Ambaleaza corect

Ambalare pentru comert electronic: lucruri de stiut

Ambalare pentru comert electronic lucruri de stiut

Ambalare pentru comert electronic: lucruri de stiut

Afacerile din întreaga lume au devenit din ce în ce mai dependente de comerțul electronic pentru a genera profit și a rămâne pe linia de plutire. Ca rezultat natural al creșterii comerțului electronic în ultimii trei ani, lumea a cunoscut, de asemenea, un boom în utilizarea ambalajelor pentru comerțul electronic. Dacă nu sunteți familiarizat cu ambalajele pentru comerțul electronic, vă putem ajuta. Citind această postare, veți afla despre tot ce trebuie să știți despre ambalare pentru comert electronic.

Ce este aceasta ambalare pentru comert electronic ?

Pe scurt, ambalajul pentru comerțul electronic implică mai multe straturi de ambalaj care vă protejează produsul în timpul transportului și asigură că produsul ajunge la ușa clientului în stare impecabilă. Ambalajul pentru comerțul electronic include elemente precum:

De ce este aceasta ambalate pentru comerț electronic parte esențială a afacerii tale ?

Ambalajul pentru comerțul electronic este mult mai mult decât o simplă protecție pentru produsele dumneavoastră. Iata câteva avantaje în folosirea acestor ambalaje de comerț electronic disponibile pe MyEbox:

  • va veți consolida brandul
  • veți evidenția valorile mărcii dvs.
  • faceți marca și produsele dvs. să iasă în evidență din peisajul aglomerat al comerțului electronic
  • veți imbunătăți experiența clienților
  • incurajează loialitatea mărcii dumneavoastra
  • imbunătățiți-vă marjele de profit
  • reduceți-vă cheltuielile de afaceri

Ambalajele de comerț electronic bine concepute, care plasează logo-ul și numele mărcii dvs. în primul rând, vă pot ajuta să vă consolidați brandingul. Ambalajul este ceea ce clienții tăi vor vedea mai întâi când vor primi produsul tău. Puteți utiliza ambalaje personalizate de marcă pentru a crea o experiență de despachetare memorabilă, care îmbunătățește semnificativ experiența clientului.

Îmbunătățirea experienței clienților prin intermediul ambalajului încurajează, de asemenea, loialitatea mărcii și achizițiile repetate, ceea ce, la rândul său, vă permite să vă creșteți profiturile. La urma urmei, clienții fericiți sunt mult mai probabil să cumpere din nou de la dvs. și să vă recomande brandul altor persoane.

De asemenea, vă puteți reduce cheltuielile de afaceri printr-un ambalaj adecvat pentru comerțul electronic. Produsele prost ambalate sunt susceptibile de a suferi daune în timpul transportului, ceea ce va duce la returnări de produse și la clienți nemulțumiți.

Pe de altă parte, dacă îți împachetezi comenzile în siguranță, acestea vor ajunge în stare perfectă la ușa clientului tău. Luarea în considerare cu atenție a dimensiunii și greutății adecvate a ambalajului este o altă modalitate prin care puteți minimiza costurile. Evitați să folosiți ambalaje prea mari pentru produsul dvs.

Ambalajul supradimensionat necesită mai mult umplere, ceea ce crește greutatea totală a pachetului și crește costurile de transport. În plus, curierii precum serviciul poștal, GLS, SameDay, FanCourier, Cargus, etc. suplimentare pentru pachetele de mari dimensiuni.

Cea mai buna opțiune de ambalare pentru segmentul ecommerce

Cutiile din carton ondulat sau cutii de carton sunt cel mai des folosite în industria de ambalare pentru comert electronic. Ambalajul din carton ondulat este extrem de versatil, durabil, reciclabil și relativ ieftin. Cutiile de carton sunt, de asemenea, ușoare, ceea ce înseamnă că nu vor adăuga o greutate semnificativă pachetelor dvs.

Prin urmare, utilizarea acestui tip de ambalaj vă permite să vă controlați costurile de transport. Puteți folosi cutii de carton ondulat pentru a împacheta o mare varietate de produse, de la alimente la produse electronice mari. 

Pentru articole mici, cum ar fi alimente, puteți utiliza ambalaje din carton ondulat cu un singur perete, care este ușor, dar suficient de durabil pentru a proteja diferite tipuri de produse. Pentru produsele fragile sau grele, cel mai bine este să folosiți ambalaje din carton ondulat cu pereți dubli. Ambalajul ondulat cu pereți dubli este mai rezistent decât omologul său cu un singur perete și oferă un strat suplimentar de protecție produselor dumneavoastră.

Indiferent dacă optați pentru ambalaje din carton ondulat cu un singur perete sau cu pereți dubli, fiecare tip este disponibil în diferite grade de rezistență și grosime. Cu cât ambalajul este mai puternic, cu atât poate suporta mai multă greutate. 

Tipuri de bandă adezivă folosite la ambalare pentru comert electronic

Banda Adeziva Umectibila din Hartie, Ecologica 60mm X 200m este banda preferată de multe companii ale industriei comerțului electronic. Banda în sine este făcută din hârtie kraft, în timp ce adezivul este pe bază de amidon. Adezivul activat cu apă se transformă într-un adeziv doar atunci când aplicați apă pe el. Banda activată cu apă creează o etanșare puternică atunci când o utilizați pe ambalaje din carton ondulat. Banda se leagă de cutie și devine parte a ambalajului, făcând cutia dificil de manipulat și protejând-o de deteriorare. Deoarece banda activată cu apă este făcută din hârtie în loc de plastic, este, de asemenea, mai economică și mai durabilă decât banda pe bază de plastic.

Banda de ambalare acrilică este disponibilă în mai multe opțiuni și mărimi cum ar fi: Bandă Adezivă Acrilică, Transparentă 48mmX66yds, Banda Adeziva Acrilica Maro 48mmX66yds, Banda Adeziva Acrilică Transparentă 48mmX90yds,Banda Adeziva Premium Acrilică Maro 48mmX90yds.

Banda Adeziva Personalizata cu LOGO 48mm x 66 yds este o modalitate ușoară și accesibilă de a adăuga mai mult branding ambalajului dumneavoastră. Aceasta poate fi personalizata cu logo-ul si culorile companiei tale, oferind o vizibilitate mai buna si o modalitate de a-ti diferentia produsele de cele ale concurentei. Tehnologia tip sandwich asigura o aderenta puternica si durabila. În plus MyEbox.ro oferă soluții de personalizare la volume foarte mici, începând de la 36 de role.

Ce este în interiorul articolelor de ambalare pentru comert electronic ?

ambalare pentru comert electronic

Pentru a-și proteja pachetele din interior, mărcile de comerț electronic folosesc materiale de fixare și umplere. Cunoscute și sub denumirea de umplere a golurilor sau amortizare, mărcile de comerț electronic adaugă umplutură la ambalajele lor pentru a preveni mișcarea produsului în interiorul cutiei în timpul transportului.

Folie cu bule ecologica sau folie cu bule clasica este o un material de protecție excelent pentru articole fragile și grele, cum ar fi televizoarele cu ecran plat și aparatele de bucătărie. Clienții tăi se vor bucura probabil să scoată bulele individuale după deschiderea ambalajului. Rețineți că folie cu bule clasica este fabricată din plastic și, prin urmare, nu este ușor de reciclat.

Hartie umplutura pentru expedieri sigure și eficiente. Un ajutor excelent în ambalarea ecologică a transporturilor în cantități mici și medii. Este ideal pentru umplerea golurilor și umplerea pachetelor pentru operatorii de magazine online. Pentru începători cât și pentru profesioniștii din domeniul comerțului electronic, precum și pentru expedieri private.

Fulgi Umplutura Biodegradabili sunt cunoscuti sub mai multe denumiri ca si spumă pentru umplerea golurilor, cipsuri/chips, spumă biodegradabilă, green-fill, loose fill, ambalaj bio,  spumă nepoluantă pentru umplerea golurilor, ambalaj nepoluant.  Se aseamana foarte mult cu fulgii din polistiren insa diferenta majora este ca aceștiasunt 100% biodegradabili. Sunt fabricati din amidon de porumb si se distrug foarte repede in contactul cu apa.

Soluții sustenabile ambalare pentru comert electronic

În ciuda faptului că multe mărci folosesc încă ambalaje din plastic, ambalajele durabile au făcut valuri din ce în ce mai mari de-a lungul anilor. Dacă doriți să obțineți durabilitate în ambalajul dvs. de comerț electronic, urmați aceste sfaturi:

Optați pentru ambalaje sustenabile disponibile pe MyEbox.ro … Găsiți ambalaje din carton ondulat realizate din materiale durabile. Vă putem oferi cutii de expediere durabile alte tipuri de ambalaje durabile pentru comerț electronic.

Utilizați umplutură fără plastic. Evitați să folosiți folie cu bule, perne de aer sau alune de ambalare de polistiren. Folosiți hârtie kraft sau ambalați cu fulgi umplutura biodegradabili .

Folosiți bandă activată cu apă. Utilizați bandă pe bază de hârtie kraft activată cu apă pentru a vă asigura pachetele. Banda activată cu apă este sustenabilă. Este, de asemenea, puternică și rezistentă la manipulare. Practicând sustenabilitatea, contribuiți la prevenirea poluării. De asemenea, le arăți clienților tăi că îți pasă de ei și de lumea în care trăiesc, ceea ce îi face mult mai probabil să facă afaceri cu tine. Aceasta este o situație win-win.

Concluzie

Dacă aveți nevoie de ambalaje personalizate pentru comerț electronic, vă putem ajuta. Aici pe myebox.ro suntem gata să vă ajutăm cu toate nevoile dvs. de ambalare. Vă putem oferi ambalaje de comerț electronic durabile, bine concepute și ușor de personalizat.

Pana data viitoare te așteptăm pe canalele noastre sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *