myebox.ro

Idei ambalare pentru Valentine’s si Dragobete

Idei ambalare pentru Valentine’s si Dragobete

Idei ambalare pentru Valentine’s si Dragobete respectiv cum expediezi in preajma acestor zile unde prima impresie contează. Ambalajul joacă un rol crucial în crearea unei experiențe memorabile pentru clienți, mai ales în ocazii precum Ziua Îndrăgostiților.

Aceasta este o șansă de a merge dincolo de simpla vânzare a unui produs. Este vorba de a vinde o experiență. Dacă doriți să o faceți memorabilă cu clienții dumneavoastră folosiți aceste materiale recomandate de MyEbox pt. ziua indrăgostiților. Pot duce cu siguranță ambalajele de Ziua Îndrăgostiților la nivelul următor.

Ce este Valentine’s Day ( ziua îndrăgostiților )  ?

A început ca o sărbătoare creștină care onorează un martir pe nume Valentin și, prin tradițiile populare ulterioare, a devenit, de asemenea, o sărbătoare culturală  și comercială semnificativă a dragostei în multe regiuni ale lumii.  Se sărbătorește in fiecare an in mai toate țările din lume pe data de 14 februarie. Echivalentul in România este Dragobete care se tine pe 24 februarie.

Ce este Dragobete ?

Echivalentul in România este Dragobete care se tine pe 24 februarie. Sărbătoarea Dragobetelui face parte din tradiţia magică a poporului român şi din credinţa în reînnoirea ciclică a lumii. Dragobetele este, conform credinţei populare, un duh poznaş şi capricios căruia trebuie să îi câştigi bunăvoinţa. Motiv pentru care trebuie să te asiguri că în ziua respectivă nu încalci tradiția.

Idei ambalare pentru Valentine’s si Dragobete

  • Fii creativ si folosește cutii  sau plicuri negre pentru acea atingere specială.
  • Folosește aceasta hartie cadouri colorată pentru ca expedierea ta să pară plină de viața
  • Păstrați articolele delicate în siguranță cu hartie tip fagure, care este atât elegantă, cât și protectoare.
  • Alege acești fulgi umplutura biodegradabili in roz, mini mix sau in forma de inimioara pentru impact major
  • Fă expedierea ta unică  cu aplicarea de etichete personalizate disponibile pe MyEbox cu livrare in 24h

Foloseste cutii autoadezive  sau plicuri negre pentru acea atingere specială

Aceste cutii autoadezive sunt cele mai populare modele de ambalaj din comerțul electronic datorită versatilității, ușurinței de depozitare și a costurilor reduse. Cutia cu bandă adezivă de tip seal & peal este deosebit de populară. Permite ambalarea rapidă și ușoară a produsului. Deschiderea cutiei este,de asemenea extrem de ușoară datorită aplicării benzii de rupere. Prin urmare, nu este nevoie să folosiți foarfece și să forțați cutia să se deschidă. 

Este o soluție practică și elegantă si nu necesită accesorii suplimentare pentru a fi închise. Sunt echipate cu o bandă adezivă funcțională care permite să fie închisa rapid. In acelasi timp ofera o siguranta suplimentara deoarece desfacerea acestuia se poate efectua doar prin rupere.

Idei ambalare pentru Valentine’s si Dragobete, adăuga hârtie cadouri mărunțită pentru ca expedierile tale sa prindă viața

idei ambalare pentru Valentine’s si Dragobete..

Acest material este una dintre frumusețile cu care au venit în soluțiile de împachetare. Una dintre cele mai bune atracții ale sale este capacitatea de a oferi aceleași efecte de culoare pentru cutiile dvs. cu această hârtie. De asemenea, ajută la îmbunătățirea protecției produselor tale, asigurând rezultate excelente pentru cele fragile.

Un lucru este sigur… produsele dumneavoastră au nevoie de protecție și în același timp este o soluție ideală pentru a oferi o experiență inedita de unboxing clienților. Deci, o experiență bună pentru clienții tăi înseamnă că poți obține mai multe vânzări. Aceasta hartie cadouri este disponibilă in mai multe culori iar pentru aceste zile speciale recomandam hartie cadouri maruntita rosu 1 kg respectiv hartie cadouri maruntita roz 15 Litri.

Siguranță cu hârtie tip fagure si idei ambalare pentru Valentine’s si Dragobete

Folosirea unei hartie tip fagure este una dintre alternativele fără plastic la materialul de ambalare tradițional. Va ajuta cu siguranță la îmbunătățirea reputației mărcii dvs. și este o modalitate excelentă de a vă face remarcate coletele din aceasta perioada.

Eco-Friendly: Hartie tip fagure este complet realizata din hârtie kraft, care este un material biodegradabil și compostabil. Poate fi reciclat cu ușurință. Utilizează foarte puțină energie în producție, ceea ce îl face o soluție perfectă de ambalare durabilă. Atunci când este întinsă, hârtia se extinde de până la de 2 ori lungimea inițială într-o structură de tip fagure care se mulează în jurul obiectului. 

Idei ambalare pentru Valentine’s si Dragobete, fulgi umplutura biodegradabili in forma de inimioara

Acesti Fulgi Biodegradabili Inimioare Mix Color 500 Litri sunt cunoscuți sub mai multe denumiri cum ar fi  spumă pentru umplerea golurilor, cipsuri/chips, spumă biodegradabilă,  green-fill / Loose Fill, Ambalaj bio,  spumă nepoluantă pentru umplerea golurilor, ambalaj nepoluant, etc.

Se aseamana foarte mult cu produsul Fulgi Polistiren insa diferenta majora fata de acestia este ca Fulgi Biodegradabili Inimioare Mix Color 500 Litri sunt  100% biodegradabili, fabricati din amidon de porumb si se distrug foarte repede in contactul cu apa. Cu siguranță utilizarea acestui material in expedierile de Valentine’s Day si Dragobete îți aduce un avantaj de imagine major fata de concurenta.

Idei ambalare pentru Valentine’s si Dragobete cu etichete personalizate

etichete personalizateAceste etichete personalizate sunt ca niște autocolante sau etichete speciale care fac ambalajul tău unic. Imaginează-ți clienții care desfășoară un cadou frumos ambalat de Ziua Îndrăgostiților și primul lucru pe care îl observă este o etichetă cu numele lor sau un mesaj dulce făcut doar pentru ei.

Îi face să simtă o legătură strânsă cu persoana care a trimis coletul și arată multă grijă și atenție. Puteți face mai multe modele de etichete personalizate deoarece pe MyEbox comanda minima este de doar 50 de bucăți. In plus sunt livrare foarte rapid in 24h direct la tine acasă.

Indiferent dacă doriți ca acestea să arate fanteziste și romantice sau jucăușe și amuzante, le puteți personaliza pentru a se potrivi cu stilul mărcii dvs. sau cu sentimentele ocaziei. Gândiți-vă la utilizarea culorilor care se potrivesc cu tema aceasta de ziua îndrăgostiților.

Pana data viitoare te așteptăm pe canalele noastre sociale.

MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Facebook GroupMyEbox Linkedin I MyEbox TikTok I MyEbox Instagram I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *