Ambaleaza corect

Cum sa expediezi alimente congelate ?

Cum sa expediezi alimente congelate si reci ?

Cum sa expediezi alimente congelate ? Aflați cum să expediați alimente congelate prin companiile de curierat GLS România, FanCourier, Cargus, DHL, FedEx etc. In calitate de proprietar al unei afaceri care comercializează produse perisabile, trebuie să știi cum să expediezi alimentele congelate în siguranță.

Expedierea alimentelor congelate nu înseamnă doar ambalarea lor într-o cutie de gheață și trimiterea lor la adresa corectă. Se întâmplă multe în culise pentru ca expedierea alimentelor congelate să fie un succes. Pentru a face parte din această industrie, trebuie să înveți toate nuanțele ambalajelor pentru alimente congelate. De asemenea, trebuie să învățați despre tehnicile corecte de congelare și depozitare. 

Puncte cheie:
  • Unele provocări frecvente la transportul alimentelor congelate includ: temperaturi extreme, umiditate și deteriorare
  • Asigurați-vă că utilizați cutii și ambalaje adecvate și evitați să tăiați colțurile atunci când ambalați alimentele congelate
  • Companiile de curierat din România nu au un serviciu dedicat pentru expedieri la rece 

Provocări comune ale transportului de alimente congelate

Cum sa expediezi alimente congelate si reciAtunci când te intrebi Cum sa expediezi alimente congelate și reci trebuie sa știi ca acest lucru vine cu provocări majore:

Temperaturi extreme – Când vremea este foarte caldă sau rece, afectează foarte mult alimentele perisabile. Una dintre probleme este nu sunt ambalate corespunzător pentru a rezista la temperaturi extreme. Deoarece vremea poate fi uneori imprevizibilă, luați în considerare utilizarea serviciilor de curierat rapid.

Umiditate – Umiditatea, alături de căldură în general, este o altă amenințare majoră pentru alimentele congelate. Este important să includeți pachete de gel și alte materiale de răcire pentru a evita topirea alimentelor congelate în timpul tranzitului.

Alterarea – Alterarea este o altă provocare cu care se confruntă vânzătorii de alimente congelate în timpul transportului. Atunci când alimentele nu sunt împachetate corespunzător cu cutii izolate și refrigerare adecvată, cresc foarte mult șansele ca alimentele sa fie stricate înainte de livrarea către destinatarul vizat.

Cum sa expediezi alimente congelate și reci ?

Cum sa expediezi alimente congelate si reciÎnainte de a expedia alimentele congelate, este important să vă asigurați că sunt ambalate și refrigerate corespunzător. Iată câteva sfaturi cheie pentru ambalarea alimentelor congelate și reci de reținut:

1. Înfășurați corect alimentele congelate – În primul rând, doriți să împachetați alimentele congelate cu pungi de plastic etanșe, în special pentru articolele predispuse la scurgeri dacă apar daune în timpul transportului. De asemenea, puteți împacheta pungile de plastic etanșe cu folie cu bule pentru o protecție suplimentară.

2. Alegeți un ambalaj adecvat cu protecție termică –  Veți dori să includeți o cutie izolată pentru articolul congelat. Acest raționament se datorează faptului că nu doriți ca produsul alimentar congelat să se miște în containerul de transport în timpul tranzitului. De asemenea, o cutie izolată pentru alimentele congelate asigură că produsul congelat rămâne rece în timpul expedierii.

3. Puneți articolul(ele) congelat(e) în containerul de transport – Acum, plasați articolul congelat ambalat în recipientul său izolat în interiorul cutiei de expediere. Veți dori să includeți orice material de amortizare si Pachet gel de racire 450gr pentru a vă asigura că articolul congelat rămâne rece în următorii pași.

Pachet gel de racire 450gr4. Includeți Pachet gel de racire 450gr în ambalajul ales – Acest Pachet gel de racire 450gr este o necesitate pentru transportul alimentelor congelate Sunt concepute și fabricate pentru asigurarea temperaturii scăzute în interiorul ambalajului termic timp de aproximativ 48 de ore

5. Sigilați cutia și includeți etichetarea și clasificarea corectă – Acum, vă puteți sigila cutia sau punga termica de expediere după ce ați urmat pașii de mai sus pentru expedierea alimentelor congelate. Asigurați-vă că există suficiente materiale de ambalare. Lichid de răcire și pungi. După aceea, plasați etichetele necesare pe cutia dvs. de expediere. adică autocolant pentru materiale perisabile. Sunteți pe cale să expediați alimente congelate!

Concluzii Cum sa expediezi alimente congelate ?Punga Termica 600x600 mm

Înțelegerea modului de livrare a alimentelor congelate este un aspect critic al afacerii dvs. online. Indiferent de alimentele pe care le vindeți și expediați, trebuie să ajungă la destinatarul vizat în stare bună. In același timp proaspete și fără orice contaminare potențială.

Apariția alimentelor în stare proastă va costa fără îndoială clienții companiei și veniturile. Înainte de a vă scufunda prea mult în vânzarea și expedierea alimentelor, trebuie să cunoașteți câteva sfaturi importante pentru expedierea alimentelor congelate. Această postare va oferă o idee despre cum sa expediați alimentele dumneavoastră congelate.

Recomandam cu încredere folosirea soluțiilor inovative disponibile pe MyEbox.ro. Punga Termica 390×420 mm, Punga Termica 600×600 mm împreună cu acest Pachet gel de racire 450gr.

Atât pentru azi, pe data viitoare

Echipa MyEbox.ro

MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Facebook GroupMyEbox Linkedin I MyEbox TikTok I MyEbox Instagram I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *