ecommerce

Hârtie tip Fagure pe MyEbox.ro I Sustenabila I 100% Ecologică

Hârtie tip Fagure pe MyEbox

Hârtie tip fagure disponibila pe MyEbox.ro – acest tip de protectie este o opțiune spectaculoasă și inovatoare, o alternativă de ambalare ecologică la foliile cu bule tradiționale. I se mai spune și Honeycomb Paper Wrap, o soluție 100% durabilă, biodegradabilă și reciclabilă de umplere și amortizare a golurilor.

Dimensiuni disponibile pe MyEbox.ro

Este fabricata din hârtie Kraft de înaltă rezistență. Atunci când este trasă, hârtia se extinde de până la de 2 ori lungimea inițială într-o structură de tip fagure care se mulează în jurul obiectului. Oferă protecție împotriva factorilor externi, făcând pachetul oarecum rezistent la șocuri în același timp. Contribuie la protejarea mediului prin reducerea alternativelor de plastic de unică folosință.

O rolă de hârtie Honeycomb necesită de cinci ori mai puțin spațiu pentru depozitare în comparație cu o rolă de folie cu bule tradițională de lățime și lungime similară. Acest aspect o face foarte potrivită pentru medii mai mici care necesită ambalare ocazională.

Folosirea de Hârtie tip Fagure, una dintre alternativele fără plastic la materialul de ambalare tradițional, va ajuta cu siguranță la îmbunătățirea reputației mărcii dvs. și este o modalitate excelentă de a vă pregăti pentru viitoarele reglementări privind durabilitatea.

Beneficii Hârtie tip Fagure

Eco-Friendly: Hârtie tip Fagure este complet realizata din hârtie kraft, care este un material biodegradabil și compostabil. Poate fi reciclat cu ușurință și utilizează foarte puțină energie în producție, ceea ce îl face o soluție perfectă de ambalare durabilă.

Ușoară: Este ușoară, astfel că reduce volumul greutății din transportul dumneavoastră, oferind în același timp protecție ridicată produsului.Hârtie tip Fagure pe MyEbox.ro

Eficienta Cost: Datorită producției sale ușoare și reciclate, Hârtie tip Fagure este o soluție de ambalare rentabilă. De asemenea, nu necesită aranjamente suplimentare sau tipuri de echipamente pentru aplicarea sa.

Compact și eficient în spațiu: Este extrem de ușor de depozitat datorită flexibilității și elasticității sale uimitoare. De asemenea, necesită mai puțin spațiu de depozitare în comparație cu folia cu bule clasica. Se pastreaza in general in role care pot fi folosite cu un dozator. Prin urmare, utilizează spațiul de ambalare foarte eficient și poate fi configurat într-un spațiu convenabil pentru a promova ambalarea fără probleme.

Ambalare eficientă: Datorită flexibilității sale se potrivește cu ușurință formei produselor. De asemenea, este bine cunoscut faptul că protejează produsele cu forme ciudate, acoperind fiecare colț al produsului. Natura sa elastică face posibilă înfășurarea acestuia aproape de marginile produselor, ceea ce asigură protecție și amortizare ridicată în momentul tranzitului.

Nu sunt necesare tipuri suplimentare de echipamente

Acest produs, Hârtie tip Fagure este suficient pentru a asigura ambalarea sigură și eficientă. Nu necesită adeziv, bandă sau unelte de tăiere suplimentare pentru a asigura protecție. În schimb, umple spațiile goale din cutiile de ambalare atât de eficient încât produsul rămâne intact. Nici măcar nu crește volumul de greutate, deoarece este foarte ușor.

Aplicare ușoară: Vine într-o rolă care poate fi folosită cu ușurință pentru ambalarea produselor chiar dacă acestea au forme neortodoxe. Hârtia este întinsă și înfășurată în jurul articolelor necesare strat cu strat pentru a asigura protecție.

Protectie ridicata: Asigura o protectie ridicata a produselor si le protejeaza de orice deteriorare in timpul tranzitului datorita amortizarii suficiente. Pe langa protejarea acestuia de praf si murdarie, asigura si un efect anti-zgarieturi si pastreaza produsul intact in cutiile de ambalare.Hartie fagure kraft 0.20mx50m

Înlocuirea foliei cu bule de plastic: Este o Hârtie tip Fagure si devine cea mai economică și durabilă soluție de ambalare și este considerată pe scară largă ca o alternativă excelentă la folie cu bule de plastic, deoarece încorporează toate proprietățile majore ale foliei cu bule împreună cu ecologic.

Utilizări multiple: Este utilizata pe scară largă pentru ambalarea diferitelor produse. De la articole fragile până la cele cu forme ciudate. Este cel mai bine utilizat pentru ambalarea mărfurilor delicate și a suprafețelor fine. Enumeram aici ambalaj protecție sticle, lucrări de artă, ceramică, produse din sticlă, rame foto, poze, oglinzi, farfurii și vase, piese de mobilier și produse cosmetice.

Prin urmare, este cea mai bună combinație de ambalare eficientă și ecologic. Datorită flexibilității sale extreme, rentabilității, protecției ridicate, amortizarii avansate și reciclabilității, companiile îl adoptă rapid ca fiind cea mai durabilă și economică soluție de ambalare.

MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Facebook GroupMyEbox Linkedin I MyEbox TikTok I MyEbox Instagram I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *