ecommerce

Idei de marketing pentru 1-8 martie

Idei de marketing pentru 1 8 martie

Idei de marketing pentru 1-8 martie in care sărbătorim mărțișorul si ziua internațională a femeii. Un moment perfect pentru a vă gândi cum vă puteți arăta aprecierea pentru toate femeile uimitoare din lume.

De asemenea, că este o zi in care brandurile pot veni cu idei creative de marketing. Aceste idei vor creste gradul de conștientizare a mărcii dumneavoastră. De asemenea va vor ajuta sa ajungeți la noi clienți. În acest articol, vom acoperi câteva moduri prin care mărcile pot valorifica potențialul acestor zile.

Ce este Mărțișorul ?

Mărțișor care se sărbătorește in fiecare an pe data de 1 martie. Este denumirea românească a unei tradiții celebrată la începutul primăverii. Mărțișorul este un mic obiect de podoabă legat de un șnur împletit dintr-un fir alb și unul roșu, care apare în tradiția românilor și a unor popoare învecinate.

Ce este Ziua Internațională a femeii ?

Ziua Internațională a femeii (denumită generic Ziua femeii) este sărbătorită anual la data de 8 martie. Sărbătorește realizările sociale, politice și economice ale femeilor. De asemenea in aceasta zi onoram lupta împotriva discriminării și violenței care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii.  De 8 martie, în unele culturi, femeilor și fetelor li se dăruiesc cadouri, flori sau alte atenții.

Idei de marketing pentru 1-8 martie: optimizați pagina site-ului web

Pagina de pornire a site-ului dvs. ( home page ) este un loc minunat pentru a începe. Pentru a-ți arăta aprecierea de 1 Martie si Ziua Internațională a Femeii, poți folosi bannere sau slidere care evidențiază realizările femeilor.

Puteți utiliza un slogan de campanie centrat pe femeie, cum ar fi… „La mulți ani de Ziua Internațională a Femeii!  Vă sărbătorim!”. Poți utiliza un slogan de Mărțișor care sa arate bucuria începutului de primăvară.

Pentru a vă asigura că pagina dvs. de destinație vizează publicul potrivit, ar trebui să utilizați cuvinte cheie specifice sexului feminin. Dacă promovați un produs de ziua femeii, cum ar fi o cutie cadou sau altceva, asigurați-vă că includeți cuvinte precum „cadouri pentru femei”. Acest lucru va ajuta atât la ratele de conversie, cât și la ratele de implicare pe platformele de social media precum Instagram și Facebook. In aceste platforme cel mai probabil utilizatorii caută produse adaptate în mod special la identitatea lor de gen.

Marketingul prin e-mail de 1-8 Martie

Marketingul prin e-mail este cel mai eficient mod de a ajunge la clienții tăi. Cel mai bun lucru despre marketingul prin e-mail este că vă puteți segmenta baza de clienți în diferite grupuri. Le puteți trimite mesaje diferite în funcție de interesele lor.

În acest caz, puteți folosi această tehnică pentru a trimite un cod de reducere sau o ofertă specială pentru Mărțișor si Ziua Internațională a Femeii doar acelor clienți care au mai cumpărat de la dvs. înainte (sau au vizitat site-ul dvs.). Acest lucru îi va încuraja să facă o altă achiziție de la tine în perioada 8-10 martie.

Creați un pachet tematic prin aceste Idei de marketing pentru 1-8 martie

Mărțișorul si Ziua Femeii este o oportunitate excelentă de a oferi clienților tăi ceva în plus. De asemenea, puteți utiliza etichete personalizate pentru a crea note pe pachete care sunt relevante pentru Ziua Femeii. De exemplu, puteți imprima „Ziua Femeii Fericită!” autocolante pe fiecare dintre ele, astfel încât clientului să i se amintească despre această zi specială de fiecare dată când deschide pachetul.

Oferă ceva gratuit cutiile tale de expediere. Puteți oferi un mic cadou pentru fiecare achiziție. De exemplu, dacă cineva cumpără trei produse de la tine, poate alege ce produs ar dori ca un cadou suplimentar. Acest lucru îi va face să se simtă apreciați, oferindu-le autonomie asupra propriilor alegeri.

  • Fii creativ si folosește cutii  sau plicuri negre pentru acea atingere specială.
  • Folosește aceasta hartie cadouri colorată pentru ca expedierea ta să pară plină de viața
  • Păstrați articolele delicate în siguranță cu hartie tip fagure, care este atât elegantă, cât și protectoare.
  • Alege acești fulgi umplutura biodegradabili in roz, mini mix sau in forma de inimioara pentru impact major
  • Fă expedierea ta unică  cu aplicarea de etichete personalizate disponibile pe MyEbox cu livrare in 24h

Idei de marketing pentru 1-8 martie: Giveaways

Este momentul perfect pentru a organiza un giveaway. Fie că este pentru afacerea dvs. sau pentru caritate. Pe măsură ce vă planificați strategia de giveaway, țineți cont de aceste sfaturi:

Asigurați-vă că premiul este relevant pentru marca și publicul dvs. Includeți promovarea pe rețelele de socializare ca parte a regulilor concursului. In acest fel clientele vor fi încurajate să-și împărtășească înregistrările prietenilor pe platformele sociale.

Acest lucru va ajuta la răspândirea gradului de conștientizare a mărcii dvs. și va genera mai mult trafic înapoi pe site-ul dvs. după încheierea concursului. După desfășurarea unei campanii de succes ca aceasta, continuați cu un e-mail de mulțumire. de asemenea continuați cu postări in social media, astfel încât toți cei care s-au înscris să știe că au fost apreciați dacă au câștigat (sau nu au câștigat) ceva special!

Inspirați doamnele si domnișoarele pe rețelele de socializare

De mărțișor si Ziua Internațională a Femeii, puteți folosi rețelele sociale pentru a vă inspira comunitatea. Împărtășiți povești și citate care vor rezona cu ele.

De asemenea, poate doriți să vă împărtășiți propria poveste ca femeie în afaceri. Aceasta ar putea fi orice, de la felul în care ați început ca antreprenor sau cu ce provocări v-ați confruntat pe parcurs. Ați putea include chiar și câteva sfaturi pentru alte femei care caută modalități de a depăși aceleași provocări.

Este important nu numai să sărbătorim succesele femeilor din viața noastră, ci și să vorbim despre obstacolele zilnice. Aceste obstacole nu ar trebui să ne împiedice să ne urmărim visele. In schimb, ar trebui să ne motiveze și mai mult pentru că ne amintesc cât de departe am ajuns.

Împărtășește povestea mărcii tale cu aceste idei de marketing pentru 1-8 martie

Distribuiți povestea mărcii dvs. pe rețelele sociale. Folosiți Mărțișorul si Ziua Internațională a Femeii ca o oportunitate de a împărtăși modul în care ajutați femeile din întreaga lume prin produsele și serviciile dvs. sau chiar de ce ați început de la început.

Distribuiți povestea mărcii dvs. prin e-mailuri. Dacă cineva se înscrie pentru actualizări de la dvs. prin e-mail, trimiteți-i o actualizare despre Ziua Internațională a Femeii împreună cu orice alte știri care ar putea fi relevante.

Creați oferte pe timp limitat

Mărțișorul si Ziua Internațională a Femeii este un moment excelent pentru a lansa un nou produs sau serviciu. Dacă ai ceva ce crezi că femeile le-ar plăcea, acum este momentul să faci mișcarea ta!

Oferă reduceri: de exemplu, dacă vinzi haine online, oferă 20% reducere la toate comenzile doar in perioada 1 – 8 martie. În acest fel, oamenii se pot aproviziona cu articolele de care au nevoie pentru primăvară și vară, fără să simtă că plătesc prea mulți bani pentru ele.

Oferiți transport gratuit: o altă modalitate de a atrage clienți este oferirea de transport gratuit pentru toate comenzile de peste X lei in aceasta perioada (sau chiar doar pentru o zi). Acest lucru îi va încuraja pe oamenii care altfel nu ar putea cumpăra din magazinul dvs. din cauza costurilor de transport să acorde o nouă șansă cumpărăturilor pe site-ul dvs.!

Idei de marketing pentru 1-8 martie: Concluzie

Femeile sunt o parte importantă a oricărei afaceri și merită să fie celebrate. Mărțișorul si Ziua Internațională a Femeii este o oportunitate grozavă de a-ți arăta aprecierea față de femeile din viața ta, tratându-le cu ceva special sau surprinzându-le cu un mic cadou. Este, de asemenea, o șansă pentru toate femeile de a se sărbători una pe cealaltă și pe sine, așa că folosiți această zi ca o oportunitate de a vă gândi la ceea ce face ca fiecare femeie să fie specială!

Atât pentru azi, pana data viitoare te așteptăm pe canalele noastre sociale

MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Facebook Group I MyEbox Linkedin I MyEbox TikTok I MyEbox Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *