myebox.ro

3 produse noi pe myebox.ro I Introducem curând cutii speciale pentru băuturi I

3 produse noi pe myebox.ro

3 produse noi pe myebox.ro – sfârșitul lunii  octombrie aduce produse noi pe myebox.ro  – acestea fiind deja introduse in shop, cu livrare imediată în toată România. Achiziția acestora fiind posibilă începând de la o bucată. Urmează săptămâna viitoare cutia specială pentru trimis prin firme de curierat băuturi alcoolice; non alcoolice cu șase separatoare diferite, despre care afli mai multe la sfârșitul acestui articol.

Nu uita de promoția MyEbox Voucher de cumpărături în valoare de 150 lei în 5 pași simpli

3 produse noi pe myebox.ro

Cutie Carton 300X200X100 mmCutie Carton 300X200X100 mm, CO3 – Această Cutie Carton 300X200X100 mm, disponibilă pe myebox.ro , este excelentă pentru magazinele online care au de trimis produse pe dimensiunile menționate în decrierea produsului. Este fabricată din carton ondulat în trei straturi, kraft natur pe exterior respectiv testliner pe interior. La fel ca și restul produselor afișate pe SHOP și această cutie este disponibilă pe STOC cu livrare imediată în toată România. Se poate achiziționa începând de la o bucată.

Cutie Carton 255x190x100 mm, CO3

Cutie Carton 255x190x100 mm, CO3 – Această cutie de carton 255X190X100 mm, CO3 – disponibilă pe myebox.ro  a fost cerută insistent de clienții care au magazine online cu produse în zona ” beauty și cosmentice ” dimensiunile ei fiind ideale pentru acest tip de activitate. În plus este fabricată din carton ondulat în trei straturi kraft la exterior și respectiv tot kraft la interior. Acest aspect îi conferă o rezistență suplimentară. O construcție solidă, ideală pentru a trimite prin curier sau servicii poștale produsele achiziționate de clienții magazinului dumneavoastră online.

Banda adeziva Fragil Red..Fragil

Banda adeziva Fragil Red, Silențioasă – 48 mm x 60 m – Culoarea scrisului prin decupaj ,, FRAGILE ” pe suport alb oferă o vizibilitate sporită de atenționare datorită roșului aprins. Orice cutie/colet indiferent de mărime sau grosime are riscul de a fi deteriorată – deteriorat pe durata transportului iar o mai bună ambalare și o mai bună atenționare ( Vezi greșeilie pe care trebuie să le eviți ) reduce acest risc. Dimensiunea acestei benzi de marcare este de: 48 mm lățime pe 60 de metri Lungime; se poate achiziționa începând de la o bucată și este disponibilă pe STOC cu livrare imediată în toată România.

Acestea sunt cele 3 produse noi de pe myebox.ro, introduse în această perioadă.

Ce urmează pe myebox.ro ? 

În prima săptămână din luna decembrie un produs nou; foarte solicitat de către magazinele online care vând online băuturi ambalate în sticle ( vinuri, spumante, etc. ). Pentru acest tip de produse am creat special o cutie din carton ondulat în cinci straturi. Însă ceea ce este cu adevărat important sunt separatoarele sticlelor, care protejează în mod direct acest tip de produse.

O cutie inovatoare, care permite expedierea a 6 sticle, cu separatoare distincte pentru fiecare sticlă. Revenim pe acest subiect foarte repede cu poze, detalii produs, teste de șoc video.

www.myebox.ro

Afla mai multe pe canalele noastre sociale MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *