ecommerce

Plicuri Curierat Ecologice acum disponibile pe MyEbox

Plicuri Curierat Ecologice

Plicuri Curierat Ecologice acum disponibile pe MyEbox cu livrare rapida in 24/48 de ore.

Traim cu siguranta in perioada cea mai rapida a dezvoltarii comertului electronic. Pandemia din aceasta perioada a accelerat si mai mult acesta crestere iar noi ce de la MyEbox  venim periodic cu produse noi dar si cu solutii sustenabile care sa ajute magazinele online in aceasta crestere si dezvoltare.

Cele mai noi produse introduse in magazin sunt aceste Plicuri Curierat Eco cu multiple avantje pentru magazinele online dar si pentru clientii finali care vor primi expedierile in acest tip de plic.

Plicuri Curierat Ecologice – Ce sunt ?

Plicuri Curierat Eco 3

Aceste Plicuri Curierat Ecologice sunt special create si concepute pentru magazinele online care acordă atenție durabilității. Pentru acele companii care doresc să reducă utilizarea ambalajelor din plastic și care doresc, de asemenea, să crească eficiența proceselor lor de transport. Plicurile sunt concepute pentru a răspunde acestor tip de provocări. Sunt fabricate din hârtie kraft 100%, sunt complet reciclabile și biodegradabile. Pe măsură ce plicurile se adaptează la conținut, nu se transportă niciun volum sau aer inutil, reducand astfel costurile de transport.

Beneficii Plicuri Curierat Ecologice

Sustenabile  – sunt fabricate 100% din hârtie, una dintre cele mai durabile materii prime disponibile. Aceste plicuri de curierat sunt realizate din resurse regenerabile și pot fi reciclate de multe ori. Desigur, hârtia este biodegradabilă.

EficienteÎn comparație cu produsele de ambalare tradiționale, cum ar fi cutiile din carton, magazinele online vor reduce volumul de transport, greutatea și materialul de ambalare atunci când utilizeaza aceste Plicuri Curierat Ecologice. Pe măsură ce plicurile se adaptează la conținut, nu se transportă niciun volum sau aer inutil.

Customer FriendlyEchipate cu două benzi adezive și o bandă de rupere, aceste plicuri sunt ideale pentru comerțul electronic: ușor de ambalat și de închis, ușor de deschis și de închis ( în cazul expedierilor returnate ), ușor de aruncat în colectarea deșeurilor de hârtie. Consumatorii vor aprecia funcționalitatea plicurilor, precum și abordarea ecologică.

Usor de personalizat – Aceste Plicuri Curierat Ecologice sunt foarte usor de personalizat cu Stampila LOGO – solutie oferita de MyEbox 

Marimi disponibile cu livrare imediata

Concluzie

Acest tip de ambalaj sunt pentru acele magazine online care doresc sa sustina consumul de ambalaje ecologice dar si pentru magaazinele care au o rata de retur mai mare si vor sa ofere clientilor o varianta rapida si facila de returnare ( exista o a doua banda adeziva special conceputa pentru acest aspect ).

Ne vedem data viitoare pe blog MyEbox

Echipa myebox.ro Afla mai multe pe canalele noastre sociale MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *