myebox.ro

Ce poti face din cutii de carton ? 8 Idei Creative

Ce poti face din cutii de carton 8 Idei Creative

Ce poti face din cutii de carton este o întrebare la care multe persoane caută răspunsul iar azi am decis sa venim cu mai multe idei creative. Nu lăsați o singură cutie să se irosească după utilizarea acesteia si parcurgeti aceste lucruri minunate de făcut cu cutii de carton! Indiferent de dimensiunea cutiei, avem un meșteșug pentru tine.

Ce poti face din cutii de carton ?

Dacă există un lucru pe care îl pot garanta este acela că o cutie de carton intră și iese din casă în mod regulat. Fie că este vorba de cereale, șervețele sau toate lucrurile pe care le comandați online (da, știu despre asta), este sigur că aveți câteva cutii de carton prin preajmă.

Cutiile de carton sunt printre cele mai la îndemână lucruri pe care le puteți avea și probabil că le utilizați deja pentru o varietate de scopuri. Dacă ajungeți sa vă întrebați ce să faceți cu ei, ați ajuns la locul potrivit!

Indiferent de dimensiunea cutiei pe care o ai, nu o arunca – sigur vei găsi ceva minunat de făcut cu ea. Consultați lista noastră de lucruri interesante de făcut cu cutii de carton, inclusiv cutii de cereale, cutii de pantofi și multe altele. Abia aștept să-l verifici!

Puteti sa le faceti mai simple sau mai complicate, mai colorate sau sa le lasati natur, puteti sa le decorati, colorati, pictati. Important este sa transformati proiectul intr-o joaca, eventual sa-i implicati si pe cei mici la partea de décor sau chiar sa o ‘zugraviti’/ colorati /pictati impreuna.

Ce poti face din cutii de carton ?  Dintr-o cutie de șervețele, o spălătorie auto

Ce poți face din cutii de carton O spalatoie auto

Acele cutii de șervețele sunt o ocazie minunata de creativitate pentru tine si copilul tău. Aveti ocazia sa inovați si sa va desfășurați liber. Una dintre ideile geniale este o spălătorie auto construită integral din aceste cutii care rămân goale după folosirea șervețelelor.

Așteptarea în interiorul mașinii în timp ce trece prin spălătorie este o activitate distractivă și magică pentru un copil ( alături de părinți evident ). Deși construirea uneia din cutii de șervețele nu este la fel de distractivă MyEbox va recomanda totuși sa încercați cu mare încredere aceasta construcție.

Ce poti face din cutii de pantofi de copii ? Un tren de jucărie

Ce poți face din cutii de pantofi Un trenuleț de jucărie

Dacă ai reușit să găsești mai mult de o cutie de pantofi, MyEbox.ro are proiectul potrivit pentru tine! Cutiile de pantofi pentru copii sunt perfecte pentru a face acest tren, plin cu niște pasageri adorabili! Adăugați o sfoară în față pentru a face din aceasta o jucărie de tragere. Nu arunca cutiile si începe repede acest proiect care cu siguranță v-a fi adorat de cei mici.

Putina imaginație, câteva cutii alături de accesorii de lipit respectiv de capsat si multă pasiune dedicată vor da rezultate remarcabile.

Garaj pentru mașinuțe

Un garaj pentru mașinuțe

Dacă te-ai săturat de mașinile turnate pe podea, atunci avem are soluția perfectă. Un garaj din cutii de carton! Acest lucru va stoca mașinile și va oferi, de asemenea, câteva oportunități de joacă distractive!

Ce poti face din cutii ?  Căsuța pentru păpuși

Vrei un loc unde să locuiască păpușa ta, dar o casă de păpuși pare prea copleșitoare? Faceți o cameră pentru păpuși! MyEbox.ro îți recomanda o cutie de pantofi în diferite moduri pentru a crea încăperi drăguțe pentru păpuși mici. Acestea vor fi atât de distractive de mobilat și decorat!

Ce zici, începi chiar acum ?

Un laptop din carton

Ce poți face din cutii de pantofi Un laptop de jucarie

Cu părinții care lucrează de acasă mai mult ca niciodată, copiii mici vor dori, de asemenea, să se joace cu un computer. La fel ca mama sau tata. MyEbox.ro înțelege acest lucru și îți arată modul de a transforma o cutie de carton goală într-un mic laptop drăguț. Complet cu tastatură și ecran.

Este un pas important pentru cei mici de a rămâne atrași de tehnologiile zilelor noastre.

Ce poti face din cutii ? Un magazin alimentar.

Un magazin alimentar

Este „doar” carton. Mai gandeste-te! Cartonul este multifuncțional, perfect pentru reutilizare, ieftin, ușor de obținut și, într-adevăr, poate fi distractiv. Înainte de a arunca cutia veche, luați în considerare aceste 10 idei despre cum să reutilizați cutiile vechi de carton.

Suntem absolut îndrăgostiți de această băcănie grozavă! Nu este doar o băcănie, este și o brutărie și o cafenea. Priviți toate detaliile superbe din aceasta și veți fi tentat să obțineți o cutie mare de pe MyEbox.ro doar pentru a crea un asemenea proiect.

Ce poti face din cutii ? Un castel fabulos

Ce poți face din cutii Un castel

Când ai o cutie mare de carton dintr-un aparat sau o piesă de mobilier, asigură-te că un copil ajunge să se distreze cu ea! Acele cutii pot deveni căsuțe de joacă, forturi, castele și nave spațiale.

Pentru copiii mici, oferiți ajutor la tăiere și asamblare și asigurați-vă că există o mulțime de creioane colorate, markere și/sau cretă pentru decorare.

Pictarea cartonului poate fi cea mai distractivă parte a acestui proiect de cutie de carton. La capătul opus al spectrului de durabilitate, această superbă casă de joacă va tine mulți ani de acum încolo.

Cutie dispenser

Ce poți face din cutii Un dispenser

Iată o modalitate de a folosi o cutie de carton pentru a organiza toate acele pungi de plastic din magazinul alimentar. Îndreptați-le și stivuiți-le organizat.

Apoi pune gramada într-o cutie mică de carton. Faceți o gaură în cutie, astfel încât să puteți scoate câte o pungă la un moment dat, după cum aveți nevoie.

Acest distribuitor de pungi de plastic ar fi, de asemenea, la îndemână în subsol sau oriunde țineți cutia de gunoi a pisicii sau lângă lesa câinelui. Apoi veți avea gata o gamă de pungi când este timpul să curățați după animalul dvs. de companie.

Pentru cei mari, un suport pentru tuburi sprayspațiu depozitare tuburi spray din cutii

Dacă cumpărați vin la cutie sau locuiți în apropierea unui magazin de băuturi alcoolice, aveți acces la cutii de vin. (A nu se confunda cu vinul din cutie!) Știați că acele cutii de vin sunt grozave pentru depozitarea vopselei spray?

Despărțitoarele interioare sunt dimensionate exact pentru cutiile înguste, iar capacele colorate ale vopselei spray sunt ușor vizibile atunci când privești în interiorul cutiei. Așezați cutia de vopsea spray pe un raft sau într-un dulap și scoateți-o când este timpul să vopsiți.

O cutie de vin funcționează bine și pentru depozitarea altor produse spray care se adună în atelierul dvs. lubrifiant siliconic etc.

Pana data viitoare te așteptăm si pe canalele noastre sociale

I MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Facebook Group I MyEbox Linkedin I MyEbox TikTok I MyEbox Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *