myebox.ro

4 platforme SEO pentru ecommerce

4 platforme SEO pentru ecommerce

4 platforme SEO pentru ecommerce

Astăzi venim cu patru recomandări de instrumente care te pot ajuta sa ai mai multi vizitatori organici pentru magazinul tău online. De la planificatori de cuvinte cheie specifice nișei până la analize avansate. Vom dezbate fiecare instrument cu avantajele și dezavantajele fiecăruia.  

 • Instrumentele de cercetare a cuvintelor cheie. De exemplu, dezvăluie cei mai relevanți termeni de căutare pentru nișa dumneavoastră.  Cum ar fi moda sustenabilă sau inovațiile tehnologice.
 • Instrumentele pentru crearea de link-uri vă amplifica SEO, ajutându-vă să stabiliți backlink-uri autorizate.
 • Instrumentele tehnice SEO identifică și remediază probleme potențiale care ar putea împiedica vizibilitatea magazinului tău.

Ce este SEO ? 

Search Engine Optimisation tradus în limba română optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este procesul de lucru pentru ca site-ul și conținutul dumneavoastra. să apară în rezultatele căutărilor. In primul rând în Google, Bing, DuckDuckGo, Yahoo și altele.

În esență, SEO este o strategie de distribuție, realizată cu scopul de a vă conecta site-ul și conținutul cu oameni care sunt interesați de ceea ce vorbiți. Este o definiție largă, deoarece există mai multe aspecte diferite ale SEO, de la cercetarea noilor cuvinte cheie la crearea de conținut, construirea de linkuri și urmărirea clasamentului. Prezentarea celor 4 platforme SEO pentru ecommerce tine cont de rapoartele pr care le furnizează aceste softuri.

 • SEO tehnic implică optimizarea serverului de back-end a site-ului dvs. Scopul fiind de a facilita motoarele de căutare să acceseze cu crawlere și să indexeze site-ul dvs.
 • asigurarea faptului că site-ul dvs. se încarcă rapid, eliminarea redirecționărilor și a face site-ul mai ușor de utilizat.
 • SEO on-page implică procesul de creare a conținutului (în termeni largi) și de optimizare a ceea ce vizitatorii văd de fapt pe pagina web, folosind cuvântul cheie pentru care doriți să vă clasați – plus termeni înrudiți.
 • SEO off-page include eforturi precum solicitarea de link-uri de pe alte site-uri web către propriile pagini web și conținut, ceea ce vă ajută să vă sporiți atât autoritatea domeniului, cât și a subiectului, astfel încât să apăreți pe paginile de rezultate pentru cuvinte cheie competitive.

Importanta celor 4 platforme SEO pentru ecommerce

Pentru magazinele online, stăpânirea SEO este ca și cum ai descoperi o hartă către comori îngropate. Este calea ta către o vizibilitate mai mare pe Google.  Un trafic sporit și automat vânzări organice mai multe. Utilizarea instrumentelor SEO ajută la descoperirea acestor rute valoroase. Permite în același timp magazinelor online să producă conținut care satisface algoritmii de căutare.

Morningscore – un instrument SEO eficient

Testează GRATUIT Morningscore  AICI4 platforme SEO pentru ecommerce Morningscore

Soluții oferite de Morningscore
 • Compararea profilului de backlink: Morningscore vă permite să comparați profilul de backlink al site-ului dvs. cu concurenții dvs. Procedând astfel, puteți identifica punctele forte și punctele slabe ale strategiilor dvs. de creare de legături. De asemenea uteți identifica zonele în care vă puteți depăși potențial rivalii.
 • Analiza domeniilor de referință: Instrumentul oferă date despre numărul de domenii de referință pentru fiecare concurent, oferindu-vă o înțelegere clară a lărgimii profilului lor de backlink. Aceste informații pot fi folosite pentru a evalua calitatea și autoritatea backlink-urilor concurenților dvs.
 • Evaluarea calității backlink-urilor: Morningscore evaluează calitatea backlink-urilor concurenților dvs. furnizând scoruri de autoritate pentru domeniu și pagină. Acest lucru vă ajută să determinați dacă backlink-urile lor provin din surse de renume. Vă poate ajuta să identificați oportunități de link-uri de înaltă calitate pentru site-ul dumneavoastră.
 • Analiza textului de ancorare: înțelegerea distribuției textului de ancorare în profilurile de backlink ale concurenților vă poate oferi informații despre cuvintele cheie vizate și strategiile SEO ale acestora. Instrumentul de analiză backlink al concurenților de la Morningscore oferă o defalcare a textelor de ancorare utilizate de concurenții dvs., permițându-vă să vă rafinați eforturile de creare a link-urilor și de direcționare a cuvintelor cheie.
 • Urmărirea backlink-urilor noi și pierdute: Morningscore vă permite să monitorizați backlink-urile noi și pierdute ale concurenților în timp. Aceste informații vă pot ajuta să identificați tendințele și modelele în strategiile lor de creare de legături și să valorificați potențialele oportunități pentru site-ul dvs.

Cost Morningscore: Standard 65 USD/luna, Profesional 125 USD/luna, Business 237 USD/luna

Ahrefs este în topul celor 4 platforme SEO pentru ecommerce

De la înființarea sa în 2011, Ahrefs s-a impus rapid drept unul dintre cele mai populare instrumente SEO de pe piață. Dezvoltatorii web și creatorii de conținut din întreaga lume folosindu-l pentru a-și îmbunătăți prezența online. Cu peste 295 de miliarde de pagini indexate și peste 16 trilioane de backlink-uri, Ahrefs are cel mai extins index de backlink dintre instrumentele SEO proeminente.

Ahrefs este un instrument excelent pentru a îmbunătăți traficul site-ului. De asemenea vezi clasamentele cu ajutorul auditurilor de backlink, exploratorilor de cuvinte cheie, analizei concurenților, documentației utilizatorilor, clasamentelor URL și multe altele.

Ahrefs se mândrește cu un crawler web robust, care se află pe locul doi după Google atât ca dimensiune, cât și ca viteză. Un Href este cu siguranță instrumentul de top pentru a îmbunătăți prezența online a domeniului dvs. cu ajutorul unei comparații aprofundate de domenii. În plus, instrumentul a ajutat, de asemenea, să găsească conținutul cel mai legat de o nișă de site web.  În consecință veti obtine imagine de ansamblu clară a paginilor cu cele mai bune performanțe.

 •  Date și analize SEO aprofundate
 • Ahrefs este un alt instrument de analiză SEO care oferă date super aprofundate.
 • Compania oferă o serie de instrumente SEO gratuite ca parte a produsului lor gratuit
 • Instrumente pentru webmasteri.
 • Există un Backlink Checker. Un Generator de cuvinte cheie pentru a vă ajuta să găsiți idei de cuvinte cheie (inclusiv pentru motoarele de căutare. Altele decât Google, cum ar fi Amazon, YouTube și Bing)
 • Website Checker pentru a ajuta la diagnosticarea problemelor tehnice SEO
 • Rapoarte cum ar fi: viteza paginii, metadescrieri lipsă, probleme cu harta dvs. XML de site și multe altele.

Multe instrumente sunt disponibile gratuit într-o capacitate limitată. Planurile plătite încep de la 99 USD/lună.

Ubersuggest – Revoluția magazinelor online prin SEO

Cu siguranță dacă vorbim de 4 platforme SEO pentru ecommerce voi include acest ubersugesst care este cea mai accesibila unealta pentru SEO din punct de vedere financiar. Are următoarele funcții:

 • Sugestii de cuvinte cheie: Ubersuggest oferă o gamă largă de cuvinte cheie legate de nișa dvs., extinzând domeniul de aplicare al conținutului dvs. și aducând noi cititori.
 • Idei de conținut: Descoperiți postări populare de blog în nișa dvs. și inspirați-vă pentru următoarea piesa virală.
 • Analiza SEO: Rămâneți la curent cu performanța SEO a magazinului dvs. Ccum se descurcă în clasamentele de căutare, ce funcționează și ce necesită o reorganizare.Importanta celor 4 platforme SEO pentru ecommerce
 • Analiza competitivă: urmăriți concurenții dvs. – ce cuvinte cheie folosesc, conținutul lor cel mai performant și multe altele – pentru a rămâne cu un pas înainte.
 • Îmbrățișați Ubersuggest și vă va propulsa magazinul online sau blogul de pe străzile umile ale internetului pe autostrada plină de viață a rezultatelor căutării Google. 
 • Avantaj: Cost redus pentru ceea ce oferă.

Cost UbersuggestTesteaza Gratuit 7 zile, abonament lunar de la 12 USD, abonament pe viață de la 120 USD. În concluzie, pentru ceea ce oferă la prețurile menționate este un tool fabulos care te va ajuta cu siguranță sa crești organic.

4 platforme SEO pentru ecommerce – SEMRush

 • Instrumentul Magic pentru cuvinte cheie: oferă milioane de cuvinte cheie pentru a creste organic și pentru a potrivi interogările de căutare ca un bucătar SEO experimentat.
 • Șablon de conținut SEO: oferă recomandări personalizate pentru a optimiza conținutul, îndrumând creatorii de continut să creeze lecturi irezistibile.
 • Backlink Analytics: evaluează calitatea și cantitatea site-urilor care fac linkuri către blogul dvs., ajutându-vă să construiți punți SEO puternice.
 • Informații organice despre trafic: dezvăluie ce piese atrag mulțimile, servindu-ți drept foaie de parcurs către conținut de succes.

4 platforme SEO pentru ecommerce SemrushDar asta nu este tot! SEMRush merge mai presus și dincolo, oferind informații despre strategiile concurenților, permițându-vă să rămâneți cu un pas înainte în cursa SEO. Cu SEMRush, nu ești doar înarmat cu un instrument SEO ci ai efectiv un aliat de încredere. 

Cost SEMRush: Testezi Gratuit, Cont gratuit ( dar cu funcții insuficiente ). Semrush oferă trei opțiuni pentru abonamente lunare. Pro pentru 129,95 USD/luna, Guru pentru 249,95 USD/luna și Business începând de la 499,95 USD/luna.

Atât despre cele 4 platforme SEO pentru ecommerce. Te aștept pe MyEbox.ro pentru cele mai bune soluții de împachetat dedicat segmentului ecommerce. Cutie de carton ecommerce, cutii protecție sticle, cutii cărți, cutii autoadezive. Cutii tip tub, plicuri, pungi termice, benzi adezive, folie cu bule, pungi ziplock, materiale de fixare și umplere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *