ecommerce

Plic cu bule antisoc

Plic cu bule antisoc 

Cutiile e-commerce de la MyEbox sunt o baza oricărei expedieri sigure prin companiile de curierat. Acestea sunt disponibile in stoc cu livrare rapida în 24 de ore, pe diverse dimensiuni, sunt robuste și puternice.  

Cu toate acestea, uneori nu aveți nevoie de tot spațiul pe care îl are de oferit o cutie. Dacă trimiteți articole mai mici și doriți să economisiți bani, luați în considerare utilizarea unui Plic cu bule antisoc. Acestea sunt plicuri subțiri, căptușite pe interior cu folie cu bule,  vin în diferite dimensiuni și costă de regula mai puțin. Ele oferă în continuare protecție produselor dumneavoastră dvs., dar reduc volumul și costurile de transport mai mari ale unei cutii.

MyEbox este aici pentru a te ghida în tot ceea ce trebuie sa știi despre aceasta alternativa de expediere.

Ce este un Plic cu bule antisoc

Înainte de a începe, este important să înțelegem ce este Plic cu bule antisoc. Este un plic din hârtie sau plastic căptușit cu un strat de folie cu bule. Ele vin într-o gamă largă de dimensiuni, de obicei dreptunghiulare. Există o diferență de dimensiune între exteriorul și interiorul unui bubble mailler. Luați în considerare acest lucru atunci când selectați ambalajul corect pentru produsul dvs. Dimensiunea utilizabilă este spațiul interior al plicului – asigurați-vă că are suficient spațiu pentru articolele dvs.  Plicurile cu bule sunt plicuri căptușite, dar nu toate plicurile sunt plicuri cu bule.

Când sa folosiți un plic cu bule antisoc ?Plic cu bule antisoc I Ghid Complet MyEbox ..

Plicurile de Corespondenta oferă o oarecare protecție și stabilitate însă se folosesc de cele mai multe ori la expedierea unor documente. De aceea este de preferat sa folosiți pentru protecție suplimentară un Plic cu bule antisoc. Articolele plate, cum ar fi cărți, CD-uri, bijuterii și documente, se potrivesc bine în plicul dreptunghiular. Aceste articole nu au nevoie de ambalajul complet și spațiul unei cutii de transport. Prin urmare, este important ca obiectele dumneavoastră să fie protejate, chiar dacă nu se încadrează în categoria articolelor fragile. Un “bubble mailler” cum se numește în limba engleză oferă protecție articolelor mai mici pe care s-ar putea să nu le considerați fragile, dar încă susceptibile de a se rupe.

Unde găsiți aceste plicuri cu bule antisoc ?

Ați decis să utilizați un Plic cu bule antisoc pentru a vă expedia articolele fragile. Acum, unde poți găsi unul? Trebuie doar sa intrați AICI unde găsiți o gama variata de dimensiuni și celor diferite.  Multe magazine online își aplica propriul lor brand pe acestea cu Ștampila Automata cu LOGO de la MyEbox. 

Cum sa împachetați în plicul cu bule antisoc ?

Plic cu bule sunt căptușite cu un strat protector de folie cu bule. Pentru majoritatea articolelor, acel strat oferă o protecție suficientă. Nu este nevoie să adăugați mai mult material de ambalare în interiorul expeditorului. Cu toate acestea, s-ar putea să fiți încă îngrijorat de siguranța articolului dvs.

Dacă acesta este cazul și există spațiu suficient, puteți adăuga un alt strat de folie cu bule sau hârtie de ambalare în jurul articolului dvs. Acest lucru oferă protecție suplimentară, dar și greutate suplimentară. 

Costul unui  plic cu bule antisoc 

Există două costuri de luat în considerare atunci când alegeți să utilizați un plic cu bule antisoc pentru a vă expedia articolele. Primul este costul plicului în sine. Acest lucru depinde de marca, dimensiunea și stilul expeditorului. De obicei, cu cât mai mic și mai subțire este plicul, cu atât prețul este mai mic dar în general costă mai puțin decât cutiile de carton.

Dacă o cutie pare prea mare pentru articolele dvs., nu vă fie teamă să expediați într-un plic cu bule antifoc. Sunt o modalitate ușoară de a reduce costurile de transport atunci când trimiteți articole mai mici. Ele oferă în continuare protecție dar costă mai puțin de cumpărat și expediat.

Recomandări MyEbox 

Testeaza produsele MyEbox si alege solutia de mostre cu transport gratuit AICI. I Oferim voucher de cumparaturi pe MyEbox – detalii AICI I Afla cum masori corect dimensiunile unei Cutii  AICI I Vezi cum eviti cele mai mari 3 greseli de ambalare AICI I

Afla cum sa expediezi coletele FRAGILE prin curierat AICI I Cutii de carton Personalizate: Avantaje si Dezavantaje afla daca merita costul acestora  AICI. I Emag Marketplace, de ce sa vinzi in platforma, vezi care sunt avantajele dar si dezavantajele AICI

Te așteptam pe MyEbox.ro pentru cele mai bune soluții de împachetat dedicat segmentului ecommerce: cutie de carton ecommerce, cutii protecție sticle, cutii cărți, cutii autoadezive, cutii tip tub, plicuri, pungi termice, benzi adezive, folie cu bule, pungi ziplock, materiale de fixare și umplere.

Afla mai multe pe canalele noastre sociale I MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Facebook GroupMyEbox Linkedin I MyEbox TikTok I MyEbox Instagram I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *