Cutii Din Carton

Cutii de carti pentru ecommerce

Cutii de carti pentru ecommerce 3

Cutii de carti pentru ecommerce și nu doar pentru cărți. Cu siguranță pentru succesul global în comerțul electronic.

Aceste cutii carti sunt folosite de câțiva ani cu succes uriaș de tot felul de companii. De la start-up-uri mici cu doar câțiva angajați la giganți din industrie precum Amazon.  În acest articol, vom arunca o privire mai atentă asupra motivelor succesului lor binemeritat. Vom vorbi despre produsele pentru care sunt potrivite în mod ideal. Vom analiza câteva dintre motivele pentru care au ajuns să domine depozitele de ambalare din lume.

Ce sunt aceste cutii ?

Cunoscute și sub numele de cutii carti, este o ambalare poștală auto-sigilabilă special concepută pentru ambalarea expedierilor din comerțul electronic. În termeni simpli este în esență o bucată plată de carton ondulat. Design-ul inteligent permite ca aripile de carton să fie pliate în jurul unui articol. Astfel ambalarea este rapida și fără efort. În acest fel  coletul ajunge la destinație în stare impecabilă. 

De ce sunt atât de versatile aceste cutii de carti pentru ecommerce ?

În industria ambalajelor, aripile de carton ale acestor cutii sunt denumite în mod obișnuit „clape de reținere integrate” și sunt complet reglabile. Acestea oferă magazinelor online versatilitate. Se pot potrivi în jurul articolelor de diferite adâncimi sau înălțimi. Asigurându-vă că fiecare colet este foarte bine ambalat.

Aripile vor menține conținutul în siguranță la locul lor și vor crea o zonă de sifonare automată încorporată care oferă amortizare fără a fi nevoie de umplerea golurilor. Odată sigilate aceste cutii carti sunt rigide și, prin urmare, incredibil de puternice. 

Ce puteți expedia în cutii de carti pentru ecommerce

Cutii Carti

Este evident să spunem că ambalajele de cărți pot fi folosite pentru a trimite cărți, așa că nu vom vorbi despre asta. Dar nu trece cu vederea faptul că sunt bune și pentru transportul media, rame foto, tablete și carcase pentru telefoane, broșuri, cataloage, articole de papetărie și orice asemănător.

Aceste cutii carti sunt excelente pentru expedierile care au dimensiuni diferite: bijuterii, ceasuri în cutie, precum și pentru jocuri de societate și electronice mai voluminoase. Dacă un produs este plat și dreptunghiular sau în formă de cutie și pătrat, nu există niciun motiv pentru care nu poate fi trimis într-un astfel de ambalaj de carte.

De ce sunt atât de populare aceste cutii de carti pentru ecommerce

Concluzia este că împachetările de cărți au succes datorită flexibilității și protecției pe care o oferă. Cu toate acestea, există multe alte motive pentru care sunt atât de populare.

Simplu și rentabil de produs

Relativ ieftin de fabricat și simplu de produs la un standard înalt (nu este nimic complicat sau complicat în ceea ce privește forma sau structura lor). Puterea lor constă într-adevăr în simplitatea ingenioasă a designului lor. Caracteristica unei aripi în surplus la fiecare capăt este capabilă să ofere o protecție excelentă împotriva daunelor. Un alt avantaj este acela că, odată realizate, aceste cutii carti sunt ușor de expediat; pot fi depozitate plat până când se vor folosi și ocupă spațiu minim în depozit.

Ideal pentru ambalarea rapidă a unor volume mari de comenzi

cutii de carti pentru ecommerce

După cum am precizat deja, motivul numărul unu pentru succesul acestor cutii este viteza și ușurința cu care pot fi folosite: asamblarea durează doar 3 secunde și aceasta este un avantaj uriaș, mai ales atunci când aveti volume incredibil de mari. Aceste ambalaje oferă o soluție rentabilă, extrem de practică, care economisește timp.

Ambalatorii le plasează pur și simplu cu partea plată în jos, clapele de reținere cu fața în sus, plasând tot ce este împachetat între clape. Apoi, este o treabă simplă să înfășurați corpul cărții în jurul articolului, asigurând o potrivire strânsă și perfectă. Tot ce rămâne este ca ambalătorul să dezlipească hârtia de eliberare de pe banda de etanșare și să aplice puțină presiune pentru a obține o etanșare bună și sigură.

Cutii de carti pentru ecommerce, perfect pentru consolidare

Dacă sunteți o companie care dorește să consolideze procesul de ambalare și anume, să expediați mai multe articole dintr-o singură comandă într-un singur pachet – atunci aceste cutii carti de ambalare sunt alegerea rațională, încercată și testată. Timpul, banii și resursele nu trebuie să fie irosite cu ambalarea și livrarea fiecărui articol separat. Consolidează și cucerește.

Reciclabil și complet biodegradabil

Cutii de carti pentru ecommerce si magazine online

Nu numai că se deschide rapid cu bandă de decojire și sigilează și că arată profesionist dar este și rapid de eliminat deoarece, fiind fabricate din carton, sunt complet reciclabile și biodegradabile. Mai mult decât atât cei care expediază astfel de colete nu au nevoie de folie cu bule. Umplerea golurilor poate fi eliminată prin înfășurare. Aceste cutii de carti pentru ecommerce sunt cele mai bune ambalaje durabile cu protecție durabilă.

Concluzie

Aceasta este opinia noastră despre aceaste cutii de carti pentru ecommerce. Amazon este acum atât de cunoscut pentru că le folosește și au devenit atât de recunoscute de consumatori.

Apropo de asta, dacă aveți nevoie de astfel de ambalaje consultați pagina noastra de cutii carti. Cu MyEbox veți putea să duceți ambalarea și expedierea produselor dumneavoastră la un alt nivel.

MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Facebook GroupMyEbox Linkedin I MyEbox TikTok I MyEbox Instagram I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *