Cutii Din Carton

Jocuri din cutii de carton: 5 idei de creatie pentru copilul tau

Jocuri din cutii de carton 5 idei de creatie pentru copilul tau

Jocuri din cutii de carton 5 idei de creatie pentru copilul tau.

În unele zile mă întreb de ce cheltuim bani pe jucării. Putina imaginație și cutiile rămase de la cumpărăturile online dau rezultate spectaculoase. Într-o perioadă în care cumpărăturile online ating apogeul în popularitate, m-am gândit să vă ofer câteva idei despre ce să faceți cu toate aceste cutii de carton!

Jocuri din cutii de carton: 5 idei de creatie pentru copilul tau

Magazin de Inghetata din Cutii MyEbox

Este nevoie într-adevăr de un mic marker permanent și o cutie de carton pentru a avea ore nesfârșite de distracție. Sfat implicați copiii în procesul de creație. Lasă-i să decoreze cu markere, autocolante, ORICE… îi va ajuta să-i țină ocupați mai mult timp și le va permite să-și exploreze creativitatea.

Magazin de înghețată

Jocuri din cutii de carton pot fi un magazin alimentar sau un magazin de înghețată. Acesta este preferatul părinților, deoarece poți folosi ceea ce este deja în bucătărie pentru a-ți mulțumi micuții. Te joci de-a toneta de înghețată ? Folosește boluri din bucătărie și prefă-te că scoți înghețată în fiecare! Te joci la magazin alimentar ? Folosește conserve din dulapul tău!

Casă de păpușiJocuri din cutii de carton: 5 idei de creatie pentru copilul tau - Casa de papusi din cutii de carton MyEbox

Nu există limite pentru dimensiunea unei case de păpuși atunci când o puteți face singur și este gratuit. Tot ce veți avea nevoie pentru acest bricolaj sunt cutii mici sau cutii de pantofi.

Lipiți-le cu banda adeziva sau lipiți-le una peste alta, cu toate fețele deschise spre exterior și adăugați niște hârtii de resturi pe spate pentru a acționa ca hârtie de perete!

Micuții tăi vor fi încântați și le va plăcea să se gândească ce să facă în continuare pentru a adăuga noua lor casă de păpuși. Vrei să ridici aceste Jocuri din cutii de carton la un nivel superior.? Încercați să construiți niște mobilier pentru păpuși din carton.

Labirint de cutii de cartonLabirint MyEbox

Următorul bricolaj mă face să îmi imaginez o mulțime de râsete în sufragerie! Și deși acest lucru poate ocupa mult spațiu, uneori acesta este sacrificiul pe care părinții trebuie să-l facă doar pentru un moment de timp singuri.

Acest labirint ar putea fi ore în șir de distracție pentru copii, animale de companie sau chiar pentru a naviga printr-o mașină cu telecomandă! Tăiați partea inferioară a cutiilor de carton, lipiți-le împreună și ta-da! Ai un labirint de tuneluri

Jocuri din cutiile de carton: 5 idei de creatie pentru copilul tau - Castel din cutii de cartonCastel

Bine, castelul tău de carton nu trebuie să fie atât de complex, dar cât de tare, nu ?… Incercati o versiune mai simpla. Un castel nu trebuie să fie foarte complex pentru a fi convingător.  Trebuie doar să tăiați partea superioară în bucăți alternative și apoi să atașați niște sfoară de un pod mobil pentru a ține dragonii afară!

Pista de masini din cutiuțe MyEboxPistele de mașini

Când vorbim de Jocuri din cutii de carton nu putem exclude aceasta pistă de curse. Tot ce ai nevoie sunt cutii de carton și un marker permanent. Copiii tăi își pot folosi mașinile de jucărie, blocurile și bărcile pentru a alerga în jurul acestei piste. Implică-i în procesul de colorare pentru a-i determina să se gândească la clădirile și reperele pe care le văd în jurul orașului tău, cum ar fi spitale, lacuri etc.

Acum ia acele cutii ramase de la cumpărăturile online și creează împreună cu copiii tăi Jocuri din cutii de carton. Cu siguranță iti va ieși o capodoperă epică.

Vrem să vedem și creațiile tale! Etichetează-ne în pozele tale pe oricare din următoarele platforme sociale MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Facebook Group I MyEbox Linkedin I MyEbox TikTok I MyEbox Instagram si iti oferim automat un discount de 10% pentru urmatoarea ta comanda.

Pe data viitoare,

Călin Pacurar

MyEbox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *