firme de curierat

Ce firma de curierat foloseste emag ?

Ce firma de curierat foloseste emag

Ce firma de curierat foloseste emag ? Emag folosește pentru expedierile din platforma 4 firme de curierat care sunt disponibile si in platforma eMAG Marketplace. Livrarea prin curier este disponibilă atât pentru produsele vândute de eMAG, cât și pentru cele ale partenerilor din Marketplace. Fiecare partener are afișate propriile condiții de livrare în pagina dedicată. Aceasta poate fi accesată din pagina oricărui produs, printr-un click pe numele partenerului.

Înainte sa răspundem la întrebarea ce firma de curierat foloseste emag îți recomandam sa expediezi coletele in cutii MyEbox special create si concepute pentru segmentul ecommerce. Vezi care sunt modelele de cutii disponibile pe MyEbox cu livrare rapidă in 24 de ore accesând paginile următoare. Cutii de carton, Cutii Personalizate, Cutii de Carton Clasice, Cutii Arhivare Documente, Cutii Protectie Sticle, Cutii Autoadezive, Cutii Carti, Cutii tip Tub, Cutii de OCAZIE.

Ce curier foloseste emag cu livrare 1h prin Tazz by eMAG ?

Serviciul este disponibil doar în orașele în care există showroom-uri eMAG, pentru produsele de dimensiuni mici și medii aflate pe stoc în showroom. Produsele sunt livrate în maximum 60 de minute de la confirmarea comenzii. Tariful serviciului este de 21.99 lei / comanda. Plata se poate efectua doar online, cu card bancar.

Ce firma de curierat foloseste emag pentru livrarea standard ?

Urgent Cargus, FanCourier, DPD si SameDay. Dacă alegi livrarea standard, primești produsele începând cu a doua zi de la plasarea comenzii. Acest timp de livrare variază În funcție de tipul de produs și de partenerul Marketplace de la care ai comandat. Aceste informații ți se va oferi un estimat de livrare la plasarea comenzii. Afla detalii despre vanzare pe emag pareri.

Ce firma de curierat foloseste emag cu livrare azi ?

Livrare azi este un serviciu disponibil pentru comenzile Genius plasate până la ora 12:30 care conțin produse vândute de eMAG (excepție fac produsele de dimensiuni mari), cu livrare în București și localitățile limitrofe. Livrarea se va face în aceeași zi, în intervalul 13:00 – 19:00, în limita capacitații disponibile.

Alte articole despre emag pe blogul MyEbox Emag Marketplace I De ce sa vinzi in platforma I Avantaje si Dezavantaje. Comision emag marketplace. Te asteptam si pe canalele noastre socialeI MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Facebook Group I MyEbox Linkedin I MyEbox TikTok I MyEbox Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *