ecommerce

De ce sa folosești Fulgi Biodegradabili pentru coletele tale

De ce sa folosesti Fulgi Biodegradabili pentru coletele tale

De ce sa folosești Fulgi Biodegradabili pentru coletele tale

Dacă folosiți cutii de carton pentru a expedia coletele, atunci cu siguranță aveți nevoie de o varianta pentru a umple golurile rămase. În industria de umplere a golurilor există mai multe astfel opțiuni; Fulgi de polistiren, Fulgi Biodegradabili ecologici din amidon de porumb, carton gros și încrețit, perne de aer, etc.

În acest articol vom descrie de ce, noi, cei de la MyEbox, recomandăm pentru fixare și umplere următoarele variante: Fulgi Biodegradabili Verzi, 500 litri, Fulgi Biodegradabili Albi, 500 litri, Fulgi Biodegradabili Roz, 500 litri sau Fulgi Biodegradabili Albastri, 500 litri.

Care sunt variantele de fixare și umplere  ? 

Fulgi BioFulgii Biodegradabili ( fabricati din amidon de porumb) Bio Fill, o varianta bine cunoscută în industria de umplere a golurilor și asta pentru că este foarte ecologic. Este fabricat în principal din amidon de porumb care este compostabil și se descompune foarte usor atunci când intra în contact cu apa. Aveți AICI un tutorial video pe acest subiect. 

Fulgii din Polistiren ( fabricati din poliester ) arată similar cu Bio Fill de mai sus, dar materialul folosit este total diferit. Este fabricat din plastic și nu este ușor de reciclat. Poate fi realizat doar într-un cadru industrial. Descompunerea lor în mediul natural are un termen de peste 1000 de ani. A trecut mai bine de un an de când MyEbox a renunțat la comercializarea acestui produs care nu se încadrează pe trendurile de ambalare în Ecommerce.

Perne de aer ( fabricate din plastic ) sunt o alta varianta de umplere și fixare ( a nu se confunda cu folia cu bule ) vin sub forma de role și se formează prin umflarea acestora automatizată cu un dispozitiv special. Din nou, filmul de plastic va dura 1000 de ani pentru a se descompune și nu este o resursă regenerabilă.

Hartie de umplutura, 450 m

Hartie de umplutura, 450 m

Hartie de umplutura, 450 m ( fabricata din hârtie reciclata ) este un material de umplere ideal si in acelasi timp o alternativă ecologică fata de variantele din plastic;  perne de aer sau fulgi din polistiren, economisind mult mai mult spațiu de depozitare. Fiind vorba de hartie este 100% reciclabilă si vine ambalata intr-o cutie de carton. Un dispenser cu dimensiunile de: 259x259x391 mm – poate inlocui pana la trei saci de fulgi din polistiren.

MyEbox recomanda întotdeauna folosirea soluțiilor sustenabile pentru ambalarea coletelor expediate. Prin urmare, Fulgii Biodegradabili se potrivesc perfect acestor criterii. 

De ce sa folosești Fulgi Biodegradabili pentru coletele tale

  • Ecologici: material compostabil și complet dizolvabil în apă; clientul final îl poate arunca doar în coșul de gunoi sau în compostul de acasă și va începe să se descompună
  • Cost rentabil: vin ambalați în saci mari de 500L pe diferite culori; la preturi începand cu 39 lei pentru varianta de 100 de litri. Dacă aveți nevoie de o cantitate mai mare atunci puteți achiziționa varianta de 500 de litri.
  • Umplere completa: este posibil ca unele metode să nu umple întreaga cutie; prin urmare efectul de amortizare nu este la fel de eficient
  • Ușor: greutate foarte mică, astfel încât nu adaugă multă greutate pachetului dvs. pentru a vă economisi bani la transport
  • Antistatic: acești Fulgi Biodegradabili nu se lipesc de produsul dvs. astfel încât clientul final să nu fie iritat în timpul experienței de despachetare
  • Fabricat în România: umplutura biodegradabila este făcută aici în țară noastră, astfel sprijiniți în mod direct economia locală. 

De ce sa folosești Fulgi Biodegradabili – Argumente Contra 

  • Spațiu depozitare mare: dacă aveți un depozit mare sau dacă lucrați de acasă, spațiul este limitat și acest produs, deși ieftin, ocupă mult spațiu. Un sac de 500L are o dimensiune aproximativa de 70cmx60cmx160cm, chiar și o cutie de 100 de litri are dimensiuni destul de mari 60x40x40cm.
  • Trebuie să reorganizați depozitarea acestora des: datorită spațiului necesar pentru depozitarea acestui material de umplere și pentru ca le veți consuma destul de repede veți reorganiza des spațiul alocat acestora. Asta poate fi câteodată un dezavantaj.
  • Nu rezista la umezeala așa cum am expus mai sus acești fulgi biodegradabili sunt foarte sensibili la contactul cu apa sau alte lichide. De aceea depozitarea lor trebuie sa fie într-un spațiu foarte bine aerisit și care nu creează condens.

Sper ca v-am ajutat într-un fel citind acest articol ,, De ce sa folosești Fulgi Biodegradabili pentru coletele tale “. Vă dorim mult succes în industria comerțului electronic, care este în continuă schimbare. 

Pe data viitoare

Echipa MyEbox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sign up to our newsletter!