myebox.ro

Pungi cu clapeta adeziva

Pungi cu clapeta adeziva

Pungi cu clapeta adeziva pe myebox.ro

Sunt un accesoriu indispensabil în lumea comerțului de haine. Acestea sunt utilizate pentru ambalarea hainelor și sunt foarte populare în industria modă, pentru că oferă o soluție ușoară și eficientă pentru transportarea și protejarea hainelor.

Pungi cu clapeta adeziva: Material din care sunt fabricate

Pungile cu clapeta adezivă sunt realizate din materiale de calitate, precum polietilena sau polipropilena, care sunt rezistente și durabile. Acestea sunt disponibile în diferite formate și dimensiuni, astfel încât să se poată adapta la necesitățile fiecărui client. Clapeta adezivă este un aspect important al acestor pungi, deoarece asigură o închidere sigură și ușoară a acestora.

La ce se folosesc aceste Pungi cu clapeta adeziva

În ceea ce privește ambalarea hainelor, pungile cu clapeta adezivă sunt ideale. Acestea protejează hainele de umezeală și praf, iar clapeta adezivă asigură o închidere ermetică. De asemenea, acestea sunt ușor de utilizat, astfel încât să se poată economisi timp și energie.

Mărimi disponibile pe myebox.ro 

Caracteristici Tehnice

Pungi cu clapeta adeziva

  • Dimensiuni diferite
  • Grosime: 25 microni
  • Culoare: transparent
  • Material: folie PP
  • Tip închidere: banda-autodeziva
  • Ambalare: set 100 de bucăți

Pungile cu clapeta adezivă sunt, de asemenea, economice și ecologice. Acestea se pot refolosi, astfel încât să se poată reduce impactul negativ asupra mediului. De asemenea, acestea sunt disponibile la prețuri accesibile, ceea ce le face accesibile pentru majoritatea comercianților. În concluzie, aceste Pungi cu clapeta adeziva sunt o soluție ușoară și eficientă pentru ambalarea hainelor. Acestea oferă o protecție adecvată, sunt ușor de utilizat și economice și reciclabile. Fie că sunteți comerciant sau cumpărător, pungile cu clapeta adezivă sunt o achiziție valoroasă pentru transportarea hainelor.

Folii Autoadezive sau pungi autoadezive acum pe stoc cu livrare rapida in 24 de ore. Afla mai multe pe canalele noastre sociale.

MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Facebook Group I MyEbox Linkedin I MyEbox TikTok I MyEbox Instagram I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *