ecommerce

Stampile Personalizate, O metoda inedita de a personaliza cutii si plicuri

Stampile Personalizate

Stampile Personalizate, O metoda inedita de a personaliza cutii si plicuri

Într-o lume în care personalizarea și identitatea vizuala joacă un rol tot mai important, stampilele personalizate devin o modalitate eficientă și captivantă de a adăuga o notă distinctivă asupra corespondenței și expedițiilor dumneavoastra. Cu o gamă variată de opțiuni, cum ar fi. Stampila Automata cu Logo Rotunda, Stampila Fixa suport din lemn, Stampila Automata cu Logo sau Stampila Personalizata cu Suport din Plexi MyeBox.ro oferă soluții complete pentru cei care doresc să-și personalizeze cutiile, plicurile cu propriul logo sau doresc design-uri si mesaje speciale.

Acest articol va detalia în profunzime avantajele stampilelor personalizate. Modul de comandă de pe site. Tipurile disponibile pe magazinul nostru. Moodalitățile creative prin care putem adăuga o notă de profesionalism și originalitate în fiecare colet expediat.

Avantaje stampile personalizate

Identitate și Branding – Una dintre cele mai importante avantaje ale ștampilelor personalizate este faptul că acestea oferă oportunitatea de a-ți consolida identitatea și branding-ul. Cu un logo sau un design distinctiv, fiecare colet va purta amprenta brandului tău, ceea ce va amplifica recunoașterea și vizibilitatea în ochii destinatarilor.

Eficiență și Economie de TimpStampila Automata cu Logo Rotunda respectiv Stampila Automata cu Logo permit procesarea rapidă a mai multor imprimări. Astfel se economiseste timp prețios în cazul volumelor mari de expediere. De asemenea procesul de ambalare și pregătire a coletelor devine mult mai eficient. In același timp iei permite să te concentrezi pe alte aspecte ale afacerii sau activității tale.

Costuri Reduse – Stampilele personalizate reprezintă o investiție cu un cost redus în comparație cu alte modalități de personalizare. Aceasta face din ele o opțiune atrăgătoare pentru  magazinele online, inclusiv pentru micile afaceri și companiile în curs de dezvoltare.

Dezavantaje stampile personalizate

Acest produs este o ștampilă. Imaginea pe care o imprimă duce foarte mult către cea ,, retro „. Imprimarea nu este perfectă. Cutiile din carton ondulat au ,, ondule ” =  spații și pentru acest motiv pot apărea goluri de linii ( ,, print ” ).  Imprimarea pe cutii nu se poate compara cu printingul profesional la presă sau la imprimarea digitala. Imprimarea pe cutii se efectueaza inainte de formarea ei in sine si anume cand este inca sub forma de placa de carton.

Tipuri de stampile personalizate disponibile pe MyeBox.ro

Stampila Fixa suport din lemn si tusiera inclusa – Această variantă tradițională este montată pe un suport din lemn și oferă posibilitatea de a imprima designul dorit prin intermediul tușierei. Ideală pentru volume mici sau medii de expediere și pentru personalizarea punctuală a cutiilor și plicurilor.

Stampila Automata cu Logo Rotunda – Cu un design modern și fabricată din plastic de înaltă calitate, această variantă automată permite o imprimare rapidă și precisă a logo-ului sau textului pe suprafețele dorite. Este alegerea perfectă pentru afacerile care se ocupă cu volume mari de expediții și au nevoie de eficiență sporită sau mesaje aditionate ( thank you notes ) pe suprafata ambalajelor de carton si hartie.

Stampila Automata cu Logo – Este la fel ca si modelul prezentat mai sus dar cu o suprafata mult mai mare de printare si in acelasi timp are forma dreptunghiulara.

Stampila Personalizata cu Suport din Plexi – Varful de gama are suport din plexi, o dimensiune maxima de 15 cm x 8 cm si vine cu tusiera fixa inclusa respectiv rezerva de tus pe culoarea dorita. Se aplică cu ușurință pe cutii din cartonplicuri de curierat eco sau plicuri corespondenta.

Cum se comandă aceste stampile personalizate de pe MyeBox.ro

  • Intrati pe MyEbox.o la sectiunea Personalizare Cutii/Benzi
  • Alegeti una din modelele afisate
  • Selectati culoarea tusului ( imprimarii ) pe care o doriti
  • Adaugati in cos produsul configurat
  • Platiti comanda ( produsele personalizabile se platesc in avans )
  • Asteptati confirmarea comenzii pe e-0mailul dumneavoastra
  • Raspundeti la confirmarea comenzii si atasati logo-ul sau designul dumneavoastra in format vectorial
  • Asteptati macheta la scara iar dupa confirmarea acesteia comanda va ajunge in 2-3 zile la adresa dumneavoastra

Modalități Creative de Utilizare a Stampilelor Personalizate

Branding și Marketing – Stampilele personalizate pot fi utilizate pentru a imprima logo-ul sau sloganul brandului pe ambalajele produselor comercializate. Adăugând astfel o notă de profesionalism și coerență în prezentarea acestora.

Evenimente și Ocazii Speciale – Cu o stampilă personalizată, poți personaliza invitațiile, plicurile și alte elemente decorative. Totul pentru a adăuga o notă specială evenimentelor importante: cum ar fi nunți, petreceri sau lansări de produse.

Ambalaje Cadou – Creează ambalaje de cadouri personalizate cu ajutorul ștampilelor, adăugând un plus de atenție și apreciere pentru persoanele dragi.

Concluzie

Aceste Stampile personalizate de pe MyeBox.ro sunt instrumente puternice pentru a-ți exprima identitatea, a personaliza cutiile și plicurile cu logo-ul sau design-ul dorit și pentru a îmbunătăți experiența in relatia cu, clientii dumneavoastra.. Cu opțiuni pentru fiecare necesitate și buget, aceste ștampile reprezintă investiții inteligente pentru companii de toate mărimile. Fiind ușor de comandat și cu procesare rapidă, MyeBox.ro îți oferă o soluție completă pentru personalizarea eficientă și captivantă a corespondenței și expedierilor tale. Alege să adaugi o notă personală fiecărui colet expediat și lasă amprenta brandului tău în inimile destinatarilor.

Va asteptam cu drag pe canalele noastre sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *