casnice, comerciale și chiar industriale sunt disponibile pe mărimi diferite în seturi de câte 100 de bucăți.

Sunt fabricate din polipropilenă și au durabilitate și claritate excelente, făcându-le ideale pentru ambalaje multifuncționale. Acest fermoar etanș oferă o etanșare fiabilă pentru a vă proteja produsul de praf, murdărie și umiditate. Caracteristica ambalajului resigilabil îl face popular în toate categoriile sociale. Oferim servicii en-gros de saci mici cu fermoar în diferite dimensiuni pentru a satisface nevoile de ambalare ale diferiților clienți.

Care sunt dimensiunile potrivite de pungi ziplock pentru testele de saliva ? 

Așa cum spuneam mai sus, orice Punguța Zip care are dimensiunile egala sau mai mare decât 12,5 cm 9 cm este perfecta pentru a fi achiziționată în acest scop. Toate pungile comercializate de MyEbox vin în seturi de câte 100 de buc și sunt disponibile pe stoc cu livrare rapida în 24/48 de ore. La unele dimensiuni stocurile ar putea fi epuizate însă actualizam în câteva zile din nou.

Pungi ziplock pentru testele de saliva la copii  – Dimensiuni recomandate 

Nota: Acest articol nu este o recomandare medicala, este doar opinia și recomandarea exclusiva a echipei MyEbox. Toate produsele afișate sunt disponibile pe stoc cu livrare în 24/48 de ore de la plasarea comenzii.

Echipa MyEbox – www.myebox.ro

Afla mai multe pe canalele noastre sociale MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *