Livrarea produselor de pe myebox.ro 

Livrarea produselor – Împachetăm și ambalăm cu mare atenție produsele comandate de pe MyEbox. Nu lăsăm nimic la voia întâmplării. Punem accent foarte mare pe ideea ca produsele comandate să ajungă intacte la dumneavoastră.

Lucrăm cu cele mai bune companii de curierat din țară ( pe testate ). Comenzile efectuate pe myebox.ro  se expediază prin curierat ( GLS Romania ) termenul de livrare fiind de 24 – 48 de ore lucrătoare.  95% din comenzile noastre sunt livrate în 12 – 24 de ore de la predarea către curier. Un procent excelent de livrare in 24h.

Livrarea produselor cu volume mai mari, în regim paletizat, se vor efectua prin NemoExpress sau Pallex Romania și în acest caz termenul de livrare este de 24 – 48 de ore lucrătoare de la procesarea comenzii.

Când predăm curierului comanda dumneavoastră

  • Comenzile plasate pe myebox.ro până la ora 15:00 se predau curierului în aceeași zi iar comenzile plasate după această oră se vor preda curierului în ziua următoare.
  • Comenzile plasate în intervalul Vineri de la ora 15:00 până Duminică se vor preda curierului în cursul zilei de Luni.

Cât costă Livrarea produselor achiziționate de pe myebox.ro 

  • Livrarea produselor de pe myebox.ro este GRATUITĂ la un coș de cumpărături de minim 500 de lei.
  • Transportul achizițiilor de pe myebox.ro pentru cumpărături mai mici de 500 lei este 25 lei cu TVA inclus indiferent dacă plata este cu card sau prin RAMBURS la curier.

Retururi

  • Pentru retururi ne puteți contacta telefonic sau prin email în maxim 7 zile de la data la care ați primit coletul. După care se pot expedia produsele. Acestea nu trebuie sa aibe urmă de uzură, fără urmă de folosință, fără a fi deteriorate. Adresa noastră de Warehouse: Euromaidec SRL, Oradea, Coriolan Hora nr. 1
  • După verificarea produselor se emite factură storno și se vor returna sumele aferente în contul indicat
  • Cheltuielile de transport pentru retururi vor fi suportate de către myebox.ro
  • Livrarea produselor