myebox.ro

1.000.000 de colete au călătorit cu MyEbox în 2022

1.000.000 de colete au călătorit cu MyEbox în 2022

1.000.000 de colete au călătorit cu MyEbox în 2022.

Peste 1.100.000 ( unmilionosutademii ) de expedieri au călătorit în siguranță cu MyEbox. Pe parcursul acestui an, un număr impresionant de expedieri, au avut încredere în soluțiile de ambalare dedicate segmentului e-commerce:  cutii ecommerceCutii Protectie Sticle, Plicuri de corespondenta, Plicuri cu bulePlicuri Cartonate, Plicuri Curierat, Plicuri Curierat Eco

Noutățile anului 2022 1.000.000 de colete au călătorit cu MyEbox în 2022.

În acest an am reușit sa introducem în magazin mai multe produse care sa ajute magazinele online. Atât în activitatea de ambalare cât și în cea de expediere. Unele dintre acestea sunt sustenabile, ușor de reciclat și prietenoase cu mediul înconjurător. Altele vin sa completeze gama de produse dedicata special segmentului e-commerce.

1.000.000 de colete au călătorit cu MyEbox în 2022 –  produse noi sustenabile adaugate in magazin au fost: Folia cu Bule EcologicăHartie de umplutura SpeedMan BOX® 450 mFulgi Biodegradabili Inimioare Mix Color 500 LitriFulgi Biodegradabili Mov, 500 litri, Fulgi Biodegradabili Portocaliu, 500 litri, Fulgi Biodegradabili Galbeni, 500 litri, Fulgi Biodegradabili Albastri, 500 litri, Fulgi Biodegradabili Mistery Color 100 litri.

La Plicurile cu Bule au fost adăugate doua dimensiuni pe culoare neagră, pentru cei care vor sa dea o nota aparte și eleganta expedierilor: Plic Antisoc Negru D14 200X275 mm și respectiv Plic Antisoc G17 Negru 250X350 mm

De asemenea am introdus o categorie noua de produse: Folii Autoadezive. Peste 15 dimensiuni diferite disponibile pe stoc cu livrare rapida în 24/48h. Acest produs este un ambalaj perfect pentru textile, carti si alte publicatii, precum si pentru toate articolele pe care dorim sa le protejam impotriva prafului si umezelii. Stație de ambalare pentru ecommerce I Banc de împachetat I...

Categoria de Accesorii a beneficiat și ea de mai multe produse cum ar fi: Stație de ambalare pentru ecommerce, Banc de împachetat, Dispenser Automat pentru Banda Adeziva Umectibila, Permanent Marker Schneider Maxx, Text Marker Schneider, Cutter Plastic 18 mm, Calculator 12 dgt, 11X14.5 cm, front metalic, Foarfeca cu lama din otel, Rigla aluminiu 30 cm, Plic curierat awb autoadeziv C6, 114 x 162 mm, Tus pentru stampila, pe baza de apa.

O alta noutate este faptul ca Banda Adeziva Personalizata se poate comanda acum începând de la 36 role printate. Aceasta cantitate minima ( doar 1 cutie de benzi personalizate ) este posibila doar pe myebox.ro, nici un alt furnizor din România nu oferă aceasta varianta.

1.000.000 de colete au călătorit cu MyEbox în 2022

Da, în acest an, peste 1.100.000 ( unmilionosutademii ) de colete ale magazinelor online din România dar și din afara tarii, au avut încredere în ambalajele furnizate de MyEbox: cutii ecommerceCutii Protectie Sticle, Plicuri de corespondenta, Plicuri cu bulePlicuri Cartonate, Plicuri Curierat, Plicuri Curierat Eco. O cifra impresionanta cu, care ne mândrim. În același timp suntem recunoscători și le mulțumim frumos clienților care au ales cutiile și accesoriile de împachetat disponibile pe MyEbox.

Ce urmează în 2023 ? 

În anul care vine vom avea aceeași abordare din perspectiva calității produselor. Vom introduce pe stoc dimensiuni noi de cutii ecommerce dar și alte produse/accesorii de împachetat necesare magazinelor online. Pana la mijlocul lunii ianuarie venim și cu modificări ( unele dintre ele sunt deja active ) pe magazinul myebox.ro

– instalare noul plugin GLS Romania care îmbunătățește automatizarea expedierilor. E-mail și sms către destinatar vor fi transmise automat cu numărul de awb; respectiv date suplimentare de livrare ( nr curier, interval de livrare, etc )

– limita de transport gratuit a fost modificata de la 500 lei la 400 leiPlata Bitcoin

– eliminarea taxei de transport automat în momentul atingerii pragului de ,, limita transport gratuit ”

– introducere varianta de plata prin moneda electronica: Bitcoin 

– introducere opțiune de plata în rate

– modificare limita plata ramburs la curier de la 700 lei la 1000 lei

– introducere opțiune de ,, client wholesale ” pentru clienții cu achiziții repetate paletizate

Acum ca am scris despre cum 1.000.000 de colete au călătorit cu MyEbox în 2022. Vreau sa le mulțumesc în mod special clienților MyEbox pentru increderea acordată. LA MULTI ANI…sa aveți parte de un AN NOU plin de realizări și mai ales de vânzări.

Călin Păcurar – MyEbox – Cutii ecommerce și accesorii de împachetat

Afla mai multe pe canalele noastre sociale MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *