Ambaleaza corect

Cum expediezi ouà de Paste: Ghid Complet de împachetare

Cum expediezi ouà de Paste Ghid Complet de împachetare

Cum expediezi ouà de Paste, un ghid pas cu pas pentru împachetarea si expedierea ouălor de Paște.

În fiecare an, românii cumpără zeci de milioane de ouă de Paște – este o afacere mare pentru comercianții cu amănuntul mari și independenți deopotrivă

Ouăle de Paște sunt produse fragile, așa că trimiterea lor prin poștă poate fi dificilă. Dacă au ajuns crăpate și sparte, produsul este ruinat. Iar destinatarul coletului va fi mai mult decât dezamăgit. În plus, deoarece ouăle de Paște sunt un cadou, produsele tale trebuie să fie și ele prezentate într-un mod atractiv.

Iată ghidul nostru pas cu pas pentru a ne asigura că ouăle tale arată fantastic și rămân intacte atunci când sunt livrate în acest an de Paște.

Cum expediezi ouà de Paste ? Puneți ouale într-o pungă atractivă de celofan sau in pungi ziplock

O folie autoadeziva sau aceste pungi ziplock sunt modalitatea perfectă de a prezenta ouale de Paste. Vin cu o bază de card argintie, așa că vor rezista singure – nu este nevoie de niciun ambalaj din plastic dur aici! Alternativ, puteți opta pentru o pungă simplă de celofan în care să vă păstrați oul de Paște sigilat și protejat. Pungile noastre de celofan sunt sigure pentru alimente și pot fi legate cu o panglică colorată pentru acea notă finală.

Înfășurați fiecare ou intr-o folie cu bule clasică sau ecologică 100%

Cum expediezi ouà de Paste ? Folie Cu Bule Ecologică 0.3mx70m.,

Folosiți un material de protecție adecvat ca si aceasta Folie cu bule clasica sau aceasta folie cu bule ecologică 100% din hârtie reciclata. Aceste materiale au rolul de a proteja expedierea de șocurile prin care trece coletul de la expediere pana la destinație.

Folia cu bule este un material esențial pentru ambalarea și protecția produselor, folosit pe scară largă în industria de curierat și în comerțul electronic. Oferind o protecție eficientă împotriva șocurilor, această soluție de ambalare vine acum și într-o variantă ecologică 100%, alături de opțiunea clasică.

Cum expediezi ouà de Paste ? Introduceți ouăle infoiate in pungi termice împreună cu geluri de răcire

Punga Termica 390x420 mm 600x400

Aceste pungi termice care asa cum le spune numele sunt izolați termic. Impreuna cu aceste cutii de carton fac o echipa excelenta. O căptușeală izolatoare ușoară, flexibilă, 100% reciclabilă și rentabilă. Mențin temperatura ambalajului și vă protejează produsele perisabile și alte produse valoroase de fluctuațiile de temperatură în timpul tranzitului.

Pungile cu izolare termică constau dintr-o peliculă exterioară metalizată care oferă protecție termică de înaltă eficiență și acționează ca o barieră de căldură radiantă. In timp ce stratul cu bule interior acționează ca o barieră de aer izolată.

Pungile termoizolante sunt benefice în reducerea transferului de căldură și a conductivității, adăugând în același timp protecție amortizată pentru produsele perisabile și alte produse sensibile la temperatură în timpul ambalării și transportului.

Combinația perfecta care asigură cea mai mare eficiență.  Nu uita ca aceste pungi termice înlocuiesc ambalajele din polistiren. Ideal pentu magazine online care trimit zilnic carne proaspătă, cârnați, pește, fructe de mare, produse lactate, produse vegane, sucuri și băuturi, precum și produse cosmetice companii care furnizează catering dietetic angrosisti farmaceutici si veterinari.

Cum expediezi ouà de Paste, acest pachet gen de răcire vine sa completeze gama de soluții pentru produsele perisabile. Alege cu încredere aceste pungi termice pentru expedierile tale. Sunt izolate si vă pot ajuta să vă protejați cu ușurință produsele achiziționate de către clienții dumneavoastră.

Cum expediezi ouà de Paste ? Pune totul într-o cutie de expediere

Când trimiteți ouăle de Paște, aveți nevoie de o opțiune de ambalare care să fie fermă și care să vă protejeze produsul de deteriorarea în timpul transportului. Aceste cutiile de carton sunt fabricate din carton ondulat robust, care oferă o protecție excelentă ouălor tale fragile. De asemenea, sunt ușor de asamblat rapid, astfel încât să puteți obține acele comenzi de ultimă oră în mod eficient.

Cum expediezi ouà de Paste – Decorează-ți ambalajul

Cum expediezi ouà de Paste ? - Hartie cadouri maruntita verde 1 kg

Cutiile  nu oferă doar o protecție excelentă, ci sunt cutii excelente de prezentare. Când un client primește cadou un ou de Paște, vrei să deschidă cutia și să fie uimit de ceea ce vede. Ambalajul atractiv din jurul oului de Paște nu numai că va impresiona, ci este o modalitate bună de a vă asigura că produsul dvs. nu se mișcă prea mult în timpul tranzitului.

Aceasta Hartie cadouri strălucitoare și colorată este perfectă pentru amortizarea produselor delicate. Hârtia noastră, fără acid are o culoare frumoasă pentru primăvară și avem și o mulțime de alte opțiuni disponibile. Alternativ, hârtia noastră mărunțită verde, roșie, roz sau natur oferă atât protecție de amortizare, cât și arată grozav.

Sigilați-vă cutia și expediați

banda fragile red

Odată ce interiorul cutiei arată perfect, este timpul să o sigilați și să o trimiteți. Dacă doriți să impermeabilizați pachetul, vă recomandăm să plasați cutia în plicuri  curierat. Cu toate acestea, dacă trimiteți cutia de la sine, este o idee bună să sigilați cutia cu bandă de ambalare.

Alegeți o banda fragil red pentru a marca coletul dumneavoastră cu inscripția fragil. Aceasta sigilează perfect si este imposibil pt o terță parte să o deschidă și să scoată conținutul.

Pentru mai multe sfaturi despre ambalare, consultați celelalte articole de pe blogul nostru sau pe canalele noastre sociale.

MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Facebook Group I MyEbox Linkedin I MyEbox TikTok I MyEbox Instagram I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *