cutii depozitare

Cutii Depozitare și Arhivare Documente

Cutii Depozitare și Arhivare Documente

Cutii Depozitare și Arhivare Documente

Acum aveți oportunitatea să achiziționați cutii depozitare de acasă sau de la biroul dumneavoastră. Internetul aduce lucrurile mai aproape de toată lumea și oferă diverse beneficii de care nu te poți bucura prin shoppingul clasic. Înainte de a cumpăra cutii depozitare de pe internet, este important sa fiți informați despre modul în care puteți transforma cumpărăturile online într-o experiență extrem de plăcută.

Prin intermediul acestui articol vom descrie cele mai bune trei variante de Cutii Depozitare disponibile pe MyEbox.ro cu livrare rapida în 24/48 de ore. Achiziția cutiilor de pe internet a devenit mult mai ușoară. Cutii Depozitare și Arhivare Documente

Cutii Depozitare și Arhivare Documente

Cutia de carton 600X400X400 mm CO5 – are dimensiuni generoase. La interior măsurând exact o lungime de 600 milimetri, o înălțime de 400 milimetri și o lățime de 400 milimetri. Capacitatea volumetrică este de 96 litri. Este probabil una dintre cele mai uzuale cutii folosite în depozitare, ambalare și mutări. Este o cutie din carton ondulat în cinci straturi CO5 si asta o face foarte rezistentă la depozitarea și transportul lucrurilor importante din viața ta.

Cutie Carton 400x300x300 mm – Aceasta este varianta ideală pentru depozitare datorită dimensiunilor ei compacte. Nu vei avea probleme în timpul manevrării acesteia. Dimensiunile sunt măsurate la interior. Este o cutie foarte uzuală, des folosită de către persoanele care vor sa mute documente sau alte produse.

Cutie Arhivare – Depozitare Documente

Cutie Arhivare – Depozitare Documente

Cutie Arhivare – Depozitare Documente – o adevărată bijuterie când vorbim de cutii din carton.Este ușor de folosit datorită mânerelor laterale dar și datorită dimensiunilor ei. Un capac elegant, nedetașabil dar pliabil oferă protecție împotriva prafului. Dimensiunile interioare sunt de 339 milimetri lungime pe 298 milimetri lățime pe 242 milimetri înălțime. Capacitatea volumetrică a cutiei este de puțin peste 24 de litri. Ideală pentru birourile de avocatura, corporații, companii specializate în depozitare documente, etc.

De retinut atunci când cumperi Cutii Depozitare și Arhivare Documente

Livram din STOC in 24 – 48 de ore toate modelele de cutii  afisate la aceasta categorie. Nu impunem la nici un produs volume de achizitii. Fiecare dimensiune se poate comanda incepand de la 1 bucata. Reducerile pentru volumele mai mari de achizitii sunt afisate la fiecare dimensiune in parte. MyEbox afiseaza dimensiunile cutiilor in mm ( milimetri ). Aceste dimensiuni afisate sunt masurate pe interiorul fiecarei cutii. Nu la exteriorul acesteia cum obisnuiesc sa practice marea majoritate a magazinelor.

Atât despre Cutii Depozitare și Arhivare Documente, te așteptam pe MyEbox.ro pentru cele mai bune soluții de împachetat dedicat segmentului ecommerce. Cutie de carton ecommerce, cutii protecție sticle, cutii cărți, cutii autoadezive, cutii tip tub, plicuri, pungi termice, benzi adezive, folie cu bule, pungi ziplock, materiale de fixare și umplere.

Afla mai multe pe canalele noastre sociale MI MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Facebook GroupMyEbox Linkedin I MyEbox TikTok I MyEbox Instagram I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *