Inovații în Packing

Acum poți personaliza Banda Adeziva de la 36 role

Acum poți personaliza Banda Adeziva de la 36 role

Acum poți personaliza Banda Adeziva de la 36 role

Rezumat Articol

  • Banda Adezivă Personalizata începând cu 36 de role
  • Banda Adezivă personalizata in 5 culori diferite
  • Banda adezivă personalizata din hârtie Kraft
  • Cum ieși in fata cu aceste cutii carton prin personalizare benzi

Acum poți personaliza Banda Adeziva de la 36 role

Banda Adeziva Personalizata I Banda Adeziva cu LOGO tip sandwish I

Banda Adeziva Personalizata I Banda Adeziva cu LOGO tip sandwish I

Te-ai întrebat vreodată de ce este necesar sa personalizezi banda adezivă la un minim de 360 de role ? Răspunsul este unul cât se poate de simplu. Pentru ca tehnologia nu permitea printarea unui număr mai mic sau pentru ca; costurile erau mult prea mari pentru a personalizat un număr redus de benzi.

Totuși an de an apar noi sisteme și noi utilaje în toate domeniile. Datorită unor noi tehnologii de printare suntem încântați sa introducem pentru prima data în România varianta de Banda Personalizata începând cu 36 de role, adică o cutie de scotch.

Banda Adeziva Personalizata I Banda Adeziva cu LOGO 48mm x 66 yds I este disponibilă acum pentru comanda începând cu 36 de role. În funcție de nevoile tale se poate comanda cu reduceri de preț la set de 72, 180, 360, 720, 1440 sau un palet de benzi și anume 2592.

Banda Adezivă personalizata in 5 culori diferite

O alta noutate pe care o găsești pe MyEbox este posibilitatea de a personaliza în cinci culori diferite și asta pe langa suportul ( culoarea benzii efective ). Dacă pana acum opțiunea era limitată la trei culori diferite iata ca se poate personaliza și cu cinci culori la un volum minim de doar 360 de role.

Banda adezivă personalizata din hârtie Kraft

Banda Adeziva Personalizata din Hartie Kraft

Banda Adeziva Personalizata din Hartie Kraft

Banda Adeziva Personalizata din Hartie Kraft 48mm x 50m este acum disponibilă pentru comanda direct pe MyEbox. Volumul minim pentru acest tip de banda este 180 de role. Exista de asemenea discounturi substanțiale pentru volumele mai mari de pana la un palet.

Acest tip de banda este disponibil pe suport Kraft natur sau Alb și varianta de personalizare de la o culoare pana la cinci culori diferite.

Banda prezinta o durabilitate excelenta pentru ca produsul combina o putere mare de aderenta cu o rezistenta superioara la tensionare. Aceasta Banda este compatibila cu aplicatoarele manuale sau cu echipamentele de ambalat, in plus este usor de, derulat.

Acum poți personaliza Banda Adeziva de la 36 role, detalii AICI

Afla mai multe pe canalele noastre sociale MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *