myebox.ro

Plicuri Securizate și de Securitate

Plicuri Securizate si de Securitate myebox.ro 2

Plicuri Securizate și de Securitate

Aceste plicuri sunt, de asemenea, o modalitate recomandată de a proteja alte transporturi sensibile: corespondență strategică de afaceri, dosare medicale, valori mobiliare etc.  Designul plicurilor exclude interferența accidentală sau nedorită cu conținutul acestuia.

Progresul unei expedieri numerotate individual poate fi urmărit datorită codurilor de bare și cupoanelor de control numerotate. Expeditorii, transportatorii și destinatarii trebuie să depună semnături datate, iar închiderea plicului este întărită cu un integrator termic special. Plicul este, de asemenea, complet rezistent la influențele mecanice, chimice și termice.

Caracteristici Tehnice Plicuri Securizate și de Securitate

  • Culoare: transparent sau albPlicuri Securizate și de Securitate
  • Grosime: 0,06 mm
  • folie LDPE cu trei straturi
  • doua cupoane de control pentru rupere cu numerotare și cod repetitiv
  • Bandă de securitate specială (indicator mecanic (VOID), termic și chimic)
  • Numărul plicului individual x 4 (pe plic, sub bandă, 2 x pe cupoane)
  • Sudura speciala cu microprint pe margini
  • Imprimeuri abrazive plasate sub banda de siguranță

Dimensiuni

Pungile cu elemente de securitate se numesc plicuri securizate, precum și saci securizați.

Un plic securizat este o pungă realizată dintr-un plastic special, cu elemente de lipire de securitate, utilizată pentru a securiza produse sau documente de mare valoare sau articole sensibile din punct de vedere juridic din interiorul acestuia.

Acest Plic este un element de sigilare folosit în activități care necesită un grad ridicat de securitate în activitatea de transport dintr-o locație în alta. Aceștia sunt utilizați în principal în domeniul bancar, pentru numerar și valori în tranzit, poștal, precum și livrare prin curier.

Prin folosirea plicurilor securizate se obține o soluție de sigilare de securitate pentru a oferi o pistă de audit, de urmărire, a scanărilor de securitate, care controlează pașii urmați de plicul securizat de-a lungul traseului de transport, cu observarea intervenției frauduloase, când este cazul, asupra obiectelor protejate.

Cum se folosesc aceste Plicuri Securizate și de Securitate

Plicuri Securizate și de SecuritatePlicurile de securitate sunt adesea folosite când este necesară autentificarea semnăturilor și lanțul de custodie în transportul de bani, documente sensibile sau de valori.

Numerarul, pentru depunere într-o bancă, este adesea plasat într-un plic securizat special de depozitare cu caracteristici de securitate. Se folosesc plicuri securizate, speciale, pentru dovezi atunci când sunt utilizate pentru a conține elemente legate de o infracțiune. Obiectele trimise în activitatea de curierat sunt controlate împotriva accesului neautorizat la acestea prin depunerea în saci securizați.

Ne găsiți și pe canalele MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Linkedin I MyEbox TikTok I MyEbox Instagram I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *