Cutii Din Carton

Test rezistenta cutie de carton

Test rezistenta cutie de carton

Test rezistenta cutii carton si la o cutie de carton specifica, disponibilă pe MyEbox.ro

Una din întrebările cele mai dese pe care le primim pe canalele noastre sociale. ( MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Linkedin I MyEbox Instagram, MyEbox TikTok, Whattsup ) este următoarea. La ce greutate rezista cutiile din carton disponibile pe MyEbox.ro ?  Sigur ca răspunsul este mult mai complex decât am putea crede. Sunt o mulțime de variabile care trebuiesc luate în calcul. Un aspect foarte important de luat în calcul este acela ca a compara tariful doar pe criteriul dimensiunii acesteia este greșita.

De reținut

  • Majoritatea magazinelor afișează dimensiunile cutiilor la exterior ori acest lucru este greșit, cutiile se vor măsură întotdeauna la interior.
  • Materialul din care sunt fabricate cutiile au mai multe variabile, tip carton, grosime, gramaj/mp, tehnologia de fabricație, etc. 
  • Inainte sa va aratam acest Test rezistenta cutie de carton trebuie sa stiti faptul ca, Cutiile de carton disponibile pe MyEbox.ro  sunt produse la tiraje foarte mari cu tehnologii si utilaje de top. Calitatea acestor cutii este exceptională. Sunt identice și nu diferă de la o debitare la alta ca și în cazul tirajelor mici, fabricate de cei care au capacități mici/medii de producție.
  • MyEbox a conceput, toate ambalajele și în special cutiile de carton, pentru comerțul electronic ( e-commerce shipping ) astfel ca tipul de carton, dimensiunile, gramajul/mp, etc. sunt foarte bine proportionate pentru e-commerce.

Test rezistenta cutie de carton

Rezistenta, unei cutii de carton folosita pentru a expedia produsele magazinului tău, este și ea variabila. Poate diferi în funcție de anumite aspecte. Corectitudinea ambalării, tipul de protecție folosit, dimensiune și mai ales în funcție de cum este depozitată/manevrata în timpul transportului de către companiile de curierat. Aceasta din urma fiind o variabila care nu depinde de tine direct și de aceea este foarte important ce cutie de carton folosești.

Pentru o ambalare corecta, sigura și eficienta iti recomandam câteva articole de pe Blogul MyEbox.

Test rezistenta cutie de carton 250x200x100 mm CO3 

Test rezistenta cutie de cartonCutie Carton 250X200X100 mm, CO3, clasică FEFCO201 disponibilă pe stoc cu livrare rapida în 24/48 de ore. Este o cutie de carton cu dimensiuni medii folosita în e-commerce fabricata din hârtie kraft. Greutatea totala a acestei cutii de carton este de doar 65 de grame.

În acest Test rezistenta cutie de carton, Cutia a fost testata fără produse la interior sau alte materiale de fixare și umplere.  Acest aspect confirma încă o data faptul ca rezistenta acesteia este mult peste greutatea aplicată în test. Spun asta pentru ca o cutie plina ( fără goluri de aer ) rezista cu pana la 100% mai mult fata de o cutie goală ( care are goluri de aer ).

În plus majoritatea companiilor de curierat au limita de greutate maxima admisă/colet de 31.5 kg. Cu siguranță oricare din cutiile de carton disponibile pe MyEbox; vor rezista fără probleme în cazul în care se vor așeza peste ele astfel de colete.

Te așteptam pe MyEbox.ro pentru cele mai bune soluții de împachetat dedicat segmentului ecommerce: cutie de carton ecommerce, cutii protecție sticle, cutii cărți, cutii autoadezive, cutii tip tub, plicuri, pungi termice, benzi adezive, folie cu bule, pungi ziplock, materiale de fixare și umplere.

Afla mai multe pe canalele noastre sociale I MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Facebook GroupMyEbox Linkedin I MyEbox TikTok I MyEbox Instagram I

Pe data viitoare

Călin Păcurar

Test rezistenta cutie de carton

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *