myebox.ro

Soluții de împachetat pentru ecommerce I

Solutii de impachetat

Solutii de impachetat de la MyEbox

Ce se întâmplă în online anul acesta

Potrivit specialiștilor vânzările online vor crește anul acesta cu aproximativ 28% față de 2019, creșterea vine ca urmare a digitalizării accelerate mai ales din cauza pandemiei. Dezvoltarea accelerată a vânzărilor online atrage după sine și o cerere mai mare de ,, packing ” pentru ecommerce.

Cum funcționează piața 

Solutii de impachetat – Cand vorbim de ele incep sa apara si problemele: dimensiuni, grosimi, preturi, stocuri, comenzi și așa mai departe.

Un magazin online, fie mic, mediu sau mare are mai multe tipuri de produse spre vânzare, cu greutate și volum care diferă iar asta atrage automat nevoia de a împacheta în funcție de caracteristicile produsului.

Știm deja că prețurile la cutii spre exemplu atrag reduceri foarte mari la volume inimaginabil de mari iar dacă un magazin online are nevoie de cinci mărimi diferite de cutii atunci ori își creează un STOC considerabil pentru un tarif mai mic, în cazul acesta își blochează și parte din capital, ori cumpără volume mai mici de cutii la tarife cu până la 50% mai mari. În acest caz costul împachetării fiind mai mare și deci automat o marjă mai mică de profit pentru respectivul magazin.

Partea bună este că avem solutii de impachetat.

Solutii de impachetat – Ce aduce diferit myebox.ro

  • eliminarea etapelor de reduceri din 10 în 10 buc achiziționate, la alte magazine din 25 în 25 sau la altele din 100 în 100 și așa mai departe.
  • scoaterea achiziției minime și deci posibilitatea achiziției unui singur produs ( o cutie, o bandă adezivă, o banda adezivă de marcare FRAGIL, o folie stretch, o stampila de branduit cutii, etc )
  • Solutii de impachetat cu discounturi consistente
  • afișarea aceluiași tarif fix de achiziție de la 1 bucată până la o mie de bucăți sau sute de bucăți în cazul cutiilor foarte mari
  • posibilitatea de a achiziționa și cutii mari în volume mici ( ex. cutie clasică 600x400x400 sau 600X400X200 pe care majoritatea o vând doar paletizat )
  • soluții accesibile de ,, self branding ”  – varianta de stampile fixe mari

De aceea am creat MyEbox – Cutii ecommerce și accesorii de împachetat – Solutii de impachetat

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sign up to our newsletter!