cutii depozitare

Cutii depozitare 3 recomandari MyEbox I

Cutii depozitare 3 recomandari MyEbox

Cutii depozitare 3 recomandari MyEbox. Cutii depozitare două cuvinte pe care le folosim frecvent acasă dar și la birou. Fie că vorbim de acte, documente importante, lucruri mai vechi din viața noastră, haine, mobilier, jucării pe care copii nu le mai folosesc și așa mai departe. Acestea trebuiesc aranjate și depozitate cu grijă pentru a nu se distruge în timp.

Cutii depozitare 3 recomandari MyEbox

Cutii depozitare 3 recomandari MyEbox

Un moment important din viața noastră este acela când facem pasul către ,, casă ”  mai bine spus către acel loc pe care îl numim ”acasă”.

O mutare de la un spațiu la altul este o mare bătaie de cap și avem nevoie de mult ajutor din partea familiei, prietenilor și cunoscuților.

Dar chiar și cu ajutor suplimentar, tot avem nevoie de clasicele cutii în care să punem toate lucrurile. Cutii depozitare 3 recomandari MyEbox

Alegerea unei astfel de cutii din carton este foarte importantă. Dacă e prea mare, atunci există riscul să fie foarte grea. Nu uita că aceste cutii carton trebuie ridicate, transportate, încărcate, descărcate, etc. Așa că, nu recomand o cutie prea mare pentru că vei avea probleme serioase.

Dacă cutia de carton e prea mică atunci vom avea de muncit în plus la împachetare, la aplicarea benzii adezive și bineînțeles la drumurile din spațiu până la vehicolul de transport.

Până la urmă indiferent că te muți sau că îți re-organizezi spațiile din birou/casă sigur ai nevoie de cutii pentru depozitare sau pentru transport.

Cutii depozitare 3 recomandari MyEbox 

Cutie de carton 600x400x400

Cutie de carton 600x400x400

Unul dintre cele mai bine vândute produse de pe MyEbox este cutia de carton 600X400X400 mm și acest lucru nu cred că este întâmplător, dimpotrivă.

Este probabil una dintre cele mai uzuale cutii folosite în depozitare, ambalare și mutări. Cartonul de tip QC5N, în trei straturi CO3 dar întărit suplimentar; o face foarte rezistentă la depozitarea și transportul lucrurilor importante din viața ta.

Are dimensiuni generoase. La interior măsurând exact o lungime de 600 milimetri, o înălțime de 400 milimetri și o lățime de 400 milimetri. Capacitatea volumetrică este de 96 litri.

Un fel de ,, regină ” în Cutii depozitare 3 recomandari MyEbox

cum comand cutii depozitare

O altă propunere MyEbox în categoria ,,Cutii depozitare 3 recomandari MyEbox ,, . Aceasta este cutia de carton 600X400X200 – foarte asemănătoare cu cea menționată mai sus.

Această cutie de carton are dimensiunile interioare sub forma următoare; lungime 600 de milimetri, lățime 400 de milimetri și înălțime 200 de milimetri.

Este fabricată dintr-un carton în trei straturi CO3 de tip QC5N. Capacitatea volumetrică la această cutie fiind de 48 de litri.

Cel mai mișto lucru este că pe myebox.ro nu ești obligat să cumperi volume mari dintr-un anumit model. Ai prețuri mici începând de la o cutie achiziționată. Da poți cumpăra exact atâtea câte ai nevoie la proiectul tău.

Cutii DepozitareO variantă mai elagantă, mai ușor de folosit, ideală pentru depozitare documente și obiecte este Cutie Arhivare – Depozitare Documente – o adevărată bijuterie când vorbim de Cutii depozitare 3 recomandari MyEbox.

Este ușor de folosit datorită mânerelor laterale dar și datorită dimensiunilor ei. Un capac elegant, nedetașabil dar pliabil oferă protecție împotriva prafului.

Dimensiunile interioare sunt de 339 milimetri lungime pe 298 milimetri lățime pe 242 milimetri înălțime. Capacitatea volumetrică a cutiei este de puțin peste 24 de litri.

Concluzie

În încheiere aș vrea să îți recomand și două accesorii de împachetat. Ai nevoie sigur atunci când depozitezi și transporți obiectele împachetate. O bandă adezivă de care ai nevoie doar atât cât să închizi cutia și o folie cu bule pentru obiectele casante pe care urmează să le introduci în cutiile de carton.

Călin Păcurar – Business Developer MyEbox

MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Facebook GroupMyEbox Linkedin I MyEbox TikTok I MyEbox Instagram I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *