ecommerce

Hârtie Umplere Mărunțită

Hârtie Umplere Mărunțită

Hârtie Umplere MărunțităHârtie Umplere Mărunțită pe myebox.ro  – Du-ți cadourile, coșurile cadou și pachetele la următorul nivel cu hârtia noastră mărunțită. Comercianții cu amănuntul online și artizanii care vând la târguri ar putea lua în considerare folosirea acestui produs. O alternativă distractivă și ieftină fata de alte produse de ambalare. Această hârtie mărunțită super elegantă, de înaltă calitate, nu numai că arată impresionant, dar adaugă o căptușeală versatilă care vă va proteja cadourile delicate. 

MyEbox va pune acum la dispozitie o colecție uimitoare de culori pentru fiecare anotimp și ocazie. Astfel încât să vă puteți umple coșurile de mâncare, cutiile de vin și pungile de cadouri cu ambalaje protectoare, dar atrăgătoare vizual.

Aceasta Hârtie Umplere Mărunțită oferă modalități simple și frumoase de a vă scufunda produsele, de a le păstra în siguranță și de a vă îmbunătăți ambalajul pentru cadouri, în interior și în exterior. Hârtia mărunțită își ia numele de la tăierea sa unică în formă de zig-zag.

Fabricat din hârtie mărunțită de 4 mm lățime, se pretează frumos la aproape orice ambalaj, coș sau afișaj. Această tăietură inteligentă în stil concertină rezistă la strivire și are o putere bună de reținere. Este perfecta pentru umplerea golurilor pentru coșuri și cadouri pentru comandă prin corespondență.

Caracteristici Hârtie Umplere Mărunțită Hârtie Umplere Mărunțită

  • functie decorativa premium
  • incurajeaza expunerea produsului
  • asigura securitatea produsului
  • fabricate din hartie reciclata
  • 100% biodegradabila
  • disponibila in culori diferite
  • ambalare: cutie 1 kg

Hârtie Umplere Mărunțită are conținutul reciclat. Durabil, perfect pentru cadouri, coșuri și ambalaje de protecție. Oferă o modalitate simplă de a vă scufunda produsele, de a le păstra în siguranță și de a vă îmbunătăți ambalajul. Fabricat din hârtie mărunțită de 4 mm lățime, își primește numele de la tăierea sa unică în formă de zig-zag. Evită strivirea atunci când obiecte grele sunt apăsate pe el.

Umplere perfectă a golurilor pentru coșuri și cadouri pentru comenzi prin poștă si curierat. Comanda astăzi pentru a adăuga volum, culoare și textura oricărui cadou. Afla mai multe despre Hârtie Umplere Mărunțită pe canalele noastre sociale MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Linkedin

Testeaza produsele MyEbox si alege solutia de mostre cu transport gratuit AICI. I Oferim voucher de cumparaturi pe MyEbox – detalii AICI. Afla cum masori corect dimensiunile unei cutii  AICI I Vezi cum eviti cele mai mari 3 greseli de ambalare AICI I Afla cum sa expediezi coletele FRAGILE prin curierat AICI I Cutii de carton Personalizate: Avantaje si Dezavantaje afla daca merita costul acestora  AICI. I Emag Marketplace, de ce sa vinzi in platforma, vezi care sunt avantajele dar si dezavantajele AICI I Oferim solutii de personalizare accesibile. Afla detalii AICI  I Suntem integrați în platforma SEAP pentru achizitiile instituțiilor administrative I MyEbox  – cutii ecommerce – cutii depozitare – cutii ambalare – solutii de impachetat I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *