Inovații în Packing

Folie cu bule ecologica FormPack

Folie cu bule ecologica FormPack

Folie cu bule ecologica FormPack este alternativa ecologica cu calitati excelente.Folie Cu Bule Ecologică 1.2mx70m

FormPack este alternativa ecologică la foliile cu bule convenționale. Hârtia cu gropițe ecologică este formată 100% din deșeuri de hârtie, nu conține ingrediente chimice, este complet reciclabilă și este certificată FSC®. Materialul gofrat cu caracteristici excelente de căptușeală și absorbție extrem de mare este ideal pentru acoperirea articolelor de transport individuale, ca material de deviere pentru cutii de carton sau cutii cu zăbrele, ca strat intermediar sau pentru acoperirea mărfurilor. Oferă protecție fiabilă pentru transport împotriva daunelor cauzate de transport, coroziunii și umezelii. Furnizăm FormPack în diferite gramaje ca rolă personalizată sau în formate individuale specificate și într-o cutie practică și la îndemână de distribuire a hârtiei.

Folie cu bule ecologica FormPack domenii de aplicare:

  • Comerț electronic
  • Industria auto
  • Industria porțelanului
  • Industrie de contructie
  • Transportatorii 

Hârtie de amortizare cu gropițe în relief ca alternativă ecologică la folie cu bule Alternativa ecologică la folie cu bule. Protecție fiabilă pentru transport împotriva daunelor de transport și a umezelii Disponibil în role și formate în diferite gramaje. Fabricat 100 % din deșeuri de hârtie – 100 % reciclabil.Hartie de impachetat FormPack Box ...

Folie cu bule ecologica FormPack – Hârtie 100% reciclată – Hârtiile noastre ecologice pentru umplutură sunt câștigătoare a premiului Blue Angel și certificate de FSC®.  Acestea constau 100% din hârtie reciclată fără fibre virgine adăugate, înălbitori optici sau agenți de rafinare care sunt dăunători sănătății. Conservarea mediului și a resurselor  – Utilizarea constantă a hârtiei 100% reciclate păstrează și protejează pădurile și apele noastre.

În comparație cu producția de hârtie din fibre virgine, produsele noastre economisesc peste 70% din apă, 60% din energie și 100% din lemn necesar, generând, în plus, emisii de CO2 considerabil mai mici.

MyEbox este furnizorul dumneavoastră unic pentru Folie cu bule ecologica FormPack – ,,Made in Germany”

Producția noastră economisește resursele și este realizată exclusiv în Germania la cele mai recente standarde tehnice – cu asigurarea certificării ISO 50001.

Afla mai multe pe canalele noastre sociale MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Linkedin I MyEbox Web I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *