Ambaleaza corect

5 motive ale deteriorării coletelor în timpul transportului

5 motive ale deteriorarii coletelor in timpul transportului prin curierat

5 motive ale deteriorării coletelor în timpul transportului prin companiile de curierat. În segmentul comerțului electronic, unde pachetele traversează globul, doriți să vă asigurați că produsele dvs. ajung nevătămate. În acest articol, ne uităm la cauzele obișnuite ale deteriorării produsului. Poate cel mai important, vă vom arăta cum să vă consolidați coletele expediate împotriva acestor pericole.

Construirea încrederii prin ambalaje de calitate

După ce produsul dumneavoastra părăsește depozitul are parte de multiple șocuri, mai mici sau mai mari. Gândiți-vă la turbulențe aspre, vreme imprevizibilă și mai ales mulți curieri grăbiți. Imaginează-ți că produsul tău ajunge la ușa clientului tău arătând ca și cum a trecut prin toate acestea. Nu este cea mai bună impresie…

Bunurile deteriorate înseamnă clienți nemulțumiți, precum și o reputație pătată a mărcii. Atunci când produsele dumneavoastră sunt deteriorate în timpul transportului, există și cheltuieli suplimentare. Costuri de retur și costuri de înlocuire. Mai mult timp de manipulare și materiale de ambalare suplimentare.

Adevărul sfâșietor este că 80% dintre persoanele chestionate spun că ar returna un produs deteriorat în timpul transportului. Dar iată întorsătura, puteți întoarce această narațiune. Dacă utilizați ambalaje de bună calitate încă de la început, produsele dvs. ar trebui să ajungă în siguranță. Dacă evitati cele 5 motive ale deteriorării coletelor cu siguranță veți avea multe de câștigat.

Vor arata la fel de bine ca atunci când le-ați trimis. Nu este vorba doar despre prevenirea loviturilor și mișcărilor. Este vorba și despre respectarea promisiunilor tale. Folosirea ambalajelor de bună calitate este modul tău de a spune: „Ne pasă de ceea ce ai comandat și vrem să-ți placă”.

5 motive ale deteriorării coletelor în timpul transportului

Până când mărfurile ajung la centrele de distribuție, aproximativ 5-7% sunt deteriorate. În spatele fiecărei expedieri deteriorate se află un vinovat comun: materialele de ambalare inadecvate.

Ambalare incorecta prin lăsarea de spațiu în interior

Unul dintre cele 5 motive ale deteriorării coletelor este ca produsele dumneavoastră se pot deplasa în cutie. Acest aspect poate duce la coliziuni nedorite și daune. Chiar și cu un singur articol într-o cutie cu spațiu suplimentar, dacă cutia este zdrobită sau deteriorată, nu există nimic care să vă protejeze produsul de deteriorare.

Soluție: Optați pentru ambalaje cu dimensiuni cât mai apropiate de nevoile dumneavoastră și utilizați materiale de amortizare. Aceste materiale de fixare si umplere cum ar fi folie cu bule, hartie tip fagure, hartie umplutura sau Fulgi Umplutura Biodegradabili vor reduce mișcarea în interiorul cutiei. Ambalajul de tip roll box cum sunt aceste cutii carti au înălţime variabilă pentru a se potrivi articolelor dumneavoastră. 

Materiale de ambalare de proasta calitate

În cazul în care ambalajul exterior nu este suficient de robust, ambalajul poate fi ușor deteriorat sau rupt în timpul călătoriei de transport prin curierat. Articolele dumneavoastră vor fi apoi expuse și neprotejate. Rezultând în acest fel colțuri deteriorate și produse sparte.

Soluție: Alegeți materiale de ambalare durabile și de bună calitate. Aceste ambalaje trebuie sa se potrivească condițiilor de expediere și naturii produselor împachetate. Luați în considerare întotdeauna greutatea produselor dvs. și dacă trebuie să utilizați ambalaje mai puternice. Aici pe MyEbox avem cutii de carton ondulat special create pentru segmentul ecommerce. Sunt rezistente și se încadrează peste medie pentru testele de compresie a cutiei. Câteva exemple de ambalaje de calitate superioara: cutii de carton clasice, cutii personalizate, cutii protectie sticle, cutii autoadezive, cutii carti și cutii tip tub.

5 motive ale deteriorării coletelor în timpul transportului, lipsa etichete atenționare de ambalare

Gândiți-vă la etichetare ca la o conversație între pachetul dvs. și manipulatorii acestuia. De exemplu, dacă coletul dvs. nu indică faptul că articolul este fragil, atunci s-ar putea să nu primească îngrijirea pe care o merită și să fie manipulat ca o minge de baschet.

Soluție: etichetele potrivite vă ajută să vă asigurați că pachetul dumneavoastră este tratat cu respect. Așadar, puneți o Banda adeziva Fragil Red 48 mm x 60 m pentru a reaminti manipulatorilor că articolul dvs. are nevoie de o atingere blândă. Cu Banda Adeziva Personalizata cu LOGO vă puteți personaliza ambalajul conform mărcii dvs. și puteți include instrucțiuni de livrare.

Daune meteorologice

Dacă vorbim de cele 5 motive ale deteriorării coletelor în timpul transportului  nu putem sa lăsăm la voia întâmplării daunele meteorologice. Produsul dumneavoastră va trece prin multe tranzite diferite pentru a ajunge la destinație. Expunerea la intemperii în timpul transportului poate slăbi și deteriora materialul de ambalare și poate deteriora și produsul dumneavoastră.

Soluție: Ambalajul de bună calitate, cu ambalaj și umplutură de protecție adecvată va contribui la crearea unei bariere pentru produsele dumneavoastră. Folosirea de Banda Adeziva Premium Acrilică Maro 48mmX90yds sau Banda Adeziva Acrilică Transparentă 48mmX90yds  cu aderență puternică vă va ajuta, de asemenea, să vă păstrați coletul sigilat și în siguranță.

Modificarea ambalajului

Pe tot parcursul procesului de expediere, coletul dumneavoastră poate fi expus riscului de manipulare. Pachetele prost sigilate sau deteriorate pot fi deosebit de vulnerabile la furt, manipulare și deteriorare ulterioară.

Soluție: puteți contribui la asigurarea integrității produselor dumneavoastră prin sigilarea sigură a pachetelor dumneavoastră cu bandă adezivă puternică, sigilii anti-manipulare sau etichete de securitate (inclusiv bandă imprimată personalizată).  Pentru articolele de valoare, aceste cutii autoadezive  de blocare cu o banda autosigilanta ( seal&peal ) oferă un strat suplimentar de securitate față de ambalajul standard de blocare. 

Concluzie

Iata câteva aspecte de reținut  pentru cele 5 motive ale deteriorării coletelor în timpul transportului prin companiile de curierat. Când doriți să vă protejați produsele în timpul transportului, începeți cu alegeri bune de ambalare. Într-o lume în care recenziile și recomandările au un impact uriaș asupra afacerii dvs., sosirea în siguranță a pachetelor dvs. vă ajută să vă asigurați acele recenzii de cinci stele și să repetați afacerile. Așadar, oferiți-le produselor dumneavoastră tratamentul pe care îl merită – înfășurați-le ca niște pietre prețioase care sunt și lăsați alegerile dvs. de ambalare să spună o poveste de încredere, calitate și o călătorie fără probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *