myebox.ro

Marketing Tips pentru Valentine’s si Dragobete

Marketing Tips pentru Valentine's day si Dragobete

Marketing Tips pentru Valentine’s si Dragobete pentru a stimula vânzările magazinului tău online. Ziua Îndrăgostiților si Dragobetele sunt zile speciale sărbătorite pe 14 februarie respectiv 24 februarie in fiecare an. Aproape toată lumea oferă cadouri celorlalți semnificativi care se integrează cu spiritul acestor zile și își exprimă dragostea. Florile și ciocolata sunt cele mai cumparate cadouri. 

Înainte sa dam drumul acestor sfaturi de marketing care cu siguranță îți vor stimula vânzările, nu uita sa citești articolul nostru despre idei ambalare pentru Valentine’s si Dragobete.

Marketing Tips pentru Valentine’s si Dragobete

 • Magazinele online ar trebui să înceapă să își pregătească site-urile web și să trimită notificări prin e-mail despre Ziua Îndrăgostiților si Dragobete în ultima săptămână a lunii ianuarie.
 • Pentru a atrage mai multe audiențe, creați campanii speciale pentru persoane singure. 45% au declarat că nu vor participa la Ziua Îndrăgostiților. Cu toate acestea, 29% dintre acești anti-Valentine au plănuit să marcheze ocazia într-un fel.
 • Oferirea de ambalare a cadourilor și livrare rapidă înainte de Ziua Îndrăgostiților vă va pune înaintea altor mărci de comerț electronic.

Folosiți culorile roșu și roz pe paginile dumneavoastra

Când ne gândim la Ziua Îndrăgostiților, primele două culori sunt roșu și roz. Roșu este culoarea iubirii, iar magazinele de comerț electronic ar trebui să folosească tonuri roșii și roz pentru a le aminti clienților despre Ziua Îndrăgostiților si Dragobete. Iată exemple de ceea ce poate fi implementat în ceea ce privește culorile și formele:

 • Fixarea produselor în formă de inimă și/sau roșii și roz pe pagina dvs. de destinație Folosind culori roșii și roz și forme de inimă în bannere pentru a indica promoțiile de Ziua Îndrăgostiților
 • Crearea unei pagini roșii și roz cu forme de inimă va reaminti vizitatorilor site-ului despre Ziua Îndrăgostiților. Chiar dacă cuvintele „Ziua Îndrăgostiților” nu sunt folosite în mod explicit, acest lucru va aduce subconștient această zi în minte.
 • Ambalarea produselor in colori roșu sau roz. Folosește hartie cadouri maruntita rosu, hartie cadouri maruntita roz 15 Litri sau o hartie tip fagure pentru un impact fabulos de unboxing.

Marketing Tips pentru Valentine’s si Dragobete, amintește-le clienților de Ziua Îndrăgostiților si Dragobete

Segmentați notificarea push pentru produse speciale de Ziua Îndrăgostiților si Dragobete. În medie, oamenii petrec două săptămâni planificând activități de Ziua Îndrăgostiților și alegând și cumpărând cadouri de Ziua Îndrăgostiților/Dragobete. Prin urmare, site-urile de comerț electronic ar trebui să înceapă promoțiile de Ziua Îndrăgostiților în ultima săptămână din ianuarie pentru a respecta orarele și termenele limită ale clienților. Iată exemple de memento pentru magazinele de comerț electronic:

 • Trimiterea de mementouri prin e-mail
 • Trimiterea notificărilor push
 • Adăugarea de bannere pe pagina de destinație ( landin pages ) Inclusiv un cronometru cu privire la promoțiile și produsele de Ziua Îndrăgostiților respectiv Dragobete
 • Aceste notificări pot include informații despre produse referitoare la: Produse de Valentine’s Day/dragobete
 • Coduri promoționale de utilizat pentru produsele de Ziua Îndrăgostiților
 • Cele mai vândute produse de Ziua Îndrăgostiților si Dragobete de anul trecut

Oferă promoții și cupoane unice

Multe campanii de-a lungul anului încurajează oamenii să cumpere produse: Black Friday, Crăciunul, începutul primăverii, Ziua Mamei, Ziua Tatălui, zile de naștere, aniversări etc. Din păcate, consumatorii se încurcă în legătură cu aceste date sau uneori au nevoie de un motiv pentru a cumpăra produse în această perioadă sau o zi anume.

Prin urmare, oferirea de promoții și cupoane unice este cea mai bună încurajare. Cuponul nu trebuie să fie neapărat de mare valoare. Cu toate acestea, un cupon unic personalizat va face clientul să se simtă special. Chiar dacă clientul nu are o persoană semnificativă pentru ziua indrăgostiților, va cumpăra ceva pentru a folosi cuponul.

Marketing Tips pentru Valentine’s si Dragobete, adăugați widgeturi de recomandare personalizate în paginile de destinație și în zonele de căutare

Oamenii cheltuiesc mai mulți bani pe cadouri pentru alții decât pe produsele pe care le cumpără pentru ei înșiși. Deci, deși produsele de Ziua Îndrăgostiților pot să nu fie cerințe pentru oameni, le place să ofere cadouri și să-i facă pe oameni fericiți.

O modalitate semnificativă de a le reaminti clienților despre Ziua Îndrăgostiților este să afișați produse legate de Ziua Îndrăgostiților pe pagina de destinație. Astfel încât oamenii să devină conștienți de acest eveniment și să se gândească să cumpere.

Site-urile de comerț electronic pot fixa produse de Ziua Îndrăgostiților pentru vizitatori, astfel încât să le amintească de Ziua Îndrăgostiților de fiecare dată când fac clic pe site. De asemenea, site-urile web pot fixa produsele de Ziua Îndrăgostiților în rezultatele căutării lor și în alte pagini pe care se găsesc cele mai multe clicuri pentru a induce vânzări.

Pregătiți cu atenție ghiduri de cadouri

Segmentați notificarea push pe ecranul telefonului pentru opțiunile de cadouri de Ziua Îndrăgostiților si Dragobete. Găsirea cadoului perfect pentru Valentine’s poate fi uneori stresantă. Cele mai vândute produse de Ziua Îndrăgostiților includ:

 • Flori, Bijuterii, Îmbrăcăminte, Lenjerie
 • Lumanari, Ciocolata si Bomboane
 • Carduri de felicitări
 • O seară romantică
 • Carduri cadou
 • Cutii cadou de Ziua Îndrăgostiților/Dragobete
 • Produse de frumusețe (cum ar fi machiajul)
 • Cadouri tehnice (cum ar fi Airpod-uri, produse pentru jocuri)

Această listă continuă și continuă. Cu toate acestea, oamenii încă se luptă să găsească un cadou de Ziua Îndrăgostiților pentru partenerul lor. Magazinele online ar trebui să adauge o secțiune de ghid de cadouri pentru a ușura procesul de căutare al clienților. În plus, puteți trimite informații cu privire la ghidurile de cadouri prin e-mail și notificări push.

Marketing Tips pentru Valentine’s si Dragobete, oferiți servicii de împachetare cadouri

După cum am menționat mai sus, pachetele de cadouri sunt una dintre cele mai populare opțiuni de cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Prin urmare, magazinele de comerț electronic trebuie să ofere opțiuni de pachete cadou pentru a ajuta clienții cu aceasta sarcina importanta si anume împachetarea cadourilor. Iată câteva puncte esențiale pentru un serviciu de împachetare remarcabil:

 • Nu includeți eticheta de preț deoarece este concepută ca un cadou.
 • Oferiți carduri de cadou fizice sau electronice
 • Includeți o secțiune de note pentru ca cumpărătorul să adauge o notă personalizată persoanei care o primește.
 • Atașați un mesaj personalizat cu aceste etichete personalizate livrare in 24h

Majoritatea site-urilor de comerț electronic nu oferă serviciile menționate mai sus, așa că oferirea acestora ar face site-ul dumneavoastră sa stea in fata competiției. Chiar dacă clienții pot găsi exact produsele de pe diferite site-uri web, ei vor alege site-ul dvs. datorită acestor avantaje.

Recomandati articole cumpărate împreună

Cutiile de cadouri sunt una dintre cele mai populare opțiuni de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților. Prin urmare, mai degrabă decât să cumpere un singur cadou, oamenii cumpără mai multe cadouri mici într-o cutie și le oferă persoanei lor semnificative.

Uneori, cumpărarea de ciocolată, flori sau alte cadouri poate părea puțin, iar oamenii doresc să le personalizeze alegând cadourile pentru cutia cadou. Oferirea de opțiuni precum alegerea între produse mici și adăugarea lor în cutia cadou este o idee excelentă pentru cumpărător pentru a le personaliza în funcție de dorința sa.

O altă modalitate este de a oferi cutii cadou deja făcute pentru a ușura procesul de cumpărare al clientului. Cu pachetele dinamice puteți recomanda articole care sunt complementare între ele și vă puteți ajuta clienții să-și construiască pachetele cadou.

Marketing Tips pentru Valentine’s si Dragobete, romantizează-ți campania de marketing

Ziua Îndrăgostiților si Dragobete este cunoscută a fi cele mai romantice zile ale anului. Cei dragi se unesc și își sărbătoresc dragostea. Prin urmare, orice produs poate fi romantizat chiar dacă magazinul tău online nu vinde articole cadou. Această strategie poate fi realizată în mai multe moduri:

 • Videoclipuri publicitare cu un complot romantic și muzică de fundal lentă.
 • Folosind bannere și titluri romanticizate pentru pagina dvs. de destinație. De exemplu, „Fă-ți Valentine anul acesta” sau „Spune-le că îi iubești”.
 • Folosește aceste idei ambalare pentru Valentine’s si Dragobete in expedierile tale  notă romantică
 • Folosește elemente de nostalgie pentru a reaminti clienților despre trecut și cum a fost.

Colaborați cu alte magazine sau influeceri

Este întotdeauna mai bine când Ziua Îndrăgostiților si Dragobete este sărbătorită împreună. Aceasta este o modalitate excelentă de a colabora cu companii, astfel încât să puteți ajunge la noi audiențe. Crearea unui produs specific pentru Ziua Îndrăgostiților si un parteneriat cu o altă companie ar atrage atenția. În plus, acest produs poate avea un pachet unic și un nume de campanie pentru a fi memorabil.

Colaborarea cu alte afaceri nu trebuie să însemne că pregătiți un produs împreună. Cu o altă companie de Ziua Îndrăgostiților, puteți dona unor organizații caritabile relevante și o puteți prezenta pe site-ul dvs. web. În plus, Ziua Îndrăgostiților este o zi grozavă pentru a colabora cu influenceri, în principal pe segmentul de cuplu. Totul pentru a vă prezenta produsele și utilizarea lor în cuplu.

Concluzie Marketing Tips pentru Valentine’s si Dragobete

Dragobete si respectiv Ziua Îndrăgostiților sunt doua zile uriașe pentru marketing. Folosind sfaturile și trucurile menționate mai sus, magazinele de comerț electronic vor putea profita la maximum de ea. Pana data viitoare te așteptăm cu drag pe canalele noastre sociale.

MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Facebook GroupMyEbox Linkedin I MyEbox TikTok I MyEbox Instagram I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *