Ambaleaza corect, ecommerce

Trenduri de ambalare în ecommerce

Trenduri de ambalare în ecommerce

În fiecare an avem parte de mai multe schimbări în comerțul electronic. Diferite tendințe de ambalare, de expediere și mai ales asistență pentru clienți. Pentru a vă asigura că afacerea dvs. de comerț electronic nu rămâne în urmă, este imperativ să cunoașteți și să urmați tendințele ori de câte ori este posibil. Tendințele sunt ceea ce caută clienții tăi, iar noi definim industria pe larg. Iată câteva tendințe de ambalare care funcționează pentru afacerile de comerț electronic în 2022.

Ce este ambalajul ecommerce ? 

Ambalajul pentru comerțul electronic constă de obicei din două straturi majore: ambalaj primar și secundar. Dacă este necesar, acestea pot include și ambalaje terțiare ( protecție, fixare și umplere )  dacă produsul este fragil sau de mare valoare. Ambalajul primar poate fi o cutie de carton subțire, o pungă ziplock de plastic, o folie stretch de plastic etc. Ambalajul secundar poate fi format din cutii de carton ondulat, plicuri cu bule, plicuri curierat, etc.

Trenduri de ambalare în ecommerce pentru 2022

În 2022 foarte multe companii de comerț electronic vor acorda o atenție sporită soluțiilor de ambalare sustenabile pentru a reduce cât mai mult deșeurile de plastic. 

Sustenabilitate

Trenduri de ambalare în ecommerce

Viitorul este cu siguranță a soluțiilor sustenabile de ambalare.  Aceasta include o formă biodegradabilă de material de ambalare care nu dăunează mediului. Lumea în care trăim conștientizează schimbările climatice și daunele asupra mediului din cauza utilizării excesive a plasticului în ambalajele de comert electronic. Oamenii caută acum alternative ecologice de ambalare.

Spre exemplu Fulgii Biodegradabili pentru umplutura, sunt fabricati din amidon de porumb si se dezintegrează foarte repede în contactul cu apa. Acest produs înlocuiește soluția anterioară care erau din polistiren, un material foarte greu de reciclat.  De asemenea, puteți utiliza cutii de carton, plicurile de corespondenta, plicurile de curierat eco, plicul port awb eco, hârtia de protecție ( care înlocuiește folia cu bule din plastic ) – toate acestea sunt din hârtie și sunt biodegradabile. 

COLOP e-Mark stampila digitala...

Soluții de personalizare

Nu putem scrie despre Trenduri de ambalare în ecommerce fără sa ne gândim la variante de personalizare. O creștere semnificativă în aceasta direcție chiar dacă personalizarea cutiilor în sine necesita volume mai mari de achiziții. Personalizează aceste cutii carton direct pe myebox.ro la volume mici si medii cu livrare rapidă in toată tara.

Avem deja cele mai bune soluții de personalizare pentru volumele reduse. Acestea sunt disponibile de ceva timp pe MyEboxȘtampilă Fixă, pentru aplicat LOGO pe cutii, plicuri, Banda Adeziva Personalizata sau COLOP e-Mark stampila digitala – Imprimare mobila sunt printre cele mai bune variante de personalizare ,, în house “.

Ambalaje reciclabile 

Chiar dacă ambalajele biodegradabile sunt esențiale, în anumite cazuri nu sunt o opțiune viabilă pentru multe magazine online. Prin urmare, trebuie să alegeți o opțiune cât mai durabilă, care este ambalajul reciclabil. Plasticul are nevoie între 150 și 1000 de ani pentru a se degrada. Prin urmare, trebuie să utilizați materiale reciclabile și să evitați cât mai mult posibil folosirea ambalajelor din plastic nou. De curând am introdus pe MyEbox plicuri de curierat eco care sunt fabricate în proporție de 80% din plastic reciclat.  Acest lucru vă ajută să contribuiți în mod activ la mediu. Iar atunci când puneți o filă de material reciclabil pe produsul dvs., lasă o impresie bună în mintea cumpărătorului.

Concluzii Trenduri de ambalare în ecommerce

Ambalajul eCommerce este în continuă evoluție. Tendințele de astăzi ar putea să nu fie aceleași anul viitor, deoarece industria este în creștere excesivă, iar comportamentul consumatorilor se schimbă într-un ritm rapid. Este un apel inteligent de a vă adapta la tendințe și de a vă modela afacerea pentru a se potrivi nevoilor clienților dvs. Urmați aceste tendințe de ambalare pentru a vă asigura că afacerea dvs. online este mereu la modă.

Pe data viitoare.

Hai pe MyEbox.ro pentru cele mai bune soluții de împachetat dedicat segmentului ecommerce: cutie de carton ecommerce, cutii protecție sticle, cutii cărți, cutii autoadezive, cutii tip tub, plicuri, pungi termice, benzi adezive, folie cu bule, pungi ziplock, materiale de fixare și umplere,

I MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Facebook GroupMyEbox Linkedin I MyEbox TikTok I MyEbox Instagram I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *