myebox.ro

Beneficiile unui aparat de legat banda PP

Beneficiile unui aparat de legat banda PP

Beneficiile unui aparat de legat banda PP în cadrul depozitelor si magazinelor online. Legarea sau bandarea este procesul de aplicare a unei curele pe un articol pentru a-l combina, stabiliza, ține, întări sau fixa. Cureaua sau banda PP poate fi denumită, de asemenea, chingă. Aceste benzi PP si capse  sunt folosite cel mai frecvent în industria de ambalare.

Legătura este folosită cel mai adesea în benzi complete orizontale sau verticale. Protecțiile de margine sunt utilizate pentru a ajuta la răspândirea sarcinii la colțuri și pentru a reduce deteriorarea încărcăturii de către cureaua tensionată. Aceste benzi PP și capse pot fi de asemenea folosite în expedierile magazinelor online.

 Utilizările si beneficiile unui aparat de legat banda

  • Îmbinarea articolelor pentru manipulare și expediere: ziare, țevi, cherestea, bloc de beton etc.
  • Atașarea articolelor pe paleți, patioane și lăzi –
  • Întărirea cutiilor din lemn, lăzilor și cutiilor din carton ondulat, cum ar fi gaylords
  • Atașarea articolelor la vagoane, semiremorci cu platformă
  • Asigurarea unei încărcături unitare de cărămizi, sticlă ambalată, piese metalice etc.
  • Inchiderea cutiilor de carton ondulat si a containerelor de transport
  • Legarea de bobine din oțel sau hârtie
  • Securizarea balotilor de produse agricole sau textile
  • Încărcați articolele de asigurare în containere intermodale, vagoane și semiremorci

Care sunt beneficiile unui aparat de legat banda

Există două tipuri majore de echipamente disponibile pentru legare. Unelte de mână și mașini automate. Azi vom vorbi despre un aparat de legat banda PP manual. Sarcina sa este de a strânge banda și de a o conecta permanent prin sertizarea clemei din jurul ei. Acest dispozitiv este echipat suplimentar cu un cuțit, al cărui rol este de a tăia excesul inutil de bandă în punctul de conectare.

Dacă vorbim de beneficiile unui aparat de legat banda PP amintim și ce vom folosi pentru legarea efectivă. Instrumentul de legat banda este conceput pentru a lega așa-numitele benzi PP si capse. Acestea sunt din plastic PP și PET cu o lățime de pana 16 mm cu capse/cleme din tablă. Utilizarea instrumentului de curele oferit scurtează timpul de fixare a încărcăturii și îmbunătățește siguranța acesteia.

Acest dispozitiv manual de legat bandă PP 16 mm are de fapt 3 funcții și anume intiderea benzii PP, sigilarea capsei și respectiv tăierea benzii. Proiectat pentru ambalarea cartonului, cherestea, oțel și așa mai departe în fabricarea hârtiei, fabricarea aluminiului, textile ușoare, oțel, logistică, fermă, chimie, industria metalică și alte industrii.

Funcții 3 în 1

Aparat de legat banda PP

Atunci când discutam de beneficiile unui aparat de legat banda PP trebuie sa întelegem ca acest aparat combină 3 funcții premium. Puteți finaliza întregul proces de ambalare folosind doar această presa de balotat. Mai întâi se poate strânge, apoi apăsa catarama de oțel și poate tăia reziduul de PP.

În funcție de încărcătura sau produsul care este asigurat atunci când vine vorba de asigurarea încărcăturilor grele, este foarte important să înțelegem mai profund modul în care funcționează diferitele tipuri de benzi. Acestea vor servi cel mai bine scopului de legare. In final nu dorim niciun accident, leziuni si daune la operatori si la produsele pe care le transportam.

Pana data viitoare te așteptăm pe canalele noastre sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *