myebox.ro

Castiga un voucher de cumparaturi pe myebox.ro în 5 pași simpli I

voucher de cumparaturi pe myebox.ro

Voucher de cumparaturi pe myebox.ro – Ești la început de drum cu magazinul tău online sau pur și simplu vrei să profiți de oferta MyEbox și să îți maximizezi marja de profit pe următoarele expediții ? Acum ai șansa de a beneficia de un Voucher de cumparaturi pe myebox.ro 

În acest articol vei afla cum poți beneficia de un voucher pentru achizițiile tale de pe MyEbox.

  • care este valoarea acestui voucher
  • ce produse poți cumpăra cu el
  • pașii de urmat pentru a beneficia de acest voucher

Care este valoarea voucherului ? 

Valoarea voucherului este de 150 lei cu tva inclus. Indiferent de produsele selectate, indiferent de valoarea cumpărăturilor poți folosi acest voucher la achizițiile tale de pe MyEbox. Recomandarea noastră este să achiziționezi un coș de cumpărături de minim 150 de lei pentru a beneficia la maxim de promoția noastră.

Ce poți achiziționa cu acest voucher de cumparaturi pe myebox.ro

Nu avem restricții la nici o categorie de produse. Poți achiziționa orice tip de produse de pe MyEbox: Cutii Carton , cutii de cartonPlicuri Antisoc , plicuri corespondenta , Benzi Adezive , banda adeziva fragil , folie cu bule , pungi ziplock , etc.

Ce ai de făcut ?

voucher de cumparaturi pe myebox.ro

Pasul numărul 1: Pentru a intra în posesia unui voucher de cumparaturi pe myebox.ro trebuie să ai un magazin online ( cu domeniu ) sau un blog.

Pasul numărul 2: Scrie un articol ( minim 300 de cuvinte ) pe blogul magazinului tău online sau pe blogul tău, despre MyEbox – www.myebox.ro – Cutii ecommerce și accesorii de împachetat. Articolul poate să fie și pe alt subiect, nu neaparat despre MyEbox dar parte din cuvintele de mai jos să fie introduse în conținut.

Pasul numărul 3: Inserează minim trei ( 3 backlinks ) cu trimitere către una din categoriile de cumpărături de pe www.myebox.ro – exemplu de cuvinte cu trimitere către categorii: Cutii Carton , cutii de cartonPlicuri Antisoc , plicuri corespondenta , Benzi Adezive , banda adeziva fragil , folie cu bule , pungi ziplock ,

Dacă este mai simplu poți copia cele 3 cuvinte de mai sus direct în articolul tău.

Pasul numărul 4: Ne trimiți articolul prin orice metodă: mail, facebook, whattsup, etc.

Pasul numărul 5: Primești automat Voucher în valoare de 150 lei

Ce nu include voucherul ? 

Acest voucher de cumparaturi pe myebox.ro nu include taxa de transport prin curier rapid ( 25 lei cu tva inclus ) aceasta se va achita la checkout prin card bancar.

Ai întrebări ? Așteptăm mesajul tău prin e-mail direct din pagina de contact

____________________________________________________

www.myebox.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sign up to our newsletter!