myebox.ro

Avantajele Benzilor Adezive Umectibile din Hartie

Avantajele Benzilor Adezive Umectibile din Hartie

Avantajele Benzilor Adezive Umectibile din Hartie la sigilarea unor cutii carton.

Ce este banda adezivă umectibila activată cu apă ?

Avantajele Benzilor Adezive Umectibile din HartieBanda activată cu apă este are un adeziv special de înaltă rezistență, inviolabil, care oferă o gamă imensă de avantaje atât pentru comercianți cu amănuntul, cât și pentru clienți. Acest instrument la îndemână este denumit frecvent și bandă de hârtie, bandă întărită, bandă de gumă, bandă kraft, bandă de hârtie kraft sau bandă de hârtie activată cu apă.

Ce este exact această bandă de hârtie activată cu apă ? Este o bandă de etanșare care constă din mai multe straturi de hârtie kraft albă sau naturală. Poate fi și cu întărituri durabile din fibră de sticlă. Când i se aplică apă, banda formează o aderență permanentă la cutia de carton și practic în câteva minute devine parte din cutie.

Avantajele Benzilor Adezive Umectibile din Hartie

Legături sigure: banda de hârtie activată cu apă oferă o legătură mai puternică; mai solidă decât adezivii de ambalare sensibili la presiune.

Rezistenta la manipulare: banda întărită nu poate fi îndepărtată fără să se afișeze dovezi clare și imediate că s-a încercat o desigilate. De asemenea, își păstrează integritatea atunci când este perforat.

Branding: banda de hârtie activata cu apa se poate personaliza cu LOGO-ul dumneavoastra sau cu un text astfel încât mesajul afișat sa fie diferit; detaiii AICI

Eficient: Banda de gumă poate fi folosită în medii cu praf sau murdare fără a sacrifica calitatea. În plus este nevoie sa aplicați doar un strat pentru o etanșare perfecta.

Ecologic: banda de hârtie este complet reciclabilă și ecologică, adezivul fiind pe baza de amidon.

All-Weather: Banda de hârtie activată cu apă ține o etanșare sigură chiar și pe frig; pe căldură extremă, precum și în zonele cu multă lumină sau umiditate.

Dispensere pentru Benzi Adezive Umectibile

Avantajele Benzilor Adezive Umectibile din HartieAcum ca am vorbit despre Avantajele Benzilor Adezive Umectibile din Hartie cel mai probabil in acest moment vă întrebați cum să aplicați de fapt benzile activate cu apă.

Răspunsul evident este apa, dar nu trebuie să începeți să le scufundați în găleți sau să turnați conținutul sticlei de apă deasupra. Găsiți pe myebox.ro dispensere care funcționează rapid și eficient. Acestea sunt special create pentru bandă activată cu apă.

Dispenserele pentru benzile adezive umectibile sunt ideale la stațiile de lucru solicitante și nu ocupă mult spațiu. Pur și simplu introduceți ruloul de bandă și distribuitorul va aplica apă automat.

Alege pentru volumele mai mici și medii de expedieri acest Dispenser Manual pentru Banda Adeziva Umectibila iar pentru volumele mari recomandam acest Dispenser Automat pentru Banda Adeziva Umectibila care poate reduce cu pana la 30% timpul alocat ambalării unui colet.

Ți-a plăcut acest articol despre avantajele Benzilor Adezive Umectibile din Hartie ? 

Te așteptăm pe canalele noastre sociale MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Linkedin

Pe data viitoare

Echipa MyEbox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *