myebox.ro

Cum obții cutii de carton GRATUITE atunci cand te muți

Cum obții cutii de carton GRATUITE

Cum obții cutii de carton GRATUITE atunci cand te muți. Afla zece metode și idei foarte simple de a obține cutii de carton gratuite în România.

Cutiile de carton sunt ideale pentru atunci când vrei sa te muți dintr-o locație în alta. Motivele pentru care sunt folosite sunt exact aceleași cu cele care le fac perfecte și pentru afacerile de comerț electronic. Sunt durabile, ușoare, împiedică umiditatea să ajungă la conținut și, de asemenea, relativ ieftine. Cutiile de carton pot fi refolosite de mai multe ori și sunt complet biodegradabile.

MyEbox iubește atât de mult o umila cutie de carton și avem o admiratie atât de mare pt. ele încât facem o afacere din vânzarea lor în toate dimensiunile și tipurile existente.  Acestea fiind spuse, totuși, atunci când vine vorba de mutare, nu credem că ar trebui să le cumpărați. Nici măcar de la noi! Mult mai bine (și mult mai ecologic) de reutilizat și reciclat. Ridicându-le de fapt le obtineți gratuit.

Dacă utilizați o companie de mutare pentru a ajunge la noua dumneavoastră locație, rețineți că majoritatea vă vor furniza cutii de carton ca parte a serviciului lor. Și mai bine, ei vor veni și le vor colecta pentru tine după ce ai despachetat și le vor transmite următorilor lor clienți.

Dar dacă nu folosiți o firmă de mutari, dacă vă faceți singur ambalarea, transportul și descărcarea, atunci cu siguranță acest articol despre cum obții cutii de carton GRATUITE iei va fi de mare folos.

Cum obții cutii de carton GRATUITE

cutii de carton GRATUITE din supermarketuri.

Când eram copil, era destul de obișnuit să văd o varietate de cutii de carton stivuite la sfârșitul check-outului și te puteai ajuta doar la cea care părea cea mai potrivită pentru ceea ce ai cumpărat. Vai, nu mai mult, nu de la ascensiunea pungii pe viață în orice caz. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că supermarketurile nu au nicio cutie. De fapt, au depozite, decurgând, desigur, din faptul că au livrări multiple de multe ori pe zi.

Prin urmare, merită să întrebați personalul local al supermarketului dacă au cutii pe care le puteți avea gratuit. La sfârșitul zilei, nu există politici la nivel de companie care să abordeze această problemă (din câte putem vedea) și totul se va rezuma la latitudinea magazinului dvs. local, dar atât Tesco, cât și Aldi încurajează clienții să nu fie înapoiat în vin înainte (și chiar sunt fericiți că oamenii iau o cutie în loc să plătească pentru o geantă de transport sau o geantă pe viață atunci când pur și simplu își fac cumpărăturile).

Cum obții cutii de carton GRATUITE din cafenele

Cafenelele sunt un alt loc în care poate doriți să vă încercați norocul, deoarece, la fel ca supermarketurile, au cantități mari de marfa care sunt livrate în mod regulat. Asigurați-vă că specificați dimensiunea cutiei pe care o căutați ( de exemplu, mică, medie sau mare ).

Lucrul grozav în a obține cutii de carton de la o cafenea este că poți folosi ocazia de a comanda un cappuccino mare și o brioșă de ciocolată, sau poate una dintre acele lucruri frumoase de tartă cu lămâie. Deci, este un câștig-câștig în ceea ce mă privește.

Magazinele de băuturi

Un alt câștig-câștig vine din aceste magazine. Vinul și băuturile spirtoase sosesc în cutii care sunt robuste, așa că vor fi din abundență și dacă apoi le iei cutiile, este un pic de reciclare și eliminare. .Asigurați-vă că cereți cutii cu capace ( sau care au clape pe care le puteți închide cu bandă adezivă ). Și, cât timp sunteți acolo, cumpărați câteva sticle pentru a sărbători noua casă.

Alte oportunități de cum obții cutii de carton GRATUITE

Nu uitați că mulți alți comercianți cu amănuntul primesc livrări regulate și solicitarea de cutii de carton gratuite nu costă absolut nimic în afară de un minut din timpul dvs. Majoritatea comercianților cu amănuntul vor trebui să-și recicleze cutiile. Acest aspect este obligatoriu. Este nevoie sa scape de fluxul aproape constant de cuti. Așa că probabil că nu va fi nici o problema pentru a vă oferi o grămadă. În funcție de zona dvs., iată câteva dintre locurile pe care le puteți încerca:

  • Magazine de reduceri
  • Magazine de tipărire și copiere
  • Magazine de papetarie
  • Librărie
  • Centre de bricolaj
  • Baruri
  • Restaurante

Centre de grădinărit

Centrele de grădinărit sunt un loc minunat pentru a procura cutii de carton. Mulți încă pun plantele în cutii de carton, astfel încât clienții să poată aduce acasă achizițiile de plante fără a deteriora planta sau a vărsa pământ în portbagajul mașinii. Doar asigurați-vă că cutiile nu au fost slăbite de udare sau sol umed. Nimănui nu-i place fundul umed, iar fundul umed pe o cutie de carton este un dezastru.

Localuri și restaurante fast-food

Majoritatea orașelor în zilele noastre, mici sau mari, vor fi „binecuvântate” cu o zonă alocată pentru restaurante fast-food și drive-thrus. Mâncarea nedorită este una dintre plăcerile vinovate ale vieții, dar încă mă uit cu drag la zilele în care magazinele independente umpleau strada principală și mergeam la MacDonald’s doar o dată pe an… de ziua prietenilor. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unor cutii de carton gratuite, acesta ar putea fi un teren de vânătoare foarte bun.

Cum obții cutii de carton GRATUITE din scoli, licee sau universități

Dacă lucrezi la o școală, ai un copil la școală (sau cunoști pe cineva care are)…merită întotdeauna să întrebi politicos la recepție dacă au cutii pe care ți le-ar putea oferi. Școlile trec printr-o mulțime de hârtie de fotocopiere, prosoape de hârtie și rolă de toaletă. Ei folosesc o cantitate imensă de papetărie. De asemenea, primesc livrări pentru bucătăriile și cantinele lor. Un manager de școală ar fi mai fericit să dea cutiile decât să fie nevoit să le aplatizeze și să le stivuească în coșul verde.

Sfat de top: evitați să întrebați în orele aglomerate (cum ar fi înregistrarea sau sfârșitul zilei de școală). Este mai probabil să obțineți un răspuns pozitiv dacă abordați personalul de la birou atunci când nu au de-a face cu părinți anxioși.

Facebook Market Place

Căutarea pe Facebook Marketplace durează câteva secunde. Am încercat și mi-a plăcut faptul că îmi puteam rezolva căutarea prin filtrarea rezultatelor, astfel încât cei mai apropiați de locația mea să fie listați primii. Fiți conștienți de faptul că există postări sponsorizate neplăcute de verificat.

OLX

Dacă te intrebi ce alta soluție exista și cum obții cutii de carton GRATUITE, atunci unul dintre răspunsuri este OLX. După cum mulți dintre noi știm deja, cel mai mare site din România unde puteți posta anunțuri gratuite. Este de la sine înțeles că, dacă aruncați o privire pe facebook marketplace pentru cutii de carton gratuite, poate doriți să vă încercați norocul pe OLX. Este ușor să introduceți criteriile de căutare. Trebuie doar să introduceți orașul saunjudetul. Nu am avut noroc cu această căutare. Din experiența anterioară, știu că merită să verific la fiecare câteva zile pentru a vedea dacă apare ceva.

Ce faci după ce ati folosit cutiile de carton ?

Odată ce ați pus mâna pe cutiile de carton gratuite folosind unul, mai multe sau toate mijloacele pe care v-am sugerat și după ce mutarea dvs. este făcută și ați făcut praf și, în sfârșit, ați despachetat, vă rugăm să nu uitați să vă reciclați cutiile.

Dacă le păstrați pentru depozitare, este grozav. Dacă nu, încercați să le transmiteți altcuiva care ar putea avea nevoie de ele, altcuiva care se mută, de exemplu. Poate cei mici doresc sa se joace cu ele ?  Iata  5 idei de creatie pentru copilul tau: Jocuri din cutii de carton

Există atât de multe moduri în care poți reutiliza o cutie fără a o arunca. Totuși când totul este gata, dacă nu poți găsi o utilizare continuă pentru cutiile tale de mutare și vrei să scapi de ele, le poți recicla cu ușurință. și fără durere de cap.

Pana data viitoare va așteptăm pe canalele noastre sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *