myebox.ro

myebox.ro I Misiuni I Valori I Despre Noi I

myebox.ro

Ce este myebox.ro ?

myebox.ro este magazinul tău online pentru tot ceea ce înseamnă ,, packing ” și accesorii de împachetat. Toate produsele afișate pe website: cutii din carton clasice, folii stretch, folii cu bule, benzi adezive, benzi PP, solutii de branding, etc. sunt disponibile pe STOC cu livrare imediată în 24 de ore lucrătoare de la plasarea comenzii.

MyEbox are ca public țintă magazinele online din România dar și clienți persoane fizice care au nevoie ocazional, de acest tip de produse.

Proprietarul MyEbox  este Euromaidec SRL ,  o societate privată cu răspundere limitată și care are peste 17 ani vechime în domenii precum: transporturi, turism, închirieri auto și comerț electronic. În primăvara anului 2020 societatea Euromaidec SRL decide să adauge în portofoliul de comerț electronic pagina myebox.ro

Misiune MyEbox 

Misiunea MyEbox  este aceea de a comprima diferențele foarte mari de tarife dintre volumele mici și  volumele mari, astfel fiecare client are ocazia să achiziționeze cutii la prețuri imbatabile – începând cu 1 bucată.

Ce comercializăm ?

Cutii carton ondulat, le mai spunem și – cutii clasice, cutii de împachetat, cutii americane, cutii ambalare, cutii curierat, cutii ecommerce. Acestea sunt produsele principale ale magazinului online însă avem și accesorii de împachetat, folii stretch, benzi adezive pe diferite dimensiuni, benzi adezive personalizate, benzi FRAGIL, folii cu bule, plicuri antisoc cu bule, plicuri corespondenta, plicuri curierat eco, stampile cu LOGO pentru branduit cutii carton, pungi ziplock și multe altele pe care le poți vedea direct pe myebox.ro. Oferim variante de mostre cu transport gratuit. O solutie ideala daca nu esti sigur pe dimensiunea de cutiei. O varianta excelenta daca doresti sa testezi produele inainte de o achizitie.  O alegere magnifica daca ai un proiect personal mic si iti ajung variantele oferite ca si mostre.

myebox.ro are stoc propriu și livrare rapidă

Toate produsele afișate sunt disponibile pe STOC cu livrare imediată pe tot teritoriul Romaniei. Avem un procentaj de 98% de livrări în 24 de ore ( lucratoare ) de la predarea produselor către curier iar opțiunile de plată oferite sunt cele obișnuite: prin card bancar sau ramburs direct la curier.

Unde ne găsești ?

Shop: myebox.ro – Facebook: Aici – Linkedin: Aici – Mobil: 0732660438

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *