myebox.ro

MyEbox este marca înregistrată ®

MyEbox este marca înregistrată ®

MyEbox este marca înregistrată ® pentru ca ne respectam clienții dar si pe noi.. In ultimii ani MyEbox și-a construit o reputație solidă in segmentul soluțiilor de împachetare pentru magazinele online din Romania. Am oferit si vom oferi mai departe servicii la superlativ pentru clienții noștri. Recenziile de top pe care le-am primit confirma acest aspect.

Nu suntem îngrijorați de faptul ca, competitorii direcți ne copiază insa ne deranjează încercarea unora de a vorbi in numele MyEbox. Consideram ca am ajuns la punctul in care dorim sa nu existe nici o confuzie. Am aplicat pentru înregistrarea mărcii noastre la EUIPO – European Union Intelectual Property Office. MyEbox este marca înregistrată la nivelul Uniunii Europene sub numărul 018944725 din 17.02.2024

Datorită efortului nostru continuu și a ceea ce reprezintă acesta pentru clienții noștri, facem cel mai bun lucru, de fiecare dată, cu fiecare client. Considerăm astfel că este necesar să ne protejăm marca de confuzia consumatorilor.

MyEbox este marca înregistrată ®

MyEbox este marca înregistrată

MyEbox este marca înregistrată

Am dezvoltat conceptul MyEbox.ro încă din anul 2020. De atunci, am crescut de la un magazin mic pana in top 3 jucatori din piată pe segmentul ,, ecommerce packaging ” cu vânzări online si livrări rapide in 24h, in toată Romania. Suntem mândri de echipa noastră si ne iubim clienții care ne-au ajutat sa facem acest pas.

Susținem competiția corecta pentru ca asta ne motivează sa devenim mai buni. Cu toate acestea, solicităm ca alte companii și persoane să nu folosească numele nostru. Sa nu folosească variații ale numelui nostru în titlurile produselor, logo-uri, nume de companii sau reclame care ar putea duce la confuzie pentru consumatori.

MyEbox este marca înregistrată  așa ce ne mai rămâne sa continuam ceea ce am început. Ne concentrăm pe clienții noștri, continuând să oferim cele mai bune produse și servicii pentru clienți. Am introdus in premiera in România anumite soluții si vom continua sa introducem lucruri noi in segmentul de împachetare ecommerce.

Mulțumim prietenilor de la nomenius.ro pentru sprijinul acordat in acest demers. Te așteptăm cu încredere pe MyEbox.ro sau pe canalele noastre sociale I MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Facebook Group I MyEbox Linkedin I MyEbox TikTok I MyEbox Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *